Dj Olmak İstermisiniz..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eYwaLLah ζђάмυѓ aRKaDa$ım Sana öZeL Msj aTTım YaLnız Sana $unu SöLemeyi uNuttum...Hafta iÇi(PaZartesi DeN PeR$emßye KaDar)üNi War...YaNi HaFTa iÇi ßo$ oLamamamın NeDeni ßu:..

Evet arkadaşlar büyük bir heyecan ve haz ile radyonun açılmasını ve test yayınlarının başlamısını bekliyoruz.Bu konuda emegi gecen Başta Chamura sonsuz tesekkurlerimizi sunuyorus!İnşallah Değişmez ise eger Hafta Sonları 14- 16 saatlerı arası sızlerleyım!
Hepinize saygı ile selamlıyorum!

ζђάмυѓ' Alıntı:
çok az kaldı arkadaşlar radyonun açılmasına..

kriterlere uygun olan arkadaşlara özel mesaj attım..

Bana pm gelmedi ben kriterlere uygun değilmiyim.,

beni beğenmıyormusun:durdurun

J@CK@L' Alıntı:
Bana pm gelmedi ben kriterlere uygun değilmiyim.,

beni beğenmıyormusun:durdurun

zuuahhah. abi senin yayın saatleri biraz geç olmuş ama neyse... zevkle dinleyeceğim de beni sabahın 9'unda kim dinleyecek onu bilmiyorum :)

evet yakısır Jackal Abimize büyük bir keyif ile dinlicess.
Gece gece uyutmicak bizleri :d

jackal sana nie pm atem msn warken..:)

arkadaşlar st.anger radyoyu kurdu ...
daha önce radyoyla ilgili görüştüğüm arkadaşlar bana en kısa zamanda pm weya msn yoluyla ulaşın lütfen test yayını yapıcas sizlerle..

ayrıca radyo'da görew almak isteyenler pm atabilirler görüşebiliriz kendileriyle...

ζђάмυѓ' Alıntı:
jackal sana nie pm atem msn warken..:)

arkadaşlar st.anger radyoyu kurdu ...
daha önce radyoyla ilgili görüştüğüm arkadaşlar bana en kısa zamanda pm weya msn yoluyla ulaşın lütfen test yayını yapıcas sizlerle..

ayrıca radyo'da görew almak isteyenler pm atabilirler görüşebiliriz kendileriyle...

:eek:ha J@CK@L'IN msn'i bende istiyorum :) bu arada sana pm atmama ne gerek var msn var ya :) çok sevindim açılıyor demek.

Evet son rötuşlar yapılıyor!
Sonunda acılırsa tam züper olacakk!
Tüm hackhell alemine iyi forumlar dilerim!Bir de tüm dj olan arkadaslar birbirlerine pm atarlarsa iyi olur ya amac daha samimi olmakk :d:d Dimi ama..

:)

Arkadaslar ins hersey yolunda gitmeye dvm eder ve hafta sonlari 16.00-18.00 saatleri arasinda sizlerleyim ins.... :durdurun :biggrin

Arkadaşlar ben de Her cuma 21:00-23:00 arası sizlerleyim. Çalıcağım şarkılar genelde Slow rock ,nostaljik pop. yabancı pop &rock tarzında olucak.Biraz melankolik olabilir.
Benimde tarzım bu.
Yani benim çaldığım şarkılarla rahatlıkla rakı içebilirsiniz. =)
Eğer istek olursa (pehh istekmiş hiç zannetmıyorumda) daha fazla yayın yapabilirim .

Kalın sağlıcakla

PRotype' Alıntı:
Yanınızdayım Dostlar ;) Media Player'dan da Dinleme desteği olur umarım Hem Reklam yaparım geçen sefer yapmıştım.. ayrıca gece 11'den sonraki müzikleri ( Techno-Trance-House vs. ) o zamanın DJ ile paylaşabilirim ;) yeterki isteyin..

zaten bütün linklerde media playerdan dinlenmesi vardır tabii shoutcast sistemi ile ise. neyse ben dj olamam bu aralar yoğunum ve çalıştığım radyoya ayıp olur nasılsa parayla yapıyoz bu işi de size program sunabilirim sanırım. isteyen olursa sam broadcast in son versiyonunu yayınlayabilirim crackiyle beraber pm atarsanız eğer upload ederim + 1000 dinleyenli bir radyo ip im var şuanda elimde ama boşta:) eğer hackhell ailesi isterse test yayınlarında kullanabilir + olarak son bir önerim (bu işi 6 senedir yaptığım için biliyorum) internet explorer a bir media player koymak sizce nasıl olur? isteyen dinler, istemeyen de kapatır sesini derim ben

azizbaba61' Alıntı:
zaten bütün linklerde media playerdan dinlenmesi vardır tabii shoutcast sistemi ile ise. neyse ben dj olamam bu aralar yoğunum ve çalıştığım radyoya ayıp olur nasılsa parayla yapıyoz bu işi de size program sunabilirim sanırım. isteyen olursa sam broadcast in son versiyonunu yayınlayabilirim crackiyle beraber pm atarsanız eğer upload ederim + 1000 dinleyenli bir radyo ip im var şuanda elimde ama boşta:) eğer hackhell ailesi isterse test yayınlarında kullanabilir + olarak son bir önerim (bu işi 6 senedir yaptığım için biliyorum) internet explorer a bir media player koymak sizce nasıl olur? isteyen dinler, istemeyen de kapatır sesini derim ben

:D destek için sağol. kankam elinde ses efekti için bi prog. var mı? yada şu prog. diyebileceğin bi prog. var mı? bu arada test yayınlarımız çok zevkli geçiyor. bugün güzel bi test yayını yaptık. Hatta N i h i L akşam güzel de bir program sundu bize. sonuna yetişebildim ama olsun. yakında tüm hh ailesine sesimizi duyuracağız :D

Yayın alacaktım ama almıyorum! İnat olsun diye almıcam. Şaka şaka lem test yayını yapıyorsunuz haberimiz yok olaya bak :vur Neyse bana yer yokmuş öyle dediler madem bizde müzik paylaşımı yaparız .. Gerçi Dance çalacak birisi de gözükmüyor burda ama neyse.. :p

protype,msn'e gel canım benim ...:)

chamur sende tv programlarındaki gibi az sonra ,birazdan ,parmaktan sonra,reklamlardan sonra derken hepten geçiştirdin radyo işini bir an önce başlasında takılalım radyoda

açık kalırsa bizde yaparız bişeyer aday çoksa bence anket yapabiliriz kendi DJ yini seç hesabı ;)

arkadaşlar size kolay gibi gözükebilir ama cidden kolay bi iş değil...ama çok yakında sizlerleyiz..:)

ayrıca terteren aramızda olmanı cok isterim..niyetin warsa radyo için pm at görüşelim..

revolation' Alıntı:
:D destek için sağol. kankam elinde ses efekti için bi prog. var mı? yada şu prog. diyebileceğin bi prog. var mı? bu arada test yayınlarımız çok zevkli geçiyor. bugün güzel bi test yayını yaptık. Hatta N i h i L akşam güzel de bir program sundu bize. sonuna yetişebildim ama olsun. yakında tüm hh ailesine sesimizi duyuracağız :D

hemen bu akşam upload ediyorum ses efekleri verebilmek için dediğim program gerekecek konuşurken inekler bağırsın arkadan falan:D sam 4. küsür sürümü ama dedim ya 6 senedir bu işin içindeyim bence bütün dj ler kullanmalı biraz program karışık gibi gözüksede mantığı çok basit eklerim programlar bölümüne dj lere özel diye anlamayan arkadaşlar olursa da pm atar m zn falan eklerik :) hallederiz hayırlısıyla

bende olmak isterim mp3 arşivim geniş ağzımda laf yapar ayrıca geyik ses kayıtlarıda var yani kopartırım milleti

bende olurum yaw ne yı varmıs bunun ben ıkıde rock muzık soyler hemde calarım :) destek sonuna kadar naçizane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri