Dj Olmak İstermisiniz..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ChaMuR

Altın Üye
Reaction score
0
ewet arkadaşlar bir dönem çok keyifli anlar geçirmemizi sağlayan Radyo Hackhell'i tekrar aktif hale getirmeye karar werdik..
tabi bunun için ilk önce radyoda yayın yapmak isteyen dj bulmamıs gerekiyo..:)
eğer bu iş tam bana göre diosanız,bisde sizleri radyomusda dinlemekten memnun olurus...

tabi ki bu iş için bazı kriterlerimiz war ..
mesaj weya tesekkür sınırlaması koymuyorum fakat dj olmak isteyen arkadaşların kendilerini hackhellde ispatlamış,güwenimizi kazanmış olması lazım...
daha sonra bu arkadaşlarla yapacagımıs test yayınlarıyla karar wereceğiz..

Şimdiden ilgi gösteren tüm arkadaşlara we desteklerinden dolayı yönetimimize we moderatör arkadaşlara teşekkür ederim..
Special thanks to St.Anger..

not:Radyo Hackhell'de dj olmak isteyen arkadaşlar mesaj atarak belirtirse isteğini kendisiyle irtibata geçilecektir..

not 2:Lütfen başlıkta geyik yapmayınız...!!

bende listedeyim. kabul edildim :D teşekkürler chamur... inşallah aksilik çıkmaz...

valla online sayısının genelde iki elin parmaklarını geçmeyeceği kesin ama güzel bir iş ve destekliyorum her türlü yardıma hazırım

ya ben kafa iiken biraz şarkı calmak isterim doğrusu :durdurun

bende dj olmak isterim arkdaslar özellikle rock metal müzik konusunda geniş ir arşivim var bu türde çalmaı düşünürseniz elimden geleni yaparım

Yanınızdayım Dostlar ;) Media Player'dan da Dinleme desteği olur umarım Hem Reklam yaparım geçen sefer yapmıştım.. ayrıca gece 11'den sonraki müzikleri ( Techno-Trance-House vs. ) o zamanın DJ ile paylaşabilirim ;) yeterki isteyin..

Açılmasını destekliyoruz uğraşacakları da destekleriz =)

sıtede dj nıckılı cok kısı war onları toplayalım dj olmayacakların basındakı DJ unwanını alalım :D

süper olur arkadaslar

RnB,Soul,HipHop,Latin Sarkilarin dan cok iyi anlarim
bir ton mp3 var ellimde hepsi de süper ötesi

yapmak isterim aslinda ama biraz düsünmem lazim yani müzik dinletirim hemde cok iyi ama öyle dj konusmalari yapamam vallah ben dj murat gibi :) :durdurun :emzik

deer ayıp ettin yaa sen hh nin eski djlerindensin sitede bu kadar çok rapci warken seninde rap arşiwin bu kadar genişken yeniden yasmana gerek warmı ben yazıyomuyum hiç :p ama programı yeniden kurmam lazım yaa :durdurun

emeğinize sağlık bu arada umarım bu kes dinleyici kitlesi biras artar..........

qαρяίگ' Alıntı:
deer ayıp ettin yaa sen hh nin eski djlerindensin sitede bu kadar çok rapci warken seninde rap arşiwin bu kadar genişken yeniden yasmana gerek warmı ben yazıyomuyum hiç :p ama programı yeniden kurmam lazım yaa :durdurun

emeğinize sağlık bu arada umarım bu kes dinleyici kitlesi biras artar..........

BiLmem BeLki KabuL EdiLmem :)

Respect And Peace Diorum Başka Bişe Demiorum :)

ben olabilirim =) hafta içi sabahtan öğlene kadar .. istek alamam . müziki açar okula giderim . arşiwim sağlamdır =) daa öncede yaptım sate burda ;)

vj olacak arkadaslara simdiden basarılar
bizdede yeniden hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri