Emlak Script Php

sizin sunucularinda register_globals off durumdami? on durumundami?

keşke bi anlasam o dediğine nerden bakıldıını ben çok iyi bilmiorum bu işi amatör sayılır ama nerden bakıldığını tarif edersen neden olmasın

Link kırılmış elinde düzeltirseniz sevinirim.

ßendede sql yüklemede hata verdi.

SQL sorgusu:

-- -------------------------------------------------------- -- -- Tablo yapisi : `admin` -- CREATE TABLE `admin` ( `id` int(11) NOT NULL auto_increment, `name` varchar(255) NOT NULL default '', `pwd` varchar(255) NOT NULL default '', PRIMARY KEY (`id`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=5
MySQL çıktısı:

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '<!--------------------------------------------------------------->
<!-- ' at line 1

bu şekilde sql yukleyemezsin

<!--------------------------------------------------------------->
<!-- Red --->
<!-- [email protected] --->
<!--------------------------------------------------------------->

kaldir.

# Dumped by devil
# Contact: devil [at] inbox [dot] ru
#---------------------------------------------------------

ekle

tekrar dene

arkadaşlar bu script i onarıp kuran birisi varsa burdan rar layıp link versin ve sorun da çözülsün böylece

resim problemini cozdugum an ben yayinlayacagim. bir kac degisiklik yaptim. haber ve duyuru tarzi. tek problem resim kaldi. zaman oldukca bakiyorum

Arkadaşlar çalışır scriptin çalışır durumdakini tekrar upload edebilirmisiniz

ayrıca yönetim şifresi nedir nerde düzeltiriz bunun

bunu bende kuramdım acil bi yardım lütfen ya çok az bi kısmında takıldım

Parse error: parse error, unexpected T_STRING in C:\Inetpub\vhosts\armaestates.org\httpdocs\listings\class\mysql.php on line 15

işte burası

Arkadaşlar sağlam bi sql yokmu benim indirdiğim bozuk kuran arkadaşlar sql göndere bilirlermi

Siz en azından scripte sahipsiniz sql arıyorsunuz ben scripte bile ulaşamadım atan olursa sevinirim

he valla bi link verin arkadaslar indirelim scripti

arkadaşlar link sağlam. Ancak sql gerçekten hasarlı...

Admin şifresi nerden değişiyor birtürlü bulamadım yardım pls

arkadaşlar link kırık sanırım. ben indirdim ama arşiv bulunamadı diyor. elinde scripti bulunan bizimle paylaşabilrmi acaba?

Geri