"Erdoğan, Atatürk'ün mirasına en büyük darbeyi vurmak üzere olabilir..."

AKPLİLER N'OLDU NİYE CEVAP VEREMEDİNİZ :D Hani kapak falan yapıyordunuz ya :D Ne oldu ne oldu da sustunuz merak ediyorum :D

bişey sorucam terörist dediğin adam kim nerden istanbula geldi ne zaman terörist ilan edildi açıklamabilirmisin

bu arada akp li değilim

Adamın adı hikmet yar bin ladin'in yardımcılarından İnterpol falan onu arıyor ;)

bu adamı kim terorist ilan etti
türkiyeye bir zarar vermiş mi şuana kadar
türkiyede bir eylemi varmı
ve en önemlisi hangi ülkeden türkiyeye geldi yada gönderildi

Gelin şimdi gerçekte kim padişah veya kral ona tarihi belgelerle bir göz atalım

Recep Tayyip Erdoğan:

-Partisini kuralı 8 sene olmasına rağmen 7 yıldır iktidarda. 6,5 yıldır ise başbakan

-8 senede girdiği bütün seçimleri kazandı

- buna rağmen bir dönem sonra genel başlanlığı bıkacağını defalarca söyledi

Deniz Baykal:

-Yaklaşık 20 yıldır CHP nin patronluğunu yada generalliğini yapıyor

- 20 yıldır ebedi muhalefet görevini başarıyla sürdürüyor :)

-- Muhalaefet görevinde okadar başarılı ki hatta CHP bir dönem barajı bile aşamayıp meclis dışında kaldı

- 20 yıldır girdiği tüm seçimleri kaybetti ama koltuğunu asla kaybet medi

--20 yılda kendisine rakip olanların hepsinin ayağını kaydırdı

- CHP deki 20 yıllık saltanatı ,20 den fazla osmanlı padişahının taht da kalma süresin den bile dahafazla

-Vee

Dünyada 20 yılıdr seçim kazanamayıp ta o koltukta oturan tek isim olarak adını tarihe yazdırdı. :)

ŞİMDİ BİRAZCIK DÜŞÜNME KABİLİYETİ OLAN HERKES KARAR VERSİN BAKALIM KİM PADİŞAH KİM KRAL

-

CHP lilerin neden saçmaladıkları şimdi anlaşılıyor

bu kıyaslamayı okuyup ta çıldırmayacak CHP yandaşı tanımıyorum

ama gerçekten 10 numara olmuş

eline sağlık

arada ki farkı o kadar net ortaya koymuşsun.

eline sağlık

sen hala ordamısın?

ali2can arkadaş bu kıyaslamaya karşı bi karşılaştırma sunmuş.

asıl yüzsüzlük yapan kim acaba hala aynı şeyleri tekrarlıyosunuz. bozulmuş pilak misali.

ali2can arkadaşım, bi aralar Atatürk le tayibi karşılaştırmışlardı farklarını. biliomusun o konuyu. bulabilirsen onuda eklermisin. kıyaslamanın kralını görsün bazı vatandaşlar. 10 numara neymiş acaba anlasınlar.

Cahil papağanlar akıllanana kadar..

Gül: Guardian Gazetesi'ni tekzip ettim

2 Mayıs 2007
ANKARA (A.A)

Cumhurbaşkanı adayı, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, 1995 yılında İngiliz The Guardian Gazetesi'ne "Türkiyelaik sistem iflas etmiş demektir ve biz kesinlikle onu değiştirmek istiyoruz" dediği iddiasını yalanladı.

Abdullah Gül, dün akşam TRT'de katıldığı programda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

“The Guardian gazetesine verdiği iddia edilen demecindeki 'Bu laik düzen değişecektir' şeklindeki sözleriyle ilgili olarak bir gazetenin, kendisi aleyhinde kampanya yürüttüğünü” söyleyen bir gazeteciye de Gül, şu karşılığı verdi:

“1995 yılında Türkiye gelen İngiliz gazeteci herkesi dolaşırken bana da uğramış. Benimle de Türkiye üzerine, Türk siyaseti üzerine konuşmuş. Gittikten sonra da bir sayfalık gazetesinde bir yazı yazmış. Bir sayfalık Türkiye'yle ilgili tahlillerini yapmış. Görüştüğü kişilerden izlenimlerini aktarmış. Benimle ilgili de bir, bir buçuk sayfalık makalede 'Abdullah Gül'le de görüştüm' diyor ve bir satırlık benim görüşlerimi bu şekilde ifade ediyor. Bu The Guardian gazetesinde 1995 yılında çıkınca ben bunu tekzip etmişim, yazı yazmışım. Cumhuriyet gazetesinde var bakarsanız. Tekzip ettiğimi de söylüyor. 'Benim söylediklerimi böyle yazma, ben bunları böyle söylememişim'. The Guardian gazetesi de 'bununla ilgili Abdullah Gül'den böyle bir düzeltme aldık' diye yazmış. Bunları dünkü Cumhuriyet gazetesinde çok güzel şekilde özetlemişler. Benim bir makalem değil, benimle yapılmış bir röportaj değil. Bir buçuk sayfalık yazısında bana atfen bir şey söylüyor.”

Türkiye siyasetiyle ilgili herkesle konuştuğunu kaydeden Gül, burada acı olanın, söz konusu gazetenin manşetin altına, kırmızı zemin üzerine, tırnak içinde kendi ağzından kotasyon yaparak, üstelik gazetecinin de yazmadığı şekilde yayınlaması olduğunu dile getirdi.

Cumhuriyet gazetesinin, Türkiye'nin en önemli gazetelerinde biri olduğuna işaret eden Gül, “Böyle bir gazeteye yakıştırmam bunu” dedi.

Cahil papağanlar akıllanana kadar..

Gül: Guardian Gazetesi'ni tekzip ettim

2 Mayıs 2007
ANKARA (A.A)

Cumhurbaşkanı adayı, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, 1995 yılında İngiliz The Guardian Gazetesi'ne "Türkiyelaik sistem iflas etmiş demektir ve biz kesinlikle onu değiştirmek istiyoruz" dediği iddiasını yalanladı.

Abdullah Gül, dün akşam TRT'de katıldığı programda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

“The Guardian gazetesine verdiği iddia edilen demecindeki 'Bu laik düzen değişecektir' şeklindeki sözleriyle ilgili olarak bir gazetenin, kendisi aleyhinde kampanya yürüttüğünü” söyleyen bir gazeteciye de Gül, şu karşılığı verdi:

“1995 yılında Türkiye gelen İngiliz gazeteci herkesi dolaşırken bana da uğramış. Benimle de Türkiye üzerine, Türk siyaseti üzerine konuşmuş. Gittikten sonra da bir sayfalık gazetesinde bir yazı yazmış. Bir sayfalık Türkiye'yle ilgili tahlillerini yapmış. Görüştüğü kişilerden izlenimlerini aktarmış. Benimle ilgili de bir, bir buçuk sayfalık makalede 'Abdullah Gül'le de görüştüm' diyor ve bir satırlık benim görüşlerimi bu şekilde ifade ediyor. Bu The Guardian gazetesinde 1995 yılında çıkınca ben bunu tekzip etmişim, yazı yazmışım. Cumhuriyet gazetesinde var bakarsanız. Tekzip ettiğimi de söylüyor. 'Benim söylediklerimi böyle yazma, ben bunları böyle söylememişim'. The Guardian gazetesi de 'bununla ilgili Abdullah Gül'den böyle bir düzeltme aldık' diye yazmış. Bunları dünkü Cumhuriyet gazetesinde çok güzel şekilde özetlemişler. Benim bir makalem değil, benimle yapılmış bir röportaj değil. Bir buçuk sayfalık yazısında bana atfen bir şey söylüyor.”

Türkiye siyasetiyle ilgili herkesle konuştuğunu kaydeden Gül, burada acı olanın, söz konusu gazetenin manşetin altına, kırmızı zemin üzerine, tırnak içinde kendi ağzından kotasyon yaparak, üstelik gazetecinin de yazmadığı şekilde yayınlaması olduğunu dile getirdi.

Cumhuriyet gazetesinin, Türkiye'nin en önemli gazetelerinde biri olduğuna işaret eden Gül, “Böyle bir gazeteye yakıştırmam bunu” dedi.

The Guardian gazetesi kimin, Amerika'nın...

95'te akp var mıydı, yoktu...

akpyi kim kurdu, abd...

Bu tekzip olayı normal mi, gayet normal. Eee?

eline sağlık

http://www.hackhell.net/4508908-post15.html

Oku da çıldırmak neymiş öğren ;)

Biriniz de çıkıp cevap veremediniz şuna be! Yüreksizler.

sen hala ordamısın?

ali2can arkadaş bu kıyaslamaya karşı bi karşılaştırma sunmuş.

asıl yüzsüzlük yapan kim acaba hala aynı şeyleri tekrarlıyosunuz. bozulmuş pilak misali.

ali2can arkadaşım, bi aralar Atatürk le tayibi karşılaştırmışlardı farklarını. biliomusun o konuyu. bulabilirsen onuda eklermisin. kıyaslamanın kralını görsün bazı vatandaşlar. 10 numara neymiş acaba anlasınlar.

O konuyu zorla kapattırdılar kardeşim sansürleme metoduyla anında şikayet etmişler sansürlettiler o konuyu ;) İstersen profilimden açtığım konulara bakabilirsin ama orada gözüküyor.

bu adamı kim terorist ilan etti
türkiyeye bir zarar vermiş mi şuana kadar
türkiyede bir eylemi varmı
ve en önemlisi hangi ülkeden türkiyeye geldi yada gönderildi

Adam teröristlerin yardımcısı mı, yardımcısı. Eee, o zaman niye savunuyorsunuz ki bu adamı?

Ya tamam ben cahilsiniz diyorum
da ben dedim diye cahil olmanıza gerek yok :D :D :D :) :) :)
ali2can mümkünse birşeyleri öğrenmeden karşıma çıkma bir
daha.. cidden adam yerine koyup cevap veriyorum da
daha yalan haber kaynağını bilmiyorsun :D :D

The Guardian ne zamandır ABD gazetesi oldu
zuhahaha :D :D

Geçmiş olsun kardeşim..

Mesele 8 sene ve ya 20 sene tahtta kalmak değil.Mesele TÜRKİYE.Tayyip 6,5 sene başbakanlık yaptı ama teror u durduramadı ,krizi engelleyemedi hep türkiyenin gerilemesine neden oldu.Kendi oğlunu askere göndermeyen bizim paramızla oğluna gemiCİK alan başbakandan ne beklersinizki.
Artık uyanın be uyanın TÜRKİYEMİZ elden gidiyor.Dur diyecek birileri varsa onlarda bizleriz.Oylarınızı dikkatli atın bu işin şakası yok.TÜRKİYE'nin SATILIK TOPRAĞI YOK.

VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR KADERİNE TERKEDİLEMEZ
M.K. ATATÜRK

Ya tamam ben cahilsiniz diyorum
da ben dedim diye cahil olmanıza gerek yok :D :D :D :) :) :)
ali2can mümkünse birşeyleri öğrenmeden karşıma çıkma bir
daha.. cidden adam yerine koyup cevap veriyorum da
daha yalan haber kaynağını bilmiyorsun :D :D

The Guardian ne zamandır ABD gazetesi oldu
zuhahaha :D :D

Geçmiş olsun kardeşim..

Fark eder mi ingiltere amerika?

İngilizler amerikanların atalarıdır.

Dolayısıyla, amerikanlar da ingiliz sayılırlar.

Sen burada gelmişsin, almışsın yapıştırmışsın yalan yanlış bir haberi, sonra da geçmişsin buraya mesaj yazıyorsun. Sen üstteki mesajıma cevap verebiliyor musun da gelip buraya mesaj yazmaya cüret edebiliyorsun ?

Kendi cahilliğini bu saçma gülücüklerinle örtmeye çalışıyorsun?

Madem bu kadar zeki bir cevap vericisin, o zaman söyle ne diyeceksen, niye araya laf sıkıştırıp da prim yapmaya, bu sitede ün yapmaya çalışıyorsun?

Ek olarak, ben senin kardeşin miyim, hayır. Sizin gibilerle kardeş değil, arkadaş bile olmam.

Mesele 8 sene ve ya 20 sene tahtta kalmak değil.Mesele TÜRKİYE.Tayyip 6,5 sene başbakanlık yaptı ama teror u durduramadı ,krizi engelleyemedi hep türkiyenin gerilemesine neden oldu.Kendi oğlunu askere göndermeyen bizim paramızla oğluna gemiCİK alan başbakandan ne beklersinizki.
Artık uyanın be uyanın TÜRKİYEMİZ elden gidiyor.Dur diyecek birileri varsa onlarda bizleriz.Oylarınızı dikkatli atın bu işin şakası yok.TÜRKİYE'nin SATILIK TOPRAĞI YOK.

VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR KADERİNE TERKEDİLEMEZ
M.K. ATATÜRK

Budur kardeşim ya. Ne benim mesajıma, ne senin mesajına, ya da olayın farkında olanların mesajlarına cevap verebiliyorlar! Veremiyorlar kardeşim, veremiyorlar, verecek halleri yok, anca arada tek tük mesaja teşekkür ediyorlar, kendi ağızlarıyla bir şey söyleyemiyorlar, partilerini savunamıyorlar, niye, çünkü haksızlar... Çünkü reziller... Çünkü cahiller... Sonra da gelip burada bana cahil muamelesi yapıyor biri. Kendisi büyük profesörmüş gibi.

The Guardian gazetesi kimin, Amerika'nın...

95'te akp var mıydı, yoktu...

akpyi kim kurdu, abd...

Bu tekzip olayı normal mi, gayet normal. Eee?

http://www.hackhell.net/4508908-post15.html

Oku da çıldırmak neymiş öğren ;)

Biriniz de çıkıp cevap veremediniz şuna be! Yüreksizler.

O konuyu zorla kapattırdılar kardeşim sansürleme metoduyla anında şikayet etmişler sansürlettiler o konuyu ;) İstersen profilimden açtığım konulara bakabilirsin ama orada gözüküyor.

Adam teröristlerin yardımcısı mı, yardımcısı. Eee, o zaman niye savunuyorsunuz ki bu adamı?

savunduğumu nerden çıkardın
ben bilgi ediniyorum bunu yaparkende karşıdakinin bilgiside sorgulanmış oluyor

Akıllı insanların yaptıkları akıllı yorumlara cevap
veririm... daha ne konuştuğunu bilmeyen,
her cümlesinde ayrı bir saçmalığa imza atanlara
cevap verseydim, daha çok prim yapardım merak etme :D

Ör: AK Parti'yi ABD kurmadı - tüm saçmalık teorin çöktü :D :D

Daha öğreneceğin çok şey var.. birşeyleri öğrenip
anlayacağın seviyeye gelince cevap bekle benden :)

Akıllı insanların yaptıkları akıllı yorumlara cevap
veririm... daha ne konuştuğunu bilmeyen,
her cümlesinde ayrı bir saçmalığa imza atanlara
cevap verseydim, daha çok prim yapardım merak etme :D

Ör: AK Parti'yi ABD kurmadı - tüm saçmalık teorin çöktü :D :D

Daha öğreneceğin çok şey var.. birşeyleri öğrenip
anlayacağın seviyeye gelince cevap bekle benden :)

İthamlarda bulunmadan önce değerli yurttaşım, savunduğun doğrunun yanlışlığı kanıtlanınca kabul etmeyi bileceksin. Bu bir meseledir. Bu bir güzelliktir.

"Ör: AK Parti'yi ABD kurmadı - tüm saçmalık teorin çöktü :D :D"

Biz burada geyik yapmıyoruz. Bir oku araştır bakalım ak parti kuruluş sürecini.
Sayın Başbakan (makamından kaynaklı bir saygım var) partisini kurmadan önce nereleri ziyaret etmiş. Bir oku bakalım. Şöyle bir gez dolaş internette. Olmadı gogıl(google) amcana sor o sana söyler.
Acaba parti kurulurken Amerikaya gitmek mecburi mi? Acaba Amerikan ve İngiliz konsolosluklarıyla irtibata geçmek lazım mı? Bir oku bakalım.
Bunların hepsi belgeleriyle international network(internet)'te mevcut.

Öyle oraya buraya cahil demekle olmuyor efendim bu işler. Bir oku bakalım neler oluyor.
Kendini alim sanıpta kimseye cahil deme. Sen dünyanın en zeki, en okumuş, en bilgili, en alim adamı değilsen böyle cahil, mahil diyip ardına ":D" bu ifadeleri koyma.

Gelelim şu serdengeçti rumuzunu kullanan baya. Bayım iyi güzel bir karşılaştırma olmuş.
Fakat kimse şunu sorgulamıyor. Deniz Baykal acaba Chp'nin başında dururken %100 bir saltanata mı sahip? Deniz Baykal'ı oraya seçiyorlar. Deniz Baykal'da verilen görevi yerine getiriyor. Diceksiniz ki sizde o kadar kafa varda neden 20 yıldır adamı oraya seçiyorsunuz.

Eee sizde de o kadar kafa var. Bunca kötü siyasete rağmen Tayip Beyi Başbakan'lığa 2. defa seçerseniz. Bizde Deniz beyi 10 defa muhalefete seçeriz. Kaldı ki muhalefet görevinide en iyi şekilde yerine getiriyor. Bir chp etmeni olmasaydı anayasaya uygunsuz onlarca yasa anayasa mahkemesinden geçmeden yürürlüğe konulacaktı. Zira uygunsuz olanlar iptal ediliyor. Bunda iptal eden değil yasayı geçiren suçludur bunuda siz kabul edemiyorsunuz.
Bilmiyorum size göre (haşa) Recep bey peygamber'mi ne. Adamın ağzından çıkan söz yasa oluyor. Siz bize demokrasi diyorsunuz.

Polemiğe giremeyeceğim artık. Bu kadar maksadı aşıp işi bu kadar çığrından çıkarmak çok büyük kötülüktür.
Akp Türkiye'de ki en iyiyi, en doğruyu, en hakikiyi savunan partiymiş gibi konuşup; Chp'ye, Mhp'ye ve bilimum muhalefet partilerine ithamda bulunmak sadece gafletten öte gidememektir. Özür dilerim ama sizin bu siyasetiniz çok büyük bunalımlardan başka bir şey yaratmıyor.

Teşekkür ederim.

The Guardian ve bunun gibi gazeteler erdoğanı övselerdi kıyamet kopmuştu bakın onlar bile erdoğanı seviyor diye ama söz konusu erdoğanı yerden yere vurmak olunca herkes birlik oluyor işinize geldiği zaman öyle işinize geldiğiniz zaman böyle dansözlük yapmak T.C. vatandaşlarına yakışmaz

The Guardian ve bunun gibi gazeteler erdoğanı övselerdi kıyamet kopmuştu bakın onlar bile erdoğanı seviyor diye ama söz konusu erdoğanı yerden yere vurmak olunca herkes birlik oluyor işinize geldiği zaman öyle işinize geldiğiniz zaman böyle dansözlük yapmak T.C. vatandaşlarına yakışmaz

Burda herkez fikrini açık şekilde dile getiriyor TC vatandaşlarına tonsöz yakıştırması sana yakışmıtor

akp lisin herhalde oyüzden Milletle İstediğin gibi konuşma yetkin olduğunu düşünüyorsun kendinde

Değerli milenyum rumuzunu kullanan arkadaşım. Söylemin akpli olduğunu gösteriyor.
Sen bir üstünde yazılanları çizilenleri bir güzel oku sonra yaz, çiz.
Lütfen biraz yazarken dikkatli yazalım.

Lütfen.

bu da var birde LAİKLİK elden gidiyorrr vallaaa:D len her sayfadada böyle yapmayın beee ne malzeme bulmuşlar bunlar Atatürkün mirası laiklik cumhuriyet yaff başka camura yatın yeterr...

saygılar

olayları işine geldiği gibi yorumlamak sizin zihniyetinizin alışkanlığı.

mesela akp nin manisa mitinginde kalabalık olmayınca akp mainsa il yönetimi fotoğraf hilesiyle meydanı kalabalık göstermeye çalışmıştı. gazeteler de bunu farkedip haber yapınca başbakan çıkıp gazeteleri sahtekarlıkla suçlamıştı.

mesela başbakan ergenekon davasıyla ilgili olarak " çok ciddi çalışmalarımız var" , " ben bu davanın savcısıyım" dedi baykalda "sen başbakan ol savcı olma. sen savcıysan bende avukatım" dedi. başbakan çıkıp ondan sonra bakın baykal bu davanın avukatıymış dedi.

tabi burdaki ince nüansı anlamak gibi bir kaygınız yok sizin.

yani bir başbakanın ya da bakanın yargıya dahil olması söz konusu olamaz. başbakanlar soruşturma yapamaz ya da yaptıramaz. sadece ve sadece yasaların onlara izin verdiği ölçüde denetleme makamlarını kullanarak ya da meclis araştırması yaparak yargıya yardımcı olmaya çalışabilirler.ama asla ve asla savcı olamazlar. eğer olurlarsa bunun adı başbakanlık değil faşistlik olur. ve bunun sonuda diktatörlüğe gider.

anladıysanız ne mutlu size ve zihniyetinize

olayları işine geldiği gibi yorumlamak sizin zihniyetinizin alışkanlığı.

mesela akp nin manisa mitinginde kalabalık olmayınca akp mainsa il yönetimi fotoğraf hilesiyle meydanı kalabalık göstermeye çalışmıştı. gazeteler de bunu farkedip haber yapınca başbakan çıkıp gazeteleri sahtekarlıkla suçlamıştı.

mesela başbakan ergenekon davasıyla ilgili olarak " çok ciddi çalışmalarımız var" , " ben bu davanın savcısıyım" dedi baykalda "sen başbakan ol savcı olma. sen savcıysan bende avukatım" dedi. başbakan çıkıp ondan sonra bakın baykal bu davanın avukatıymış dedi.

tabi burdaki ince nüansı anlamak gibi bir kaygınız yok sizin.

yani bir başbakanın ya da bakanın yargıya dahil olması söz konusu olamaz. başbakanlar soruşturma yapamaz ya da yaptıramaz. sadece ve sadece yasaların onlara izin verdiği ölçüde denetleme makamlarını kullanarak ya da meclis araştırması yaparak yargıya yardımcı olmaya çalışabilirler.ama asla ve asla savcı olamazlar. eğer olurlarsa bunun adı başbakanlık değil faşistlik olur. ve bunun sonuda diktatörlüğe gider.

anladıysanız ne mutlu size ve zihniyetinize

şimdi bişey diycem ama akp taraftarı muamelesi yapmayın
bana akp ye alternatif gösterin arkadaş eleştiride bir yere kadar
mhp hayır
chp hayır
dsp hayır
tkp hayır
dtp hayır

alternatif kim kimse ondan bahsetmiyor herkez bunlara oy vermeyin diyor ama bunada oy verin demiyor
türkiyede parti liderliğini siz sevin yada sevmeyin en iyi erdoğan yapıyor.
ve ona bir alternatif çıkmadığı sürece iktidarda kalmaya devam edicek

Geri