Akıllı insanların yaptıkları akıllı yorumlara cevap
veririm... daha ne konuştuğunu bilmeyen,
her cümlesinde ayrı bir saçmalığa imza atanlara
cevap verseydim, daha çok prim yapardım merak etme 
Ör: AK Parti'yi ABD kurmadı - tüm saçmalık teorin çöktü

Daha öğreneceğin çok şey var.. birşeyleri öğrenip
anlayacağın seviyeye gelince cevap bekle benden 
İthamlarda bulunmadan önce değerli yurttaşım, savunduğun doğrunun yanlışlığı kanıtlanınca kabul etmeyi bileceksin. Bu bir meseledir. Bu bir güzelliktir.
"Ör: AK Parti'yi ABD kurmadı - tüm saçmalık teorin çöktü

"
Biz burada geyik yapmıyoruz. Bir oku araştır bakalım ak parti kuruluş sürecini.
Sayın Başbakan (makamından kaynaklı bir saygım var) partisini kurmadan önce nereleri ziyaret etmiş. Bir oku bakalım. Şöyle bir gez dolaş internette. Olmadı gogıl(google) amcana sor o sana söyler.
Acaba parti kurulurken Amerikaya gitmek mecburi mi? Acaba Amerikan ve İngiliz konsolosluklarıyla irtibata geçmek lazım mı? Bir oku bakalım.
Bunların hepsi belgeleriyle international network(internet)'te mevcut.
Öyle oraya buraya cahil demekle olmuyor efendim bu işler. Bir oku bakalım neler oluyor.
Kendini alim sanıpta kimseye cahil deme. Sen dünyanın en zeki, en okumuş, en bilgili, en alim adamı değilsen böyle cahil, mahil diyip ardına "

" bu ifadeleri koyma.
Gelelim şu serdengeçti rumuzunu kullanan baya. Bayım iyi güzel bir karşılaştırma olmuş.
Fakat kimse şunu sorgulamıyor. Deniz Baykal acaba Chp'nin başında dururken %100 bir saltanata mı sahip? Deniz Baykal'ı oraya seçiyorlar. Deniz Baykal'da verilen görevi yerine getiriyor. Diceksiniz ki sizde o kadar kafa varda neden 20 yıldır adamı oraya seçiyorsunuz.
Eee sizde de o kadar kafa var. Bunca kötü siyasete rağmen Tayip Beyi Başbakan'lığa 2. defa seçerseniz. Bizde Deniz beyi 10 defa muhalefete seçeriz. Kaldı ki muhalefet görevinide en iyi şekilde yerine getiriyor. Bir chp etmeni olmasaydı anayasaya uygunsuz onlarca yasa anayasa mahkemesinden geçmeden yürürlüğe konulacaktı. Zira uygunsuz olanlar iptal ediliyor. Bunda iptal eden değil yasayı geçiren suçludur bunuda siz kabul edemiyorsunuz.
Bilmiyorum size göre (haşa) Recep bey peygamber'mi ne. Adamın ağzından çıkan söz yasa oluyor. Siz bize demokrasi diyorsunuz.
Polemiğe giremeyeceğim artık. Bu kadar maksadı aşıp işi bu kadar çığrından çıkarmak çok büyük kötülüktür.
Akp Türkiye'de ki en iyiyi, en doğruyu, en hakikiyi savunan partiymiş gibi konuşup; Chp'ye, Mhp'ye ve bilimum muhalefet partilerine ithamda bulunmak sadece gafletten öte gidememektir. Özür dilerim ama sizin bu siyasetiniz çok büyük bunalımlardan başka bir şey yaratmıyor.
Teşekkür ederim.