"Erdoğan, Atatürk'ün mirasına en büyük darbeyi vurmak üzere olabilir..."

bence şimdiki kemalist diye geçinenlerin en büyük hatası atatürkçlüğü 1923 ün dünya siyasi ve politik tablosuyla değerlendirmesi ama yıl geldi 2010 etrafımızda bir sürü devlet ve devletçikler türedi 2.dünya savaşı oldu ve savaşlar ve işgaller devam ediyor ama onlar hala 1923 teler...

Atatürk'ün mirası İnönü'nün çocuklarına verildi ama Osmanlının mirası bu millete hala verilmedi....

Neymiş Osmanlı'nın meşhur mirası anlatabilir misin?

Anca tarihle övünürsünüz zaten be ne yaptınız Türkiye için ha ne yaptınız ne ne?

Yahu yeter be artık sakız gibi çiğneye çiğneye bitiremediniz.Biz sizin nasıl Atatürk ü sevdiğinizi iyi biliriz

Yalçın Küçük ü bilir misiniz .hani Öcalanın akıl babası. Kandil dağının en önemli konuklarından.Şimdilerde usulacı kanallarda dolaşıp sizlere usulusalcılığı ve Atatürkçülüpğü anlatıyor

Hatta şu sıralarda da ergenekondan yargılanıyor

şimdi gelin bu ulusalcı babanızın Atatürk ile ilgili kitabında yazdığı sözleri okuyalım.

Bu kitapta Atatürk hakkında yenilmez yutulmaz laflar var.
Profesör Küçük, Atatürk'ü "İngilizler'in adamı" olmakla suçluyor!
İddiasına göre Atatürk, Sivas Kongresi'nde de "mandacılığı" savunmuş! Herkesle birlikte kongrede bu yönde oy verdiğini söylüyor.
(Bu mandacılığın mandayla mandırayla ilgisi olmayıp, bağımlı bir yönetim biçimi olan Fransızca "mandat" kelimesinden gelmektedir. Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra bizden koparılan eski topraklarımızdan Filistin ve Irak İngiliz, Suriye ve Lübnan da Fransız "mandat'sına" girmişlerdi.

Bildiğiniz sömürgenin kibarcası... Bizde de "Amerikan mandat'sı" isteyenler vardı, en başta da ünlü Halide Edip Hanımefendi, hani "cumhuriyet kadınlarımızdan"... O kadar cumhuriyet kadınıydı ki, cumhuriyetin on beş yılını kocasıyla birlikte yurt dışında sürgünde geçirdi, çünkü Atatürk'e "diktatör" demişti. Yurt dışında doğrudan İngilizce olarak yazdığı "The Turkish Ordeal" isimli kitabında Atatürk'e en ağır saldırıları yöneltti, sonra Türkiye'ye döndüğünde bunun Türkçe çevirisi olan "Türk'ün Ateşle İmtihanı" kitabında o bölümleri sansür etti... Cumhuriyet kadınıdır, şimdi defilelerde falan canlandırıyorlar...)
Bakınız, Yalçın Küçük de Atatürk için neler demiş: "Kendine güveni olmayan, kıstırılmışlık kompleksi içinde, kuvvetlinin önünde başını eğen, hep bir koalisyondan diğerine kayan, gücünden emin olduğu zaman eski koalisyon ortaklarına son derece acımasız"...
Yuh!
Bakınız daha başka neler demiş: "Çok vesveseli, kompleks içinde yaşayan, sevgisiz bir insandır.

Annesini sevmez. Annesinin cenazesine gitmiyor. Sevgisiz ve acımasızdır. (...) Sevgiyi bilmeyen, acımayı bilmeyen, kimseye güvenmeyen, herkesi kendine karşı komplo hazırlayıcısı olarak gören, bir 'aydınlanmamacı' despot olan Mustafa Kemal'i hiçbir romancı ya da yönetmenin sevimli yapabileceğine ihtimal vermiyorum. En gerçekçi film, Müthiş İvan'ın başarısız bir kopyası olabilir."

Adam Atatürk e yapmadığı hakareti bırakmamış ama nedense Atatürk maskesi altında ahkam kesenlerden tık yok.Neddese yargılanmıyor bile neden acaba?

şu anki başbakan Önceki erbakan Fethullah gülen v.s bunlara benzer Din üzerinden siyaset veticaret yapanlarmı ATATÜRK ü seviyorlar geçen sene bu bölümde Atatürk hakkında atıp tutanlar [büyük çoğunluğu akp liler] şimdi Atatürkçü olmuşlar ALLAAAHALLLLAH

şu anki başbakan Önceki erbakan Fethullah gülen v.s bunlara benzer Din üzerinden siyaset veticaret yapanlarmı ATATÜRK ü seviyorlar geçen sene bu bölümde Atatürk hakkında atıp tutanlar [büyük çoğunluğu akp liler] şimdi Atatürkçü olmuşlar ALLAAAHALLLLAH

sevgili kardeşim bu din üzerinden siyaset nasıl yapılır bana bir anlatsana YÜCE ALLAH'ın ismini zikrettiği zaman,bismillahirrahmanirrahim dediği zaman din üzerinden siyaset mi yapmış oluyor bu nasıl bir anlayıştır bu olay yıllar yılı böyle olmuştur sizinki niyet okumaktan başka birşey değildir.[O, gizli ve aşikârı bilendir. Uludur, yüceler yücesidir.
Allah, gözlerin göremediklerini de bilir gördüklerini de. Kalblerde gizli olanları da bilir, açığa vurulanları da)(RA'D SURESİ)

kaç yıldır bu topraklarda savaş var kaç asker öldü kaç köy boşaltıldı kaç ananın yüreği yandı ne kadar zaman geçti bir ilerleme kaydedildi mi ? demekki ordunun tekelinde silahla çözülecek bir şey değil bu ! benim bir bilgim yok bilgisi olan bir arkadaş paylaşırsa sevinirim eta ve ira nasıl silah bıraktı biz neden pkkya bıraktırmayalım ki ?

kaç yıldır bu topraklarda savaş var kaç asker öldü kaç köy boşaltıldı kaç ananın yüreği yandı ne kadar zaman geçti bir ilerleme kaydedildi mi ? demekki ordunun tekelinde silahla çözülecek bir şey değil bu ! benim bir bilgim yok bilgisi olan bir arkadaş paylaşırsa sevinirim eta ve ira nasıl silah bıraktı biz neden pkkya bıraktırmayalım ki ?

Bak değerli kardeşim belliki benim yazdıklarımı çok iyi okumamışsın. Ben dedim ki apo Türkiye'ye geldiğinde dağlara pompalanan insanları durdurabilirdik. Apoyu asmasak dahi güneydoğu için çok büyük bir fırsat doğmuştu. Yatırım için. Orayı kucaklamak için, çünkü dağlardaki eşkiya neredeyse çözülmek üzereydi.

Sordum o zaman başa geçen akp neden gidip oralarda açılımda bulunmadı? Neden oralarda iş olanakları yaratmadı? Başka işleri mi vardı. Anaların akan gözyaşı madem bu kadar önemliydi, neden bölgedeki halkı devletle bütünleştirip oralarda devletin var olduğunu kanıtlamadınız. Pkk bittiğinde, pkkya yardım eden aşiret reisleri Türkçe bilmese dahi yaptıkları röportajlarda "Kürt kimdir? Türk kimdir?" "Hepimiz biriz." diyorlardı. Tam bu noktada şans varken neden yapılacaklar yapılmadı da şimdi taviz verircesine iş yapılmaya çalışılıyor. Bunları hiç düşündün mü? Af çıkarmak demek dağdakileri indirmek demek değildir.

O dağlarda kaçakçılıktan, ticaretten, uluslararası yardımlardan kaç para dönüyor haberin var mı? Sen şimdi sanıyor musun ki Murat Karayılan oradan gelir. Bey gibi yaşıyor bey ne gelecek. Anlayan yok. Anlatıyoruz, soruyoruz cevaplayan yok. Yani değerli arkadaşım bu iş sandığın gibi değil. Tsk bu işi 99 da bitirdi. Arkadan gelenler nedense bunun sonunu getirmedi. pkknın iç çatışma anlarında oraya pompalanan insanı durdurmadı. Akp başa geçti ne halt yedi. Hiç bir şey.

Başbakan çıktı Diyarbakır'da alt kimlik, üst kimlik dedikten sonra hortlamadı mı bu terör. Siz kimin için ne konuşuyorsunuz. Bunları unutuyor musunuz? Hatırlatalım o zaman.

Zamanında atılmayan adımları şimdi atmaya çalışıyorlar ama yok öyle olmaz tekrar gideceksin kandilden karayılan köpeğini alacaksın geleceksin sonra bölgede istediğin güce sahipsin. İşte bu iş böyle olur. Dağdaki eşkiyayada sesleneceksin. Gelin sizi kandıranları bulduk sizde onları getirin diyeceksiniz. Sonra bölgeyi şenlendireceksiniz.

Bu böyle yapılır. E şimdi devlet yönetmeye benim aklım eriyorda Erdoğan'ın ermiyorsa onu oraya neden seçtiniz diyesim geliyor.

İşte çözüm bunlardan ibarettir; ama düşünebilen için.

sevgili kardeşim bu din üzerinden siyaset nasıl yapılır bana bir anlatsana YÜCE ALLAH'ın ismini zikrettiği zaman,bismillahirrahmanirrahim dediği zaman din üzerinden siyaset mi yapmış oluyor bu nasıl bir anlayıştır bu olay yıllar yılı böyle olmuştur sizinki niyet okumaktan başka birşey değildir.[O, gizli ve aşikârı bilendir. Uludur, yüceler yücesidir.
Allah, gözlerin göremediklerini de bilir gördüklerini de. Kalblerde gizli olanları da bilir, açığa vurulanları da)(RA'D SURESİ)

Din üzerinden siyaset Peygamber efendimiz öldüğünden beri müslümanlıkta vardır canım ciyerim sen Hz Ali niye öldürüldü biliyormusun Her müslüman gibi bizde Allahın ismini zikrediyoruz

Ama bu ülkede Atatürk ilke ve inklaplarını benimsememiş kabul etmeyen bir insanı Yine Büyük önderimiz Atatürkün kurmuş olduğu bir ülkede başbakan olarak görmek istemiyoruz Din üzerinden insanların duygularını sömüren yöneticilerden çekti aldı bu memleketi

Halkımız ülke yöneticiliğinde Yavv boşver kime ne diyorum ben:uzgunCocuk:

Din üzerinden siyaset Peygamber efendimiz öldüğünden beri müslümanlıkta vardır canım ciyerim sen Hz Ali niye öldürüldü biliyormusun Her müslüman gibi bizde Allahın ismini zikrediyoruz

Ama bu ülkede Atatürk ilke ve inklaplarını benimsememiş kabul etmeyen bir insanı Yine Büyük önderimiz Atatürkün kurmuş olduğu bir ülkede başbakan olarak görmek istemiyoruz Din üzerinden insanların duygularını sömüren yöneticilerden çekti aldı bu memleketi

Halkımız ülke yöneticiliğinde Yavv boşver kime ne diyorum ben:uzgunCocuk:

tamam diyebilirsinki Atatürk ilke ve inkilaplarını benimsememiş bir kişiyi başbakan olarak görmek istemiyorum ama din üzerinden siyaset yapılıyor sözüne kesinlikle ve kesinlikle katılmam T.C. vatandaşlarımız kimi başa getiriyorsa başımız gözümüz üstüne biz sadece saygı duyarız bu meclise dehap dtp girmiş olsa da

Geri