Yauv bırakın yauv herkesin kulağı kendine, herkesin yaşantısı kendine
6 yıldan fazladır kulağımda 2 delik var kime ne yahu kızlarla ne alakası var bu işin
özentilik yazmışsınız kimden özenicektim 6 yıl önce kadıköyde 3 kişinin kulağı delikti biri bendim zaten
gereksiz bi konu kızlar niye vajinasını deldirir diyede bi konu ben mi açıyım uzar gider bunlar :goz:
Düşünce dar bi kalıptan çıktıysa onu genişletemessin,
Olumsuz bakan arkadaşlara tek bir soru, dedelerimiz zamanında kot pantolon mu vardı, ?
dayanamadım bi soru daha; cep telefonu kaç sene önce çıktı,
Sorunuzun cevabı
hoşuma gittiği için takıyorum.
Bizim köyde mallara takılır ,hayvanın kulağındaki küpeye bakarak filancanın malı filancanın sığırı denir.
muhtar hasan emminin mallarında kırmızı küpeler var ve aşılarının olduğuna dair damga var.
utanmasa kitap yazacak adama ßak.мσzσℓє мιяα¢н;3817591' Alıntı:Erkek Adam RenkLi Takım Tutmaz..--------- Erkek Adam Küpe Takmaz...Karı Gibi Saç Uzatmaz...FarkLı Gorunmek Icın Gothic Emo Tarzına Burunup ReziL oLmaz...
:clap:clap:clap
(!)
aydın görüşünden dolayı seni kutluyorum
Bizim köyde mallara takılır ,hayvanın kulağındaki küpeye bakarak filancanın malı filancanın sığırı denir.
muhtar hasan emminin mallarında kırmızı küpeler var ve aşılarının olduğuna dair damga var.
ben kullanmıyorum ama.genelde küpe takan erkeklerin %98'i özenti ve karşı cinsin ilgisini çekmek için takarradikalllikle bilmemneyle alakaları bile yoktur
![]()