Erkekler Neden Küpe Takar ?

takmam sevmemde.. sevenide sevmem :D saka saka ama ilgi çekmek maksadıyla takıyolardır die düşünüyom...

aslında iyi fikir öyle ßir konu açmak gerek ßu konuyu açan arkadaş onu da açmalı ki tam olsun

bu konuda en çok tav olduğum nokta,kulağı deldirip sokakta rahat yürüyemeyen,aman babam görecek,akrabalar görecek veya komşu görüp babama söyleyecek tribine giren familyadır...üstte yorum yapan 2 arkadaş saçma bi konuda fikir birliği içindeler...neden kızlar hormon ilacı alıp sakal bırakır başlığı bu konuya daha yakın :melek

KIYAMET ALAMETİ
Kadınlar kendilerini erkeklere,erkekler de kendilerini kadınlara benzetecekler!!!

Düşünce dar bi kalıptan çıktıysa onu genişletemessin,
Olumsuz bakan arkadaşlara tek bir soru, dedelerimiz zamanında kot pantolon mu vardı, ?

dayanamadım bi soru daha; cep telefonu kaç sene önce çıktı,

Sorunuzun cevabı

hoşuma gittiği için takıyorum.

Yauv bırakın yauv herkesin kulağı kendine, herkesin yaşantısı kendine

6 yıldan fazladır kulağımda 2 delik var kime ne yahu kızlarla ne alakası var bu işin

özentilik yazmışsınız kimden özenicektim 6 yıl önce kadıköyde 3 kişinin kulağı delikti biri bendim zaten

gereksiz bi konu kızlar niye vajinasını deldirir diyede bi konu ben mi açıyım uzar gider bunlar :goz:

Düşünce dar bi kalıptan çıktıysa onu genişletemessin,
Olumsuz bakan arkadaşlara tek bir soru, dedelerimiz zamanında kot pantolon mu vardı, ?

dayanamadım bi soru daha; cep telefonu kaç sene önce çıktı,

Sorunuzun cevabı

hoşuma gittiği için takıyorum.

:clap:clap:clap:clap:clap

koca sitede bi ikinizmi bu görüştesiniz inanmıyorum nerde kulagı delik olan arkadaslar
bence bi erkeğin küpe takmasını kızlara baglamamalı
o zaman iyi giyinmek arabası olmak cart curt bunlarda ona baganır
etrafımdaki bi çok kişide küpe var basta kuzenim ve hiç bi zaman kızlar begenio lafını duymadım agzından

bu bi tarz dır

önceden bayanlar pantolon giymezlerdi..şimdi giymemizin sebebi özentilik mi?

buu basit bi örnek

bence bu bi tarz dır
bi amacı olamaz kişi hoşuna giderse yapar bişeyi ne özentilikdir nede birilerine begendirmek

Erkek Adam RenkLi Takım Tutmaz..--------- Erkek Adam Küpe Takmaz...Karı Gibi Saç Uzatmaz...FarkLı Gorunmek Icın Gothic Emo Tarzına Burunup ReziL oLmaz...

Boş Konuşmaz ı eklememişsin onuda ben ekliyim :)

Amannn Bro TakıLıyorum Zaten =) İsteyen İstedigi Gibi TakıLsın Yeterki Abartmasın...Biz Kendi GörüşLerimizden DoLayı Biraz BoL Giyiniyoruz Bize BiLe Cins Cins Bakan BarzoLar Var =) Herşey İnsanın Kendınde Biter Takmamak Lazım =)

Bizim köyde mallara takılır ,hayvanın kulağındaki küpeye bakarak filancanın malı filancanın sığırı denir.

muhtar hasan emminin mallarında kırmızı küpeler var ve aşılarının olduğuna dair damga var.

yaşanan ortama ğöre herkes ayak urdurmaya çalışıyor bazı zamanlar bende küpe ğördüğüm erkek arkadaşlarımı garipserdim bunlar nasıl erkek diye ama iş öyle olmuyor işte bu erkeklikle felan alakası yok tamamen bir özenti herkesten farklı olmak kimilerine ğörede ileri ğörüşlülük kimilerinede modernlilik olarak karşımıza çıkmakta tabi ki yerine ğöre hoş karşılanmayacak tır yerine ğörede makul şartlarda aa sende mi taktın ne ğüzel olmuş felan dene bilir . bana sorarsanız ben takmam ama şöylede bir bakarsam uzun şaçlarım olsa omuzlarımda parlak bir ince küpe yakışır ğibime ğeliyo yoruma açık..yani.

мσzσℓє мιяα¢н;3817591' Alıntı:
Erkek Adam RenkLi Takım Tutmaz..--------- Erkek Adam Küpe Takmaz...Karı Gibi Saç Uzatmaz...FarkLı Gorunmek Icın Gothic Emo Tarzına Burunup ReziL oLmaz...
utanmasa kitap yazacak adama ßak.

ßen kendi açımdan konuşuyorum, küpeyi ne kendimi kızlara ßeğendirmek için ne ßirine veya ßirilerine özendiğim için ne de ilgi toplamak için takmadım. mutlaka ßu seßeplerden dolayı takan arkadaşlarda var fakat ßenm taktırma amacım tarz olsun.. küpemde var kolyemde ßilekliğimde yüzüğümde hepsini takar çıkarım aßi erkekliğime delikanlılığıma laf söyleyecek adam da gelsin 1 gece odamda kalsın ondan sonra tekrar yorum yapsın.

sıRf öZeNtiLiK beNce ....

yumuşamaya başlıyorlar ondan

Bizim köyde mallara takılır ,hayvanın kulağındaki küpeye bakarak filancanın malı filancanın sığırı denir.

muhtar hasan emminin mallarında kırmızı küpeler var ve aşılarının olduğuna dair damga var.

yorumların hepsine baktım akla en yatkın olanı seninki kardeşim

Küpe takan erkeklere öyle bir gıcık gidiyorum ki
Kendileri de neden taktıklarını bilseler bari....

Yukardaki arkadaşın dedğine katılıyorum akla en yatkın senin dediğin
+ olarak şimdi bunları dedikya kesin taş devri adamı olarak görürler kendileri üstün kişilikler ya:DYa bırakın bu işleri bir arkadaşın babası demişti bunu kulagınıza küpe yapın
Özlü söz:Oglum anan gibi sac uzatıcana baban gibi bıyık bıraksana:D

ben kullanmıyorum ama.genelde küpe takan erkeklerin %98'i özenti ve karşı cinsin ilgisini çekmek için takar:Dradikalllikle bilmemneyle alakaları bile yoktur:D

Ne Kadar Yanlış Bir Düşünce. Ben takıyorum Ve Sadece Aksesuar 0lduğu İçin Takıyorum. Mantıklı Düşünmek Lazım.

Komik..Anca Köyde Takarlar. Zaten köy Diyosun Köyle Başlıyosun Lafına. Diyecek Bişeyim yok.

Barışşş içindeee içindeee
Mutluluk içindee içindeee
KDV si oda içindeeee

Geri