sol kulağa takılıyorsa o şahsın manitası yok demek
ama sağ kulağa takıyorsa top demektir..
Komik..Anca Köyde Takarlar. Zaten köy Diyosun Köyle Başlıyosun Lafına. Diyecek Bişeyim yok.
kişi kendinden ßilir işi .. demek ki arkadaşımız küpe taksa özendiği için takacak .. insanların fikirlerine saygı duymak gerekir ßen küpe takmayan adama ßirşey demiyorsam ßana da kimse ßirşey diyemez ßizim amacımız ne öznetilik ne de radikallik amacımız aksesuar olsun
artık 2008'de yaşıyoruz küpe takanlar özenti, gay vs gözüyle ßakarsak dünyada erkek kalmaz..
ve unutmayalım ki arkadaşlar ßurada yorum yapanların ileride erkek çocukları olursa ßurada söyledikleri laflar evlatları için de geçerli olur ßöyle 1 gramlık konulara çok takıyorsunuz özentilikmiş kültürel yozlaşmaymış geçelim ßu gerilikleri dünya uzaya çıkıyor siz hala küpe takanlara farklı ßir gözle ßakıyorsunuz..
Küpeyi cinsel tercih meselesi olarak gören insanlar hala ne kadar çokmuş gerçekten şaşırdım. :saskin
Ben küpeyi aksesuar olarak takıyorum, bileklik, kolye vb. gibi.. , tıpkı delikanlıyım diye geçinen arkadaşların tesbiği aksesuar yaptığı gibi..
Delikanlılığın kitabını yazan üstüne de kaş aldırıp sakal çizdiren adamlarıda bilioruz. Biz karışıoz mu onlara.
Ha özentiliğin her türlüsüne de karşıyım buna küpede, bol pantolonda, tespihde, o da, bu da dahil...
Bir örnek wer bakım Osmanlıda küpe takanı :angry''Küpeyi Allah'ın Kölesi Oldukları İçin Takanlar Var'' Osmanlı tarihini bilenlerden takanlar varsa büyük ihtimal bundan etkilenip takmışlardır...
Onun dışında takanlar ise özenti,sonradan görme, falan fistandır....yakıştığı icin takanlarda vardır ama unutmayalımkı kupe bayan aksesuarıdır =)