Fenerbahçe 4-1Galatasarayımız [TSL 10.Hafta][Tek BaşLık]

vinsinity

New member
Reaction score
0
Fenerbahçe-GALATASARAYIMIZ
TSL 10.Hafta
Saat : 19.00
Hakem : Hüseyin Göçek

2jach1w.jpg

Kewell ve Topal oynuyor
Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Mehmet Topal ve Harry Kewell'ın tamamen iyileştiği öğrenildi. Uzun süredir sakat olan genç orta saha futbolcu Mehmet Topal'ın pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisininde kadroda yer alacağı ve teknik direktör Skibbe'nin de büyük bir olasılıkla bu oyuncuyu ilk 11'de oynatacağı bildirildi.

Mehmet Topal da sakatlığıyla ilgili olarak, "Hiçbir sıkıntım kalmadı. Kadıköy'e arkadaşlarımla birlikte gitmek istiyorum. Eğer hocam görev verirse de oynamaya hazırım" dedi.

Öte yandan Galatasaray'ın bir değer sakat yıldızı Kewell'ın da sağ ayak bileğindeki ödemin tamamen geçtiği Avustralyalı futbolcunun derbi maçın kadrosunda yer alacağı öğrenildi. Alman teknik adamın Mehmet Topal ve Harry Kewell'ı Fenerbahçe'ye karşı oynatması ve Benfica maçında ilk 11'de forma giyen iki oyuncusunu dinlendirmesi bekleniyor.

Bu arada kulüp başkanı Adnan Polat Benfica'nın galibiyetinin ardından futbolcularını tek tek tebrik ederken, Fenerbahçe maçı için de uyardı.

Polat'ın, futbolcularına "Benfica galibiyetini Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenerek taçlandırmanız gerek. Uzun yıllar Fenerbahçe'yi kendi sahasında yenemedik, bu işi sizin gibi kaliteli oyuncular gerçekleştirmeli" diyerek derbi karşılaşması için motive ettiği ifade edildi.

07.11.2008
Kaynak : DHA

KeweLL ve topaL'ın oynaması büyük avantaj .
Fener ve GaLatasaray'ımızın son maçLardaki performansına bakıLırsa biz çok çok öndeyiz ve formdayız fakat Kadıköy'de uzun zaman sonra Fener'i yenmek pek hayLi keyifLi oLacak.Bu kadar kesin konu$mak istemem sevmem de beni bu emniyete ittiren sebepLer var =)

GALATASARAY
jubak8.jpg

Uğrunda
ÖLürüz

Santics

Sabri -- Emre -- Servet -- Hakan BaLta

KeweLL--Mehmet topaL--Ayhan--Arda

LincoLn(Serbest)

Baroş

Kadronda Mehmet TopaL gibi bir oyuncu varsa arkana bakmana gerek kaLmaz

yav hiç boşa uğraşmayın fenerbahçe bu maçı alır
demedi demeyin

Galatasaray bu sefer kazanamazsa kadıköyde bi 10 sene daha bekler...

Derbide GözLer GoLcüLerde!!!

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray takımları arasında 9 Kasım Pazar günü yapılacak 2008-2009 sezonunun ilk derbisi öncesinde iki takım da golcü futbolcularına güveniyor.

Alex ve Kewell'ın derbi öncesi sakatlıkları bulunuyor. İki yıldız, oynamaları halinde skora etki edebilirler.

37240.jpg

Turkcell Süper Lig'de son 2 sezonun gol kralları Alex de Souza ve Semih Şentürk ile İspanya Ligi ''La Liga''nın geçtiğimiz sezonki gol kralı Daniel Gonzalez Güiza, Kadıköy'deki dev maçta sarı-lacivertli takımın gol yükünü üstlenecek.

Sakatlığı nedeniyle hafta içinde Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki Arsenal maçında forma giyemeyen takım kaptanı Alex, bu sezon ligde 5 golle, takımının en golcü ismi durumunda bulunurken, 4 golün de hazırlayıcısı oldu.

Son lig maçında Eskişehirspor filelerini 1'i penaltıdan olmak üzere 2 kez havalandıran 31 yaşındaki Alex, geçmişte Galatasaray ile yapılan derbilerde 4 kez gol atma sevinci yaşadı. Alex'in gol attığı 4 maçı da Fenerbahçe kazandı.

Ligin son gol kralı Semih Şentürk de sezon başından bu yana ligde 2 gol attı, 2 de asist yaptı.

Geçen sezon Kadıköy'de yapılan lig maçında Galatasaray filelerini 1 kez havalandıran 25 yaşındaki Semih, Pazar günkü derbide de takımının gol yollarında en etkili isimleri arasında yer alacak.

Sarı-lacivertli kulübün yeni transferi İspanyol Güiza ise, Türkiye'deki ilk derbi maçında golle buluşmayı amaçlıyor.

Geçen sezon İspanya'da gol kralı 28 yaşındaki Güiza, ligde bu sezon 9 maçta da oynarken, 2 gol attı. Güiza ayrıca, 3 de gol pası verdi.

GALATASARAY DÖRT OYUNCU ÖN PLANA ÇIKIYOR

Galatasaray 9 Kasım Pazar günü yapılacak sezonun ilk derbisinde, Baros, Kewell, Lincoln ve Arda ile sonuca gitmenin hesaplarını yapıyor.

Sarı-kırmızılı takımın bu sezon ligde attığı toplam 22 golden 16'sında bu dört futbolcunun imzası bulunuyor.

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Çek Milan Baros, 5 golle takımının en golcü ismi durumunda. Avustralyalı Harry Kewell ve Brezilyalı Cassio de Souza Soares Lincoln 4'er, Arda Turan da 3 kez rakip fileleri havalandırdı.

Bu sezon geçen sezona oranla üstün bir performans sergileyen Lincoln, geride kalan 9 haftada ayrıca 5 de gol pası verirken, Arda ve Baros 3'er, Kewell da 1 asist yaptı.

Bu arada, Türkiye'deki ilk sezonlarını geçiren Baros ve Kewell, ilk kez derbi heyecanı yaşayacak. Kewell, sakatlığı nedeniyle UEFA Kupası'nda Benfica maçında oynamamıştı.

Galatasaray'da 2. sezonunu geçiren Lincoln ise Türkiye'de ilk kez bir lig derbisinde sahaya çıkacak. Brezilyalı futbolcu, geçen sezon takımının Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ligde yaptığı 4 derbide de sakatlığı, kart cezası ve kadro dışı bırakılması nedeniyle yer almamıştı.

Geçen sezon tek derbisine Ali Sami Yen Stadı'nda Fenerbahçe ile yapılan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında çıkan Brezilyalı futbolcu, takımının 2-1 galip gelerek tur atladığı maçın son dakikasında Volkan Demirel ile yaşadığı kavga sonrası kırmızı kart görmüştü.

Öte yandan Galatasaraylı Arda, Fenerbahçe'ye karşı daha önce bir gol attı.

NTVSPOR ve Ajanslar
7 Kasım 2008 Cuma

Kewell ve Topal sahada olacak deniliyor.Alex hala kesin değil

Kazanicaz ßu Maçi HayirLisiyLa :goz:

t9bfjr.jpg

27x2p9f.jpg

15qpudi.jpg

Bu arada fener 6 sene önceki maçı izleyip hazırlanıyormuş maçlara.İlginç
Biz de cok değil 2 günkü maçı izleyip hazırlansak,yeter de artar bile..

Polat: Kazanmak için gideceğiz

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacakları karşılaşmayı kazanacaklarına inandığını ifade etti.

37289.jpg

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe ile yapacakları derbi maç öncesinde Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu.

Adnan Polat, derbi maçın önemini kimseye anlatmaya gerek olmadığını ve UEFA Kupası'ndaki Benfica maçı öncesi de oyunculara derbi maçı unutturmaya çalıştıklarını aktararak, ''Yine de eminim ki kimse unutmuyor tabii. Fenerbahçeliler için de aynı durum geçerli'' dedi.

Her zamanki gibi çok heyecanlı bir maç olacağını söyleyen başkan Polat, ''Bu maçın anlamı Fenerbahçeliler açısından çok farklı, bizim açımızdan çok farklı. Biz oraya kazanmak için gideceğiz ve ben kazanacağımıza inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

Polat, derbi maçı yönetecek hakem Hüseyin Göçek'e de değinerek, şunları kaydetti:

''Hüseyin Göçek'in iyi bir hakem olduğunu biliyorum. Benim beklentim, etki altında kalmadan tamamıyla kuralları uygulayarak maçı yönetmesidir. Sadece kurallara uygun bir maç yönetmesini diliyorum. Gerek federasyonun, gerekse Merkez Hakem Kurulu'nun Hüseyin Göçek'ten beklentileri yüksek. Atamadan önce Göçek'e kamuoyunda büyük bir güvenoyu vardı. Diliyorum o da kimseyi yanıltmaz. Allah yardımcısı olsun.''

''YATIRIMLARIMIZIN SONUCUNU ALIYORUZ''

UEFA Kupası'ndaki Benfica galibiyetinin önemine değinen ve rakiplerinin 104 yıllık köklü bir kulüp olduğunu vurgulayan Polat, ''Bir dönem Avrupa'da esen Galatasaray fırtınası vardı ve biz o dönemdeki gibi olmak için yatırımlar yapıyoruz. O yatırımların yavaş yavaş sonucunu alıyoruz'' diye görüş belirtti.

Adnan Polat, UEFA Kupası'nda daha yolun başında olduklarına dikkat çekerek, ''Gönlümüzden geçen Kadıköy'de final oynamak. Şu an iyi yoldayız ama beni asıl memnun eden, Galatasaray'ın 90 dakikalık süre içinde 60 dakika iyi futbol ortaya koyması. Bunu 90 dakikaya yaydığımız vakit, final oynamamız için bir engel kalmaz'' ifadelerini kullandı.

Takımda yaşanan sakatlıkları hiçbir zaman mazeret olarak görmediklerini de dile getiren başkan Polat, ''Galatasaray'da 11 futbolcu sahaya çıkıyorsa, onlar bu formayı taşımaya layık kişilerdir. Sakatlık bahanesini asla kabul etmiyorum. Erteleme gibi durumları da kabul etmiyorum. Mesela Benfica maçı sonrası 40 saat içerisinde Fenerbahçe'yle bir maç oynayacağız. Eğer şampiyonluk ve UEFA Kupası'nı istiyorlarsa, Galatasaraylı futbolcular yoğun tempoda maç oynamaya alışmalı'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Ntvspor

Alex Derbide Yok!!!

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Brezilyalı yıldız Alex de Souza, yarınki Galatasaray maçının kadrosuna alınmadı.

37292.jpg

Turkcell Süper Lig'de yarın ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek olan Fenerbahçe'de, Brezilyalı futbolcu Alex sakatlığı nedeniyle bu önemli karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertli takımın ligin 9. haftasında Eskişehirspor ile oynadığı maçın ikinci yarısında sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Alex, Şampiyonlar Ligi'ndeki Arsenal maçında da görev yapamamıştı.

Hafta boyunca kulüp doktorları tarafından yoğun bir tedavi programı uygulanan Brezilyalı futbolcunun, tam olarak iyileşmediği ve teknik direktör Luis Aragones tarafından kadroya alınmadığı öğrenildi.

NTVSPOR
8 Kasım 2008 Cumartesi

Geri