iSpiK
Kadim Dost
ciara gec bu savunma ayakları o mallara bakın cebi kesin doludur... laf yapıomus yok baska yonlerı warmıs.. cebi doludur cebi 
iSpiYonCu' Alıntı:ciara gec bu savunma ayakları o mallara bakın cebi kesin doludur... laf yapıomus yok baska yonlerı warmıs.. cebi doludur cebi![]()
vetcat' Alıntı:bayan arkadaşlar nasıl bir erkek modeli çiziyorsunuz..
söz savunmanın diyorum..
mermaid34' Alıntı:Alttan almak ve erkekler ? Çok zor görünüyor![]()
iSpiYonCu' Alıntı:ne kadar alttan alırsan o kadar tepene cıkarlar :goz:
J@CK@L' Alıntı:Erkekler birbirini kıskanmaz yani cok nadir.Ama kızlar birbirini aşırı kıskanır.
J@CK@L' Alıntı:Erkekler birbirini kıskanmaz yani cok nadir.Ama kızlar birbirini aşırı kıskanır.
Erkekler o kadar olmasada kızlar aşırı ilgi beklerler. Her zaman arayacaksın yada buluşacaksın v.b.
Erkekler kızlar gibi olmaz.Ölümüne gider aşkı için. Ama kızlar öyle degıldır.ailesi
çevresi nedense kızlar için sevdiğinden önce gelir.Onların agzından cıkan sözler
ilişkide kızın rolünü bir numaralı etkileyen faktördür.
Duygusal olarak bakılırsa kızlar erkeklere göre daha duygusaldır.Ama ben istisnai
olsada cok duygusalım mesela
Erkekler sexe daha meyillidirler.En azından kızlar gibi istemem yan cebime koy yapmazlar !!! İstediklerini belli ederler.
Terkedilme kompleksi kızlarda daha agır basar.Erkekler için o kadar da önemli değildir.
Erkekler ayrılıgı daha zor atlatırlar. Kızlarsa daha kolay atlatırlar.
Aldatma konusuna gelınce erkeklerde her zaman ıcın %99'unda her an için
aldatabilme potansıyelı vardır.Ama kızlarda böyle bir şey yoktur.%99'unda diyelım
Kızlar genelde sevgilisi yanında yokken etrafındaki erkekleri kesmez.Ama erkekler
fiziği yerınde olan dikkat ceken tüm kızlara bakarlar.
Bunlar aklıma gelenler.Yukarıda yazdıklarım benım kendı düşüncelerimdir ve cogunluk ıcın söylenmiştir.
Aklıma geldikçe yazarım.