GeLin de kıJLarı we erkekLeri biraz daha ii tanımaya ÇaLı$aLım hea_?? : ))

ciara gec bu savunma ayakları o mallara bakın cebi kesin doludur... laf yapıomus yok baska yonlerı warmıs.. cebi doludur cebi ;)

iSpiYonCu' Alıntı:
ciara gec bu savunma ayakları o mallara bakın cebi kesin doludur... laf yapıomus yok baska yonlerı warmıs.. cebi doludur cebi ;)

Haklısın dostum...Kızlar olan niteliği sayar..YOk dürüst olsun, yok güvenilir olsun , yok saygılı olsu....Ama foss...Karşılarına öle on erkek çıksa birini bili farketmezler...Ama cebii para dolu iki züppe çıksın...Bakk artıq...

Aslında bütün kızları da suçlamak istemem...Ama sanırım kızlar saydıkları bu özellikte bir insan buldukları halde hala umursamayarak dürüst olmadıklarını gösteriyolar...

Yanii bütün kızların dürüstlükten aciz oluşunu anlayamıyorum....

bütün kıslar olarak yorumlama istersen tabiki cebi dolu olduu için atlayan kıslar war ama o sengin z..lerine asla güwen olmas bunun da bilincinde olanlar wardır mutlaka lütfen bi iki para delisi kıs için bütün kısları bir saymayalım bu hiç de hoş deil:mad:

iyiki söyledinis ne sisde şu olay yaa bi türlü anlayamıyorum '' cebinde paran altında araban warsa istediin kısla birlikte olursun'' bu ne yaa okadar saçma ki bütün kıslar böle deil aşık olmak sewmek bu kadar kolay bişi deil sadece para için hödüün tekiyle asla birliktelik yaşamam böle yapan güselim kıslara da acıyorum cıx cıx

erkekler hem zeki hem de güzel arıyolar,
bayanlar da hem zengin hem de yakışıklı arıyolar.

ne bilim zeki olmayıp duygusal olan kısdan hayır gelmesmiş gibi geliyo..
espri yaptığım da aptal aptal suratıma bakacak,en ufak bir olayda ağlayacak,
Duyguları mantığından önce gelenler var ya yandıkk!!Aman TANRIIIM!!
iç güzellik olmasın ama kültürlü olsun kız dediğin. Yine ojem güzel mi,saçım güzel mi muhabbetlerine girsin,ama bir yandan da futbol,basketbol ne durumda bilsin.kitap okuma alışkanlığı olması lazım...
Tabi erkeğin de değer vermesi lazım kız böle olunca(hep kızın olmasını istediğim güzel yanlarını yazdım). Aslında bir kızın saçını yaptırıp yaptırmamasının erkeği ilgilendirmemesi bazen işe yarıyo..çünkü bayan bu duruma üzülüyo,ve durmadan yeni tarzlar deniyo ve estetik yönü gelişiyor bayanın...Yani erkeğimizde böle odun olmayacak gerektiği zaman(hak ettiği güzelliği gördüğü zman) yorumunu iltifatını yapacak...kem küm işte böle aklıma bu kadar geliyoo...Amma da kafa ütüledim :):)
böle işte
bayan arkadaşlar nasıl bir erkek modeli çiziyorsunuz..
söz savunmanın diyorum..

iyi forumlar dilerim

Bütün bunların sonucunda şikayette etsek,kızsakta ne erkekler kızlarsız ,ne de kızlar erkeksiz oluyor . Herkesin bay yada bayan doğruyu bulmasını dilerim :)

Valla bütün kızlar aynı olmamakla birlikte , çoğu kızın yakındığı şey erkeklerin ilk zamanlardaki kibarlıklarının , ilgilerinin azalmasıdır. Bende aynı şeye sinir oluyorum :(

vetcat' Alıntı:
bayan arkadaşlar nasıl bir erkek modeli çiziyorsunuz..
söz savunmanın diyorum..

şöyle ki kültüre bende çok önem weririm kültürlü we zeki olcak anlattıım olayı hemen kawrayabilcek mesela üzüntülü yada sıkıntılı olduumu ben sölemeden anlicakderdini benle paylaşcak ben derdimi ona rahatça anlatabilcem bana karşı her konuda dürüst olcak fedakar olcak gerektii yerde alttan almayı bilcek ilgisis olmicak ama yapışmicak orantıyı tutturcak yani benim yanımda bi ortamda geri planda kalmicak bi erkek modeli çisiom alkımda

mermaid34' Alıntı:
Alttan almak ve erkekler ? Çok zor görünüyor :)

mermaid34 yorumun biraz farklı algılanabilir.:)

ama haklısın...Erkekler sert yapılarını bozmak istemiyorlar...
Bu zamana kadar bayanlar alttan alır die duydum,böle gördüm..Genel bir yanılgıvar bu konuda bence...
Aslında kişiliğe de bağlı bayan çok sinirliyse sinirlendi mi gözü görmüyorsa..erkek alttan almalı..

Bi de şu kitap okumalı olayına şu yüzden değindim. İnsan kitap okudukça,kendini bir başkasının yerine koyabiliyor, karşısındakine kendisini daha iyi ifade edebiliyor.
okudukça kişinin anlayış ve sabrı gelişiyor..

Ama şu da var sosyalliğini azaltıp,kitap okursa sahış,bu şekilde yaşamanın yaşamına bir anlam katıcağını sanmıyorum...Gerçek dünyasındaki kişilerle, hayal dünyasındaki kişileri karıştırabilir bir bilinç bulanıklığı yaşar. İlişkiler körelir diyorum bölece.kişinin GErçekleri hayalleri ile şekillenir.. Kafasına çok şeyi takmaya başlar..
böle arkadaşları dışarıdan bakınca farkedemessiniz işte sorunda burda. o yüzden bu kişinin günlük tutan birisi olmasını isterim, hergün yaşadıklarını aktarmasını gerektiğini düşünürüm,gün ve gün yazdıklarında bir çelişki,bir abartı,bir yanılgı varsa bunu kendisinin görmesini isterim..Veya bir şekilde günlüğünü gizlice okurum.:) :) (son paragrafa biraz roman havası verdim...amma da yazarmışım..:)
Fantasiye bak şizofrene duyulan aşk..(bir an şizofren bir kıza aşık olan biri olsaydım diye düşündüm..) :Sopa

iyi forumlar dilerim.

ne kadar alttan alırsan o kadar tepene cıkarlar :goz:

yaw para puL nedirqi anLamıyorum $u hemCinsLerimi..hatta böyLeLeriyLe aynı Cinsten oLduğum iÇin utanıyorum kendimden yaa..
insan birLiqte oLaCağı ki$iyLe bi$eyLer payLa$abiLmeLi..küLtürLeri, ya$am ko$uLLarı az Çoq birbirine uymaLı..sadeCe Canım CiCim demeqLe de geÇmez bi ömür..oturup iki satır konu$abiLinmeLi kar$ıLıqLı..güwen oLmaLı araLarında bi de dürüstLüq..parasız da oLmaz tabi aÇ kaLmayaLım yeter :p Çoq $ey mi istediq yani..nie bizi anLamaq istemiyosunuz yaws :eek:

nys ben sanırım buLdum aradığımı ALLah sonumuzu hayır et$in..hepimi$iiinnnn : ))))))))[/

arkadaşlar erkek/kız tartışmasına dönüşmüş iice.. bende bişii diyim kızlarla ilgili.. hade erkekler için söledıklerınızı geçtım ya hemcınslerınız için söledıklerınıze ne demelı.. ben bi çok defa şahit oldum.

mesela 2kız oturuo yanlarından bi kız geçiyo yada duruyo dıelım.. hemen kızın giysilerını saçının kesimini makyajını eleştirmeye başlıyolar. sankı kendileri mukemmel de... sonra da yok burası iğrenç görünüyo yok bu pantolon o gömlekle giyilir mi felan filan.. insan bu kadar kıskanırmı hem cinsını??? başka bi neden göremıom ben.. varsa söleyin bilelim..

iSpiYonCu' Alıntı:
ne kadar alttan alırsan o kadar tepene cıkarlar :goz:

her saman demedim ki bunu sölüyosun gerektii zaman dedim herşey karşılıklıdır gerektiinde bisde alttan almayı bilmeliyis ama sisde bilmelisinis...........

ciara Sana KatıLıorum... Ama qüLmekten :)

İspiK Sonuna Kadar Seni DestekLiorum. Nede oLsa Cinsimdensin :D

bence kadınlar birbirlerini onemli yerlerine
daha çok bakıo hangimizinki daha iyi ve gusel diye

Erkekler birbirini kıskanmaz yani cok nadir.Ama kızlar birbirini aşırı kıskanır.

Erkekler o kadar olmasada kızlar aşırı ilgi beklerler. Her zaman arayacaksın yada buluşacaksın v.b.

Erkekler kızlar gibi olmaz.Ölümüne gider aşkı için. Ama kızlar öyle degıldır.ailesi
çevresi nedense kızlar için sevdiğinden önce gelir.Onların agzından cıkan sözler
ilişkide kızın rolünü bir numaralı etkileyen faktördür.

Duygusal olarak bakılırsa kızlar erkeklere göre daha duygusaldır.Ama ben istisnai
olsada cok duygusalım mesela :)

Erkekler sexe daha meyillidirler.En azından kızlar gibi istemem yan cebime koy yapmazlar !!! İstediklerini belli ederler.

Terkedilme kompleksi kızlarda daha agır basar.Erkekler için o kadar da önemli değildir.

Erkekler ayrılıgı daha zor atlatırlar. Kızlarsa daha kolay atlatırlar.

Aldatma konusuna gelınce erkeklerde her zaman ıcın %99'unda her an için
aldatabilme potansıyelı vardır.Ama kızlarda böyle bir şey yoktur.%99'unda diyelım:)

Kızlar genelde sevgilisi yanında yokken etrafındaki erkekleri kesmez.Ama erkekler
fiziği yerınde olan dikkat ceken tüm kızlara bakarlar.

Bunlar aklıma gelenler.Yukarıda yazdıklarım benım kendı düşüncelerimdir ve cogunluk ıcın söylenmiştir.
Aklıma geldikçe yazarım.

J@CK@L' Alıntı:
Erkekler birbirini kıskanmaz yani cok nadir.Ama kızlar birbirini aşırı kıskanır.

Erkekler o kadar olmasada kızlar aşırı ilgi beklerler. Her zaman arayacaksın yada buluşacaksın v.b.

Erkekler kızlar gibi olmaz.Ölümüne gider aşkı için. Ama kızlar öyle degıldır.ailesi
çevresi nedense kızlar için sevdiğinden önce gelir.Onların agzından cıkan sözler
ilişkide kızın rolünü bir numaralı etkileyen faktördür.

Duygusal olarak bakılırsa kızlar erkeklere göre daha duygusaldır.Ama ben istisnai
olsada cok duygusalım mesela :)

Erkekler sexe daha meyillidirler.En azından kızlar gibi istemem yan cebime koy yapmazlar !!! İstediklerini belli ederler.

Terkedilme kompleksi kızlarda daha agır basar.Erkekler için o kadar da önemli değildir.

Erkekler ayrılıgı daha zor atlatırlar. Kızlarsa daha kolay atlatırlar.

Aldatma konusuna gelınce erkeklerde her zaman ıcın %99'unda her an için
aldatabilme potansıyelı vardır.Ama kızlarda böyle bir şey yoktur.%99'unda diyelım:)

Kızlar genelde sevgilisi yanında yokken etrafındaki erkekleri kesmez.Ama erkekler
fiziği yerınde olan dikkat ceken tüm kızlara bakarlar.

Bunlar aklıma gelenler.Yukarıda yazdıklarım benım kendı düşüncelerimdir ve cogunluk ıcın söylenmiştir.
Aklıma geldikçe yazarım.

bundan daha ii anlatılamazdı.::D

eet jackala katılıyorum bi kıs olaraktan tek katılmadıım yön nadıir de olsa başka bi kısı kıskanmayan kıslar da war mesela ben çünkü bu kendine güwenle ilgili bişeydir bi kkıs kendine güweniyorsa başka bi kısı nie kıskansın ki hiç umrumda deil yani ;)

Geri