Geyik Cafe

bundan sonra bu kafeye haftada bir geleceğim 10 bin lira haraç alıp gideceğim sayın madness. bu üstü kapalı falan deil apaçık tehdittir eksik aldığım her kuruş için tükana bi mermi sıkarım haa ona göre :D. aldıgım paranın yarısını özgür abiyle ben yiyeceğim yarısınıda hackhell e bağış yapacağım :D

bundan sonra bu kafeye haftada bir geleceğim 10 bin lira haraç alıp gideceğim sayın madness. bu üstü kapalı falan deil apaçık tehdittir eksik aldığım her kuruş için tükana bi mermi sıkarım haa ona göre :D. aldıgım paranın yarısını özgür abiyle ben yiyeceğim yarısınıda hackhell e bağış yapacağım :D

geri kalan parayıda ßenim mekana yoLLuyosunuz tamammı madness ßeyfendiler :D :lol:

yollar tabi abi geriye para kalmazsada kredi çekip yollar yoksa sıkarım tükana haa :D

Ruhsatsız çalıştığımız hakkındaki şikayet tamamen iftiradır. Alın size kapı gibi RUHSAT

2s9u2qd.jpg

Utanmasalar şimdide sahte evrak düzenlediğimiz yönünde şikayet ederler.. :thumbdown:

Known efendi önce seninde ruhsatını görelim...:thumbdown:

Aylık Portör Muayenesini de görelim

Ruhsata gerek yok Madness Beyfendi Parayı yedirdikmi Kapı gißi oturuyoruz zuahauhsh :D

madness ten ses soluk cıkmadı abi harac konusunda demekki bi uyarı atışı lazım

memati sık olum kafeye
memati152pf.jpg

Hadi bakalım yavaş yavaş kapatıyoruz. Ruhsatı görmediniz galiba 24 te kapatıyoruz.

Herkes içeceğini bitirsinde kapatalım...:001_cool:

Bozacı ol bari =) tam bilemedim

madness ten ses soluk cıkmadı abi harac konusunda demekki bi uyarı atışı lazım

memati sık olum kafeye
memati152pf.jpg

aduger; haraç konusunda söyleyeceklerim var.

Özgür abinde iyi bilir ki; Bizim msn de bir ifademiz var. na. yazınca bir hareket çıkıyor. Haraç isteminiz o ifade ile birlikte reddedildi.. :001_smile:

zauhauzhauha ßizim kafe sabaha kadar açık :D

ßu 24 te ne peeeeh

Sirkeci Olmaktan İyidir :)

Memati Canına Susamasın Bence :sigara:

Kapanıyomuş Bu Cafe Sahibi Çok Kuralcı

aduger; haraç konusunda söyleyeceklerim var.

Özgür abinde iyi bilir ki; Bizim msn de bir ifademiz var. na. yazınca bir hareket çıkıyor. Haraç isteminiz o ifade ile birlikte reddedildi.. :001_smile:

şimdi madness büyüğümsün saygısızlık etmek istemem ama sende ipin ucunu kacırdın biraz. sende nasıl na. yazınca bi ifade cıkıyorsa bendede si. yazınca bi ifade cıkıyor.

si derken nota işareti cıkıyor yanlıs anlasılmasın

Geri