Geyik Cafe

nota kalın geldi galiba abi madnessten cevap cıkmadı daha :D

Madness ßey :D

Görmemişim Sanırım :saskin Neyse İyi Forumlar Aramızdasın :durdurun

Cafe Daha Açılmadı Biraz Sonra Şenlenir :)

şenlendirelim o zaman cafe işletmecisiyim 10 sene önce garsonluk yaparken aile masası geldi okey istediler verdim üç çay bir su istediler tam çay dağıtırken masaya su elimden kaydı bardaklar kızın başına :):) kız bayağı bi haşlandı . o can havliyle kızın üstüne dökülen çay fazla yakmasındiye kızın üstündeki kazağı çıkartmaya çalışmıştım ve kız sadece sütyenle ortada kaldı :):) daha sonra çarçabuk giyindi kız çayı döktüğüme mi bağırsa yoksa soyduğuma mı :):)

kız hırsından ağlaya ağlaya bi oldu sonra özür falan diledim ama ne çare

şenlendirelim o zaman cafe işletmecisiyim 10 sene önce garsonluk yaparken aile masası geldi okey istediler verdim üç çay bir su istediler tam çay dağıtırken masaya su elimden kaydı bardaklar kızın başına :):) kız bayağı bi haşlandı . o can havliyle kızın üstüne dökülen çay fazla yakmasındiye kızın üstündeki kazağı çıkartmaya çalışmıştım ve kız sadece sütyenle ortada kaldı :):) daha sonra çarçabuk giyindi kız çayı döktüğüme mi bağırsa yoksa soyduğuma mı :):)

Naaptın Sen İlhan Abi Yaa :durdurun

offf ne yapmışsın sen yaw :blink: o kız yerinde olsam seni yakar sonra da aynı duyguları hissetmeni sağlardım :lol::lol:

Selamın Aleyküm abiler buralarda bi kiralık daire varmışta neresi acaba bileniniz varmıydı.:durdurun

yanlış yere gelmişisin arkadaşım sağdan ilk ara dan dön sonra sola sonra tekrar sağa karşına bir cami çıkacak sonra tekrar sola ve az ilerde park var onun yanından tekrar sağa dön karşına çıkan ilk apartmanın üçüncü katı anladınmı :):)

Abi yine ben ya rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın burdan çıkınca sağdan ilk ara dan döndüm sonra sola sonra tekrar sağa döndüm ama oralarda cami falan göremedim abi ya hatta orda camiyi sordum bi amca beni ordaki ufak mescide götürdü akşamı tekrar kıldım abi ya zahmet olmazsa bana bi daha bi tarif etseniz bu son harbiden ya ...:durdurun

bak şim di bi daha anlatıyom bidaha sorarsan 10 tl ni alırım bunu bil :):)az önce yanlış anlatmış olabilirim sen ilk önce sağa demiştim ya ilk önce sola dön bakalım ordamı

tamam abi sağol da bişey daha sorabilirmiyim :durdurun

ben buraya niye gelmiştim onu unuttum :durdurun

neyse oturup bi çay içiyim bari

Geri