Geyik Cafe

iki hafta sızlanırız sonra devam ne olcak alışır bu millet nelere alışmadı ki :):)

Bi Ihlamur Alabilir miyim Bide Şu Müziğin Sesini de Kısar mısınız Başım Şişti :slap

Neden hep şikayet eden kişiler gelir bu cafeye. Neden hiç kimse elimizdeki imkanlarla yetinip, güzel vakit geçirmeyi denemez ?????????:thumbdown:

Beğenmiyorsanız karşımızdaki porgram cafeye gidersiniz olur biter. Ama oranın işleticileride pek bir geçimsizmiş. Öyle duydum.:001_cool:

Neden hep şikayet eden kişiler gelir bu cafeye. Neden hiç kimse elimizdeki imkanlarla yetinip, güzel vakit geçirmeyi denemez ?????????:thumbdown:

Beğenmiyorsanız karşımızdaki porgram cafeye gidersiniz olur biter. Ama oranın işleticileride pek bir geçimsizmiş. Öyle duydum.:001_cool:

özgür abinin kafede senden baska kimse şikayet etmiyorki madness :D gelenler ortamı beğeniyor. :) zaten marlboroda 7 lira olmus, sigara zammından dolayı dertlendim iyice artırdım sigara içmeyi :mellow:

Size soğuk bir espri yapayım. Üşüyünde biraz çay için :thumbdown:

Soru : 4 kişi bir sandalyeye nasıl oturur?

Cevap : Tabiki ters çevirerek... :blink:

Size soğuk bir espri yapayım. Üşüyünde biraz çay için :thumbdown:

Soru : 4 kişi bir sandalyeye nasıl oturur?

Cevap : Tabiki ters çevirerek... :blink:

bence hatalısın kucak kucağa orutmaları daha iyi olur. 192.168.1.33 ü aradım kimse cıkmadı?

Ben de İçinizi ısıtayım soğuk bişeyler için.
Soru: adam biri intihar edecekmiş aklından bişey geçmiş etmemiş. ne geçmiş

Cevap: Vazgeçmiş :p

Ruhsatsız çalıştığımız hakkındaki şikayet tamamen iftiradır. Alın size kapı gibi RUHSAT

2s9u2qd.jpg

Utanmasalar şimdide sahte evrak düzenlediğimiz yönünde şikayet ederler.. :thumbdown:

Geri