GhOsT
Tuning Moderatör
- Reaction score
- 0
eLLerine sağLık mükeMMeL oLmuş gerçekten 
tutulmayacak vaatlerin devamını bekliyoruz.şimdilik oyum etayla ilgili yazılarından dolayı belki seçilirse bizede etayla ilgili sorularımızı cevaplar umuduyla manutd a
ben aday değilim kardeeeş
ben sadece defthelog dan aza olmak için söz aldım ama sınava girecekmişiz daha belli değil.
varsa eta hakkında bi sorun yanıtlarız. biraz geç de olsa sorar araştırır buluruz nihayetinde.
Beni seçerseniz sitemizde yalnız erkek kalmıcak, herkese birer ikişer üçer beşer sewgili wercem ..
sewgililerinize yapacağınız, yemek ısmarlamak, cafeye götürmek, bara gitmek, özel günler için alacağınız hediyeler gibi masrafları ben karşılıcam ..
bundan iyisi şamda kayısı :sigara:
SaLLama Dai :hhmanD
biri seni durdursun dai :durdurun :durdurun
Beni seçerseniz sitemizde yalnız erkek kalmıcak, herkese birer ikişer üçer beşer sewgili wercem ..
sewgililerinize yapacağınız, yemek ısmarlamak, cafeye götürmek, bara gitmek, özel günler için alacağınız hediyeler gibi masrafları ben karşılıcam ..
bundan iyisi şamda kayısı :sigara:
OYLAR bana yahu
hepinizi smod yapıcam bi nevi meclis üyesi yani
yönetimde sizinde sözünüz geçicek...
demokrasinin daha qelişmiş bir rejimini uylulicam yani
halk kendi kendini yöneticek :durdurun
yalan yanlış vaadlere kanmayınız sayın halkım :sigara:
beni seçin huzuru bulun..mal varlığımdan biri olan 4 adet plajıma [turistlik dikkatinizi çekiorum] istediğiniz zamanalrda gidebileceksiniz. amerikalısı hollandalısı japonu çini makedonyalısı ne ararsınız hepsi orda.. onlarla denize girebilir,hatta denizde ortada sıçan oynayabilirsiniz :sigara: isterseniz smo güreşi yapın :saskin
+ eliniz cebinize girmicek bütün masraflar benden :melek
ve daha neler neler :sigara: