Hackhell Belediye Başkan'lığı Seçimleri

eLLerine sağLık mükeMMeL oLmuş gerçekten :D

tutulmayacak vaatlerin devamını bekliyoruz.şimdilik oyum etayla ilgili yazılarından dolayı belki seçilirse bizede etayla ilgili sorularımızı cevaplar umuduyla manutd a

ben aday değilim kardeeeş:D
ben sadece defthelog dan aza olmak için söz aldım ama sınava girecekmişiz daha belli değil.

varsa eta hakkında bi sorun yanıtlarız. biraz geç de olsa sorar araştırır buluruz nihayetinde.

ben aday değilim kardeeeş:D
ben sadece defthelog dan aza olmak için söz aldım ama sınava girecekmişiz daha belli değil.

varsa eta hakkında bi sorun yanıtlarız. biraz geç de olsa sorar araştırır buluruz nihayetinde.

bişeyde sınavsız olsa olmaz zaten.kolay gelsin inşallah geçersin sınavı.aslında eta uzun zamandır bela olarak karşımda duruyo.normalde GMS yi kullanıyorum ama eta öğrenmemizi isteyen bi patronumuz var ve ben etada kredili satışı bir türlü muhasebeleştiremedim.bu konuda yardım edersen sevinirim.

oyum hemserım known'i gidiyor :D :D :D ben known'a oy werdımmı bıterr mevzu benım oyum 1oo oya bedel.. nden dmeyın lem Fade'im ben :p noluosa öle olunca nyse known'a bnden bı dunya oy... baskanlık bızım memlekın adamına qlicekk !! :D

Sıra geldi adaylarımızın mal beyanlarına..

İnfatuate

Bursada..at..kat...yat..
uludağda...konforlu doğal gazlı...odun ev
sanayide...3 dükkan...kelepir....kelebek..
grajda 4 otobüs....biri yurt dışı turis taşıyor...
1920 model...mersedes ve at arabası

Derbederin

istanbul, Trabzon ve kocaelide...yük gemileri 8 adet....
4 pişmaniye fabrikası
12 adet taksi durağı ve taksi..
murat 124

Reavenn

Gaziantepte...8 baklava dükkanı ve imalatı
uzun yaylada 200 dönüm arazi...
8 adet cargo arabaları...Revani cargo..
3 adet et lokantası...
özel 131 murat

KırmızıKız

ANTALYADA 20.000 dönüm cennet bahçesi..
uzun yol otobüsleri...15 adet..
4 adet plaj...Turislik...
özel wosvogen...2 adet...

Known

İSTANBULDA.. 8 adet münübüs..
6 adet taksi...
halkalıda...tren garı....
tekirdağda...4 katlı yazlık...denize 3000 metre...
1943 model ford...otomobil
Sayılamayacak kadar silah ve bunlara ait mermi ve mühimmat

MaL VarLigimi AçıKLamayIn CaNıM ALLah ALLah :saskin geLçi hepsini ßuLamamıŞsın aßi :hhmanD

Beni seçerseniz sitemizde yalnız erkek kalmıcak, herkese birer ikişer üçer beşer sewgili wercem ..

sewgililerinize yapacağınız, yemek ısmarlamak, cafeye götürmek, bara gitmek, özel günler için alacağınız hediyeler gibi masrafları ben karşılıcam ..

bundan iyisi şamda kayısı :sigara:

Beni seçerseniz sitemizde yalnız erkek kalmıcak, herkese birer ikişer üçer beşer sewgili wercem ..

sewgililerinize yapacağınız, yemek ısmarlamak, cafeye götürmek, bara gitmek, özel günler için alacağınız hediyeler gibi masrafları ben karşılıcam ..

YaLaN KüLLüm YaLan ßeş parasiz ßide ısmarLamadan ßahsediyor HackheLL'in parasInı Yicen dimi :durdurun sende iStifa pLs :aşk

ohoo rakiplerim suskunluğumu fırsat bilerek atıp tutmuşlar görüyorum ki :sigara: meydan boş kalmış sıra geldi bana :sigara:
yapamayacağım şeyleri asla söylemem bilen bilir :sigara:

*Herkes için özel yayın yapan tv ( 24 saat tom&jerry :) )
*Günde 3 öğün sınırsız meze&içki
*Evlere özel su tesisatı ( kesinlikle %100 saf rakı akacak )
*Merdivenlerin alayı yürüyen merdiven olacak ( özellikle asansör olmayan yerlerde kenar mahallelerde arka sokaklarda )
*Sigaranın külünün çoğunu küllük dururken yere.klavyeye vs dökenler için özel küllükler yaptıracağım ( takriben 50x50 cm boyutlarında ; daha büyükleri için imalatçı fabrikamızla temasa geçiniz )
*Ve bütün teliflerin hakkını asıl sahibi olan Hakkı'ya vereceğim

to be continued...

:durdurun :biggrin :durdurun​

SaLLama Dai :hhmanD

yalan yanlış vaadlere kanmayınız sayın halkım :sigara:

beni seçin huzuru bulun..mal varlığımdan biri olan 4 adet plajıma [turistlik dikkatinizi çekiorum] istediğiniz zamanalrda gidebileceksiniz. amerikalısı hollandalısı japonu çini makedonyalısı ne ararsınız hepsi orda.. onlarla denize girebilir,hatta denizde ortada sıçan oynayabilirsiniz :sigara: isterseniz smo güreşi yapın :saskin
+ eliniz cebinize girmicek bütün masraflar benden :melek

ve daha neler neler :sigara:

OYLAR bana yahu :)
hepinizi smod yapıcam bi nevi meclis üyesi yani
yönetimde sizinde sözünüz geçicek...
demokrasinin daha qelişmiş bir rejimini uylulicam yani
halk kendi kendini yöneticek :durdurun

hemşo oyumu boş atıcam boşuna sallama :D

yalan yanlış vaadlere kanmayınız sayın halkım :sigara:

beni seçin huzuru bulun..mal varlığımdan biri olan 4 adet plajıma [turistlik dikkatinizi çekiorum] istediğiniz zamanalrda gidebileceksiniz. amerikalısı hollandalısı japonu çini makedonyalısı ne ararsınız hepsi orda.. onlarla denize girebilir,hatta denizde ortada sıçan oynayabilirsiniz :sigara: isterseniz smo güreşi yapın :saskin
+ eliniz cebinize girmicek bütün masraflar benden :melek

ve daha neler neler :sigara:

sende öle :D boşuna yalvarma :D oyum genede boş olucak :D

Geri