HackHeLL Tişört [Anket]

Hackhell Tişörtlerinden Hangisi Basılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0ğuzhan

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar ben şimdiden 2 tişörtü seçelim diyorum . Ona göre basım işlemi yapalım . Revolotion ben yapcam diyor . Olsun gene biz seçelim . 2 Tane Güzel Olanı Seçelim Arkadaşlar..

Tişört1
00070mq.jpg

Tişört2
188sa.jpg

Tişört3
172hr.jpg

Tişört4
192ex.jpg

Tişört5
156xs.jpg

Tişört6
147fu.jpg

Tişört7
139ae.jpg

Tişört8
00112wb.jpg

Tişört9
00101hx.jpg

Tişört10
00047ae.jpg

1 dakka anket eklenecek :) bende sorun olduda.

edit: genco eklicekti eklemedi . işi war sanırım . yönetimden biri yapabilirse iyi olr :)

Anket ekledim ama en fazla 10 seçenek olabiliyor.. 9 u çıkardım yeniden numaralandırdım..

8 ve 10 Numara Harika Olur...

10 numara bas bas bağiriyo beni seçin beni seçin diyee.. hatibi 10 numara :))

kanlı tişört olmaz . kalıp olmaz . yapılır ama kaliteli olmaz :)

ErGeNeKoN_GFB' Alıntı:
mümkünse ben 9 nolu arkadaşı alayım....Gerçekten şekil fena hoşuma gitti...

arkadaşım herkesin farklı olmuyacak . 2 tane seçilecek :) ona göre ayarlıcaz.

9 we 2 ....

ben açacaktım bugün valla sen benden önce davranmışsın. bence de 4 numara. eğer baskı kalitesini etkilemezse orada ki kırmızı ok ve kırmısı smiley kabartma olsa süper olur. baskı için Genco ile konuştunuz mu yoksa bende numuna bastırayım mı fiyat alıp? msn'den tıkla bi ara bana!!! bide arkadaşlar pm atmış polarda isteriz, kış günü t-shirt dondurur bizi demişler. ona da bi çare bulmak lazım!!! msn'den bana tıkla kanka bi ara.

açıkçası hepsi birbirinden güsel yaa hangine oy wersem die şaşırdım :durdurun

revolation' Alıntı:
ben açacaktım bugün valla sen benden önce davranmışsın. bence de 4 numara. eğer baskı kalitesini etkilemezse orada ki kırmızı ok ve kırmısı smiley kabartma olsa süper olur. baskı için Genco ile konuştunuz mu yoksa bende numuna bastırayım mı fiyat alıp? msn'den tıkla bi ara bana!!! bide arkadaşlar pm atmış polarda isteriz, kış günü t-shirt dondurur bizi demişler. ona da bi çare bulmak lazım!!! msn'den bana tıkla kanka bi ara.

revo kabartma filan düşndm ben . genco ile konuştm ama cvp glmedi . msne giremiyorum . polar meselesindede kapşonlular war . hem femuarlı hem fermuarsız ve son derece sıcak tutar . Çünkü bn kendime aldım bi tane çok güzel . Rahatca mont almadan giyiyorum. isteyen ondan isteyen uzun kollu tişört alacak . şu anket bitsin onada bakacaz.

bu arada yönetim pek ilgilenmiyor. destekleri bekliyoruz. hiç yoktan bir yorum :hhuzgun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri