X-SiR' Alıntı:revo kabartma filan düşndm ben . genco ile konuştm ama cvp glmedi . msne giremiyorum . polar meselesindede kapşonlular war . hem femuarlı hem fermuarsız ve son derece sıcak tutar . Çünkü bn kendime aldım bi tane çok güzel . Rahatca mont almadan giyiyorum. isteyen ondan isteyen uzun kollu tişört alacak . şu anket bitsin onada bakacaz.
bu arada yönetim pek ilgilenmiyor. destekleri bekliyoruz. hiç yoktan bir yorum :hhuzgun
мάgηєtά' Alıntı:Bunlar monanın tasarladığı tişörtlermi?
mesela 1 nımara
erdemm' Alıntı:1.mono hala forumda takılıyor mu?
2.ne kadar sade o kadar güzel bende 2 ve 4den yanıma kullandım diğerleri annemin dikkattini çok çeker :emzik
revolation' Alıntı:desene iş başa kaldı. neyse kanka hangimizin ki daha ucuz olursa (inşallah seninki olur
valla talep çok olacak galiba çünkü :durdurun )
ben polar isterim kanka direk. zaten çok üşiyen biriyimdir. t-shirt falan zatüre olurum sonra. hergün boğazlı kazak, polar + mont giyorum :vur
işyerim İstanbul / Göktürk'te. orası çok soğuk yaff (çocukluğum orada geçti ama soğuna alışamadım bi türlü)
arkadaşlar ankete devam, bizi yanlız bırakmayın. ayrıca ufaktan siparişlere de başlayın. S, M, L, XL hatta XXL![]()
hhman olcak dımı ayrıca graffıtı ısı cok ıı olur bea!xsir polar ısınede bı el atınX-SiR' Alıntı:ön yüze resm koyulup arkaya grafiti şeklnde HackHeLL.Com yazdırabiliriz![]()