HackHeLL Tişört [Anket]

Hackhell Tişörtlerinden Hangisi Basılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-SiR' Alıntı:
revo kabartma filan düşndm ben . genco ile konuştm ama cvp glmedi . msne giremiyorum . polar meselesindede kapşonlular war . hem femuarlı hem fermuarsız ve son derece sıcak tutar . Çünkü bn kendime aldım bi tane çok güzel . Rahatca mont almadan giyiyorum. isteyen ondan isteyen uzun kollu tişört alacak . şu anket bitsin onada bakacaz.

bu arada yönetim pek ilgilenmiyor. destekleri bekliyoruz. hiç yoktan bir yorum :hhuzgun

:D desene iş başa kaldı. neyse kanka hangimizin ki daha ucuz olursa (inşallah seninki olur :D valla talep çok olacak galiba çünkü :durdurun )

ben polar isterim kanka direk. zaten çok üşiyen biriyimdir. t-shirt falan zatüre olurum sonra. hergün boğazlı kazak, polar + mont giyorum :vur

işyerim İstanbul / Göktürk'te. orası çok soğuk yaff (çocukluğum orada geçti ama soğuna alışamadım bi türlü)

arkadaşlar ankete devam, bizi yanlız bırakmayın. ayrıca ufaktan siparişlere de başlayın. S, M, L, XL hatta XXL :D

Bunlar monanın tasarladığı tişörtlermi?
mesela 1 nımara

erdemm' Alıntı:
1.mono hala forumda takılıyor mu?

2.ne kadar sade o kadar güzel bende 2 ve 4den yanıma kullandım diğerleri annemin dikkattini çok çeker :emzik

mona ortalarda yok ya
bunlar baya eski monanın hazırladığı tişörtlerdi
o zaman bişi çıkmamıştı
bakalım bu sefer arkadaşlar baya hevesli sanırım
kolay gelsin ilgilenenlere

1-2-3 bu arada

ya bu tişörtler tek taraflı mı olcak arka tarafında da güze bişiler olcak mı :hh?

1,5,6,8 benim için uygundur
ama en güzeli 5 ve 6 olomuş bence
ankette birden fazla şıkka oy verebilirsiniz ;)

revolation' Alıntı:
:D desene iş başa kaldı. neyse kanka hangimizin ki daha ucuz olursa (inşallah seninki olur :D valla talep çok olacak galiba çünkü :durdurun )

ben polar isterim kanka direk. zaten çok üşiyen biriyimdir. t-shirt falan zatüre olurum sonra. hergün boğazlı kazak, polar + mont giyorum :vur

işyerim İstanbul / Göktürk'te. orası çok soğuk yaff (çocukluğum orada geçti ama soğuna alışamadım bi türlü)

arkadaşlar ankete devam, bizi yanlız bırakmayın. ayrıca ufaktan siparişlere de başlayın. S, M, L, XL hatta XXL :D

siparişe gerek yok şimdi :) karıştırma onu . kışlık polar bugun şirkete soruyum . eğer hazır dikilmiş varsa yaptıralım . çünkü biz tişört ve kapşonnluları kendimiz diktiriyoruz. bir levis , bir rodi gibi :utan

neyse şu anket açıklansın :)

ya ben sordum ama kimse cevap vermedi :durdurun tekrar soruyorum bu tişörtlerin sadece ön yüzüne mi bu şekillerden koyacaksınız arka taraflarına da güzel bişiler yapıcak mısınız soruuyorum ısrarla

8------4-----5 bunlar kesinlikle olmalı...

ön yüze resm koyulup arkaya grafiti şeklnde HackHeLL.Com yazdırabiliriz :)

X-SiR' Alıntı:
ön yüze resm koyulup arkaya grafiti şeklnde HackHeLL.Com yazdırabiliriz :)
hhman olcak dımı ayrıca graffıtı ısı cok ıı olur bea!xsir polar ısınede bı el atın:D

polar değilde kapşonlu olacak büyük ihtimal . polarıda sorayım fabraikaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri