HackHeLL Tişört [Anket]

Hackhell Tişörtlerinden Hangisi Basılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boyle Esbere ish olmas.. ölchü werin adam gby tasarım yapalım olan tasarımları ona göre uyarlayalım.. qi sadece 1-2 adet tasarım olucaına qim qarar werdi ? neden isteyen istedii tasarımı basdıramıyor saten werileceq fiatlar teq basım olduundan dolayı 25-30 deilmi ? yüqlü basım olduunda saten fiatlarda indirim
olmycaqmı ? bu sheqilde bishey yapılamas bence..

ilgili arqadashlar.. ürünlerini daha net achıqlasalar örnein qumash ne yada ne bilym bunlar sadece basqımı olucaq yoqsa boya mı ? sectorde olan sislersinis ayrıntıları achqlamalısınıs..

X-SiR' Alıntı:
ön yüze resm koyulup arkaya grafiti şeklnde HackHeLL.Com yazdırabiliriz :)
walla çok güzel olur öle sıradan olmaz :D

St.AnGeR' Alıntı:
Boyle Esbere ish olmas.. ölchü werin adam gby tasarım yapalım olan tasarımları ona göre uyarlayalım.. qi sadece 1-2 adet tasarım olucaına qim qarar werdi ? neden isteyen istedii tasarımı basdıramıyor saten werileceq fiatlar teq basım olduundan dolayı 25-30 deilmi ? yüqlü basım olduunda saten fiatlarda indirim
olmycaqmı ? bu sheqilde bishey yapılamas bence..

ilgili arqadashlar.. ürünlerini daha net achıqlasalar örnein qumash ne yada ne bilym bunlar sadece basqımı olucaq yoqsa boya mı ? sectorde olan sislersinis ayrıntıları achqlamalısınıs..

St.Anger ;

1.Herkes farklı yaptırması imkansız .Yaptırır ama boya olur . 2 gün sonra çıkar
2.Ben baskı şeklinde yaptırcam .Güzelce çünkü bende kullanıyorum kendime Fb tişörtü yaptım veya belki 10 kere yıkandı ama sorun yok.
3.Herkese farklı yapmak benim imkanımca zor . Çünkü Boya değil , bizimki baskı . Her baskı içinde ayrı film kalıbı uygulanıyor.Ve her baskının maliyeti alacağınız tişörtün 4-5 katı oluyor . Yani tam belli değil ama tişört 17 kapşonlular 22 olacak . Ve Her film kalıbı 75 ytl :)
4.Kumaş konusunada değiniğim. Kendimiz anlaşmalı fabrika ile yaptırıyoruz.Ve düşündüğün gibi adi birşey değil ;) Kuşkun olmasın.
5.Anket sonuçlansın ben ölçüleri grafiker arkadaşlara yaptırcam veya sende yapabilirsin.Benim arkadaşlarıma yaptırmamın sebebi tişörte güzelce oturtulmasını sağlamak.Ama senin üstün yeteneklerindende yararlanabiliriz :utan

Tüm T-Shit modellerinde ön sade sol göğüs hizasında marka
simgesi olur yani HackHeLL bir marka olduğu için ön kısıma sadece

:hhman:

ve baskıya gelince arkaya ve birde kabartmalı olursa bu seçtiklerimizden
ortaya çok kaliteli bişiler çıkar...​

bim_28' Alıntı:

işte bu :vur

Bu Thsirt'ler nezaman basılcak ayrıca nasıl ve kimden alabilcez bunları?
Bence 4 numaralı hoş olmuş.

Aslında T-shirt yerinde Sweat olsa daha iyi olmazmı ? Malum kış..önümüz bahar ...t-shirt ü giymek için yaza kadr mı beklicez...

arkadaşım tişört kısa kollu değil =)

St.AnGeR' Alıntı:
Nese Ben derdimi anlatamadım.. Herqes qendi qafasına göre bishi dior.. :)

Sana en son danışcktm sate St. Valla ayıp ediyorsun. Sana grafik konusunda danışcam zaten :)

NOT: Arkadaşlar sadece oylama yapın lütfen :)

valla acıkca zor solariz filan gecen yıl cok kaliteli olucak demisti ve harbiden 150-200 mılyon verip tshırtlerı aldıgımız fırmalarla konusucaktı 30 a 40 a mal edilecekti ama bişeyler oldu o iş kaldı..

şimdi ödeme sistemi nası olucak .. senın film kalıbı dedıgın 75 lık olan sey su baskı olayında kullanılan mı oysa burda 40 mılyon bı kalıp ;) ve kullandıgın renk 200 bin lira kac farklı renk istiosan ;) ki bu sıradan bi yeR değil.. niKe ın futbol takımları icin havlu be tshirt ürettirdiği bi yer...

ve en önemlisi sen bunu bence solariz le konus ... kolay gelsin benım favorim 5 ve 10

Herkese farklı yaparsak zarar ederiz :) Bizim boya değil baskı :) boya kalkar baskı ondan daha dayanıklı ve kalkmaz..

ayrıca ispik hedef 8888 :D

5080adsiz.GIF

dediğiniz fiyatlar oldukça uygun (17-22 fln..) bu kapşonlu dediğin ne tür peki,

sweet şeklinde kapşon mu var yani?.. şu oylamayı hemen sonlandıralım

da, hh'ın elle tutulur bişeyi olsun elimizde, designer arkadaşlar artık güzel bişeylelr

hazırlasın, gerisi onlara kalmış..

zaten elde hazır var . sweet değil kazak türünde :) ince diil yani.

bim_28' Alıntı:

helal walla adam hemen yaptı :D bencede bu cok güzel olur

8 nasıL desem bilmiyorum ki.. Toplum içine girince çok dikkat edebileceğimiz şekilde Sade oLsun bizim Olsun 2 ve 9.. Ama Tişört arkasına da Marka şekLinde HackheLL yazılırsa daha bi hoş Olur yada HH MAN Konursa ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri