Hacklenen Hotmail / MSN Adreslerinizi Kurtarın! - Videolu!!!

Güzel paylaşım....sağol...

Bu bütün form doldurma olaylarını ve mail gönderme olayını denedim..5 gün oldu ama hala bir cevap yok ...

yaw kanka hepsini yaptım mail de geldi e?????????? sonra noljak şifre nerde

kardes bu bıze gecerli olan şifreyi vermiyor dimi ?
örnegin benim adresim xxx@xx
şifresi xzxzxz iken calındı ve şifremi değiştirdiler 12345 yaptılar

bana bu ( 12345 ) şifreyimi veriyor yoksa kendısıne gore bundan sonra gecerlı olucak sıfreyımı verıyor ?

Arkadaşım başvurun incelendikten ve Microsoft yetkilisinin sorularını cevapladıktan sonra sana iki mail gelir , ilkinde şikayet takip numaran vardır , ikincisinde (eğer başvurun kabul edilir ve verdiğin bilgiler yeterli bulunursa) Şifre Sıfırlama Linki (Password Reset Link) olur , bu linke tıklar şifreni kendin sıfırlarsın , bilgilerini değiştirirsin mail adresinin.

Hiçbirzaman sana Microsoft şifre göndermedi göndermez de... Bu olay 10 senedir bu şekilde çalışır ve ben bugüne kadar bu şekilde en az 50 tane arkadaşımın mail adresini geri almalarına yardımcı oldum.

msn hackerlerinin Allah belasını versin ne diyeyim:)

bi kaç sene önce denemiştim 2 ay sonra tepkime geldi.. :D

geri alamadık adresi ama olsun yinede eline sağlık abi paylaşım için teşekkürler.. =p

ya benm msn çalındı ama ben bunlardan anlamıyorum yardımcı olabilecek bi arkdş varmı lütfen :(

hellboy anladigim kadariyla bu konularda bilgilisin bana yardım edebilirsin.sifremi unuttugum için msn adresime giremiyorum vede benim için çok önemli iş başvurularim ve cevaplar hep orda bunun haricinde bişey yok mesaji görüpte önemli bişey var sanabilicek kötü niyetliler için yazıyorum yalnızca basvuru ve cevaplar var. bu verdigin yöntemlerde açilan sayfalarda senin işlem sırasına göre uyumsuzluklar var gibi ve ben bulamadim mesela diger yol 1 deki Standard Services'in altındaki Microsoft Passport Network' bole bi bolum yok. ilk verdigin yöntemde de resimde gözuken gibi bi resim gelmiyo yardımlarını bekliyorum

adresi tıklıyorum ama resimde görunen pozisyon cıkmıyor

teşekkürler ben yaptım ama bilgilerim de doğru yinede vermediler. 00800448820606 diye msn destek hattı varmış ücretsiz onu aramak lazım

verdiğin sitelerde sekmeler kaldırılmış. bu yüzden dolayı msn şifresini bulamadık. tekrardan bi bakarsan iyi olur. şimdiden teşekkürler.

verdiğin bütün yöntemlerde sitelerin menüleri değişmiş durumda.. yani hiç bir şey yapamadım her ne kadar mantıklı açıklamalar yapsanda.. tekrar kontrol edersen sevinirim

dediklerinizi tek tek denemeye çalıştım ancak verdiğiniz linklerden gelen sayfalarda secmemizi tavsiye ettiğiniz yerlerin hiç biri uyuşmadı mesela ilk yöntemde;
Report a problem with MSN messenger
sayfa açılçıyo diğer 5 satırın hepsi geliyor aancak bu üsteki satıor yok orda.
sizin resimde 6 link satırı görünüyo ancak gelen sayfada 5 tane var .ve bilin bakalım eksik olaaan.. evet sizinki..
diğer bütün yollar için de geçerli bu
bi şekilde gelensayfada sizin dediğiniz yer gelmiyor ya da eksik geliyor.
haliyle işlemleri yapamıyoruz. muhtemele hotmail bu sayfaları güncellemişti ancak sizin yöntemler bunu biraz gerisinde kalmış oldu..
yine de çok teşekkür ederim..

Anlatım güncellenmiş, videolu içerik eklenmiştir....

Geri