Hacklenen Hotmail / MSN Adreslerinizi Kurtarın! - Videolu!!!

dostum ben bu maıl adresımı bır turlu gerı alamıyorum yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler
[email protected]

dostum ben maıl adresımın sıfresını va gızlı sorumu unuttum bır turlu acamıyorum yardımcı olursanız sevınırım [email protected] alınan adresım bu bana maıl ıcın [email protected] adresıne maıl atarsanız cok sevınıcem sımdıden cok tsk ederım

kardes bana yardımcı olursan sevınırım

cok tesekkur ederım.msn caldırmıstım deneyecegım.ama aklıma baska bır sey geldi.bu yontemı kullanarak baska bırının msn ını calamazmısınız.

teşekkürler uyguladım inş. cvp gelir:D

Arkadaş bu hazırlık baya ciddi görünüyor. Teşekkürler...Bennim [email protected] adresimi çaldılar...Geri almak için uğraşıyordum...

ilk verdiğiniz yöntemdeki ilke tıklayınca o sayfa açılmıyor,normal mail açmak için hotmail sayfası açılıyor:( acaba benmi yapamıyorum

herkese merhaba iki gün önce benim msnim de hacklendi ama sorun şifremi biliyor msnime giriyor ama şifremi değiştirmiyor.ben msnde değilken arkimle konuşmuş o olayı anlamış bana söyledi ben hemen şifremi değiştirdim ertesi gün yine girmiş.daha sora keyloger virüsü olabileceğini düşünüp format attım bilgisayarıma sonra şifremi ve gisli sorumla yanıtımı değiştirdim.bu gün yine girmiş lütfen yardım edin bu msn adresi benim için çok önemli!!!

merhaba buraya yeni üye oldum... mail adresim çalındı benim için önemli çünkü askerlikle ilgili çok önemli bir haber bekliyorum ... buradaki yöntemleri deneyemiyorum çünkü kaydolurken posta kodu ne yazdım gizli soru ne seçtim hatırlamıyorum ben bu adresi üniversitede almıştım kimbilir kaç yıl oldu ben en son geçen hafta kullandım... yani birileri bana yardım edebilirse minnettar olurum gerçekten çok önemli...

kardeş sagol emegin icin ama ben Microsoft Passport Network bulamadım yok Standard Services'in altında bana yardımcı olursan sevinirim lütfen...

xxxxxx

https://accountservices.passport.net bu adrese giriyoruz.

respartonies1.png

Karşınıza " Kullanılabilir dil seçeneği " menusu gelecek. Kullandığınız Msn Messenger dil seçiminiz Türkçe olduğu halde bu adımdan sonrasına yabancı dil kullanarak devam etmeniz gerekiyor.Ne yazık ki Türkçe desteği henüz yok. Biz İngilizce (İngiltere) linkine tıklayarak devam edelim.
Karşınıza " To get help, first select the service below that has an issue." baslıklı ekran gelecek "standart services" tablosundan yardım alacagınız servisi tıklayın. Biz "MSN Messenger" Servisini seçerek devam edelim.

respartonies2.png

burada önemli arkadaşlar forumu eksiksiz doldurmanız bura mühim bir nokta
Karşınıza sorununuzu anlatacağınız son bir ekran çıkacak !! Bu ekranda 2 adet forum yer alıyor 1 numaralı forum yukarıda gördüğünüz gibi!! basit .
2 numaralı forumda ise yetkililerin sorununuzu anlayabilmeleri için bazı ipuçları vermeniz gerekiyor.
Örneğin : Ne tür bir internet bağlantısına sahip olduğunuz , nerden bağlandığınız , firewall kullanıp kullanmadığınız ,bu bilgileri resimdeki gibi tanımlayın. Sorununuzu anlatacak boş kutuya ise " My MSN Messenger account has been hacked by someone. Please help me ! " gibi bir mesaj yazın. Sakın buraya ama ben türküm Türkçe yazarım demen adamlar tınlamaz sizi silerler…

respartonies3.png

Sayfanın altında yer alan “Submıt” e tıklıyoruz ama unutmayın ki size bir task forum olduğu için bir numara verecekler bunu da not edin.

respartonies4.bmp

xxxxxx

Artık elvada demis sanırım :)

BAşlık süperr ;) diğerleri gibi kurtalma kesin fln değil ihtimall ;)

tıkla dediğimz yerde öle bir yazı tyok zaten siteye girince oturum açma sayfası çıkıyoki nasıl olcak

Standard Services'in altındaki Microsoft Passport Network' yazısı yok ama neden?

Kardeş eyvallah güzel alıntı yapmışsında.

https://accountservices.passport.net

buraya girdiğimde

MSN Hotmail, .Net Passport, and MSN Messenger Service

* Reset my MSN Hotmail or .NET Passport password
* Report MSN Hotmail e-mail abuse and spam
* Get help with a .NET Passport account
* Find help and support information for MSN, Hotmail, or Passport services
* Get help, report a bug, or provide feedback on the MSN Messenger service

bunlar cıkıyor...

Hangisini yapmalıyım ???

herşey iyi hoşta ben günlerdir onca program yükledim , birsürü şey denedim , bi istediğim adresin şifresini bulamadım , ne zor şeymiş yahu şu ... bana yardımcı olabilecek varmı :D

hellboy726 dediklerini yaptım msn adresi geri almada ama olmadı ya :(
benim ki hacklenmedi arkadaş şaka olsun diye mailin şifresini değiştirmiş sonra unutmuş
ben sana versem sen alabilirmisin onu,

Geri