'Hepimiz Ermeniyiz' sloganına tepki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bercih

New member
Reaction score
0
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine tepki olarak dile getirilen "Hepimiz Ermeniyiz, Hepimiz Hrant’ız" sloganına tepki gösterdi.
Yazıcıoğlu, yaptığı açıklamada Ermeni kökenli bir Türk olan Dink’in öldürülmesinden büyük üzüntü duyduklarını söylerken, şöyle konuştu:
"Bir cana kıyılmasını nefretle kınıyorum, ama bu olayı bahane ederek ’hepimiz Hrant’ız hepimiz Ermeniyiz’ diyerek devleti ve Türk milletini suçlu sandalyesine oturtma yaklaşımını kabul etmiyoruz.Dink’e ne kadar tepki gösteriliyorsa şehit edilen Mehmetçiklere, polislere ve Türk vatandaşlarına da aynı duyarlılığın gösterilmesi gerekiyor. Eğer coğrafyamızda huzur ve barış olsun diyorsak çifte standart göstermeyeceğiz. Niye Filistin’de, Çeçenistan’da, Karabağ’da yaşananlara tepki göstermiyoruz?"

http://www.milliyet.com.tr/2007/01/23/son/sonsiy14.asp

Çok doğru bir tespit türkiyede ermeni hayranlığı tavan yapmış. Bence ermeni olmak isteyenleri tutmasınlar hemen kimliklerini değiştirsinler.
Değiştirsinler ki başta şu malum medyamızın ermenileri bir arzu endam etsin.

Hepimiz Türk'üz,Hepimiz Nizam-ı Alem'ciyiz ...

Sayın Yazıcıoğlu'nun tesbitlerine sonuna kadar katılıyorum.
asla müslüman mahallesinde salyonsuz satamazlar ve bu senaryo ile BBP yi yıkamazlar.

Tespit Doğru...

türküz biz türkün türkden başkada dostu yoktur

Trabzon üzerine oyunlar oynanmaya başladı, gazeteler manşetten direk Trabzon şehirini suçluyor, halk olarak da uyanık olmamız lazım. Acaba ermenistan da bir Türk öldürülse onlar böyle yürüyüş yaparlar mıydı ?

bu işten en zararlı cıkacak olan bizdik dış mihraklarda ama icimizde bile kendimizi sucluyoruz.. sanatcı bozuntusu biri cıkıyor orkestramdakı ermenının yuzune bakamıyorum dıyor.. birisi cıkıyor katil biziz bakanlarımız emniyet müdürümüz diyor... bi sanatcı cıkıyor cok üzüldüm ülkem icin cok iyi seyler yaptı diyo ne yaptı

kasedi cıkıcak reklam yapıcaklar oraya gidiyo heralde...

siz olun hrank siz olun ermeni .. TÜrklüğü hakendelere bırakın madem o kadar uzaksınız

bu adam türk kanı pistir demiş siz halen bu adamın taraftarısınız yazık size kimse ölsün bizde istemeyiz böle olmasını bizde istemeyiz ama sizin türklünüze hakaret edenlerle kardeşseniz bilemem ispege katılıorum bu arada

bercih' Alıntı:
Trabzon üzerine oyunlar oynanmaya başladı, gazeteler manşetten direk Trabzon şehirini suçluyor, halk olarak da uyanık olmamız lazım. Acaba ermenistan da bir Türk öldürülse onlar böyle yürüyüş yaparlar mıydı ?
Bir zamanLar G.Doğu'daki insanLarımıza karşı kışkırtıLan topLumumuz şimdi de Karadeniz'e karşı kışkırtıLıyor!:angry

Eğer sonucu üLkenin geLeceğini (+) etkiLemeyecekse;ne Ermeni oLurum ne de başka bişi..
Zaten böyLe bir şeyin neyi (+) etkiLeyeceği de şüpheLi..

karadenız ıNsanı bence antipati degil sempati kazanıyo.... tayad lılar olsun linc olsun ; )

Şahsen ben devlet büyüklerimiz yerinde olsam o törene katılan herkesi vatan haini ilan ederim. Benim gözümde o törene katılanın orhan pamuktan bi farklı yok.

bu kadar insanimizin "kliseye" yurumesini ve "hepimiz ermeniyiz" sloganlarini hayretle izledim..cok sacma geldi..

biz Turkuz ne ermenisi ne hranki bir ermeni oldu diye hepimiz ermenimi olcaz..
yarin oburgun basimiza cikacaklar boyle simartirsak..

eger biz sahsiyetimizi unutursak o sahsiyeti calmak icin cok insan bulunur..

ülkeye bak ya ne hale geldi hepimiz ermenyiz bu nedemek
ondan ölen diplomatlarımız hiç gündemde görmüyoruz
yani biz bu suikasttı kötü bi şeydir olmaması gereken bi şeydir dedik diye bu noktaya geldi olay

vallahi helal olsun

atalarımız bunları görüyormudur acaba vallahi yarın bir gün öbür tarafta ne yüzle bakıcaz ben utanıyor acıkcası ülkemim bu halinde yazık

şimdiye kadar bu konuda bi yorumum bulunmuyodu.
suikast falan vs bu işler tamamen gericilik ve türkiyeyi zaten agzı köpüren ac köpeklerin önüne atmaktır sadece.
kişi yok ölee dedi bölee dedi.türkiye icin iyi şeyler yaptı veya yapmadı bunlar kişiden kişiye göre deişio tabii.

yürüyüşe gelince ermeniyiz demek dışında bi kac gereksiz dilde yazılan pankartlar dışında olumlu bakıyorum.

ermeni sevdası aldı başını gitti.. bi tane ermeni öldürüldü tüm dünya ayaga kalktı güneydoğuda yılladır askerlemizi ölüyo hani tepki? türkün türkten başka dostu yok bu tepkilerin hepsi ülkeyi kaosa sürüklemekten başka bi şey değil.. pkk yetmedi şimdi de ermeni çıktı başımıza .. bunların hepsi bizi bölmeye çalışan ülkelerin oyunudur herkes haddini bilecek

Ben Trabzon'luyum.
Ama bu olaya en çok da Trabzon'daki gariban halkım üzülmüştür buna inanın.
Yıllardır gözönünde bir güneydoğudur gidiyor.
Yok ezilen halk yok bilmemne.
Senelerdir işsizlikle yoksullukla mücadele eden bir karadeniz var ve sadece milli duyguları yüksek olduğu için asla isyan etmediler.
Hep beklediler. Sadece ülkelerini canlarını verecek kadar çok sevdikleri için beklediler ve birilerinin onlara el uzatması için sabrettiler.

Ve bunca genç , kanı kaynayan , yürekleri vatan için çarpan gençler yok sayılıp unutuldukları için birleri de onları gayet güzel kullanmaya başladı.
Trabzon'un en çok şehit veren illerden biri belki de birincisi olduğunu biliyor musunuz?
Askerlik zamanında hep karadenizliler hatırlanır en tehlikeli bölgelere onlar gönderilir.
Çünkü herkes iyi bilir ki o insanlar gözlerini kırpmadan vatan için canını verir.
Onlar öldüğünde nerdeydiniz?
Niye onlar için yürümediniz?
Onları kim öldürdü?
Niye öldüler???

Rahmetli olan insan da iyidir ya da kötüdür.
Sadece fikir beyan ettiği için mi öldürülmüştür yoksa başka sebepler mi vardır?
Bunları ben tartışmam.
Ama ülkemin üstüne oynanan oyuna , ne beni ne de memleketimi kimse alet edemez.
Herkes aklını başına alsın.

ne ermeniyim ne kürtüm.
Ben Trabzon'lu bir Türk'üm
Bununla da gurur duyarım.

Bundan dolayı utanmama sebep olacak birini de tanımıyorum.
Devletin unuttuğu bu ve benzeri çocuklar birlerinin elinde heba olup gidiyorlar.
Kameralar yanlış yeri gösteriyor.
Gösterilecek bölge Trabzon değil , Ankara'nın ta kendisidir.
Bizi birbirimize düşürüp kırdırıyorlar.
Ve siz Ankara'dakiler;
Bir avrupa sevdasına kapıldınız , demokrasi diye diye kendinizi özünüzü unuttunuz.
Vatanı , bayrağı , dili , dini , bizi , şehitlerimizi biz yapan değerleri unuttunuz.
İstiklal harbi zamanında isyan eden Ermenilerin öldürdüğü bebeklerimizi ve
Asala adı altındaki ermeni teröristlerinin şehit ettiği diplomatlarımızı bile unuttunuz , unutturdunuz.
Çizdiğiniz pembe tabloların hepsi aslında kapkaranlık.
Üstümüze oynanan oyunları ne zaman farkedeceksiniz.
Uyanın artık gaflet uykusundan.
Ben böyle demokrasi istemiyorum!

hepimiz ermeniyiz neden dendi acaba...

neyin adına dendi,neden müslümanı da ermenisi de bugün duyarlılık gösterdi..neden Hrant'ın karısı ermenice değil türkçe yaptı veda konuşmasını bütün kalabalığa..doğru dürüst izlemeden öğrenmeden,sadece lafa bakıyor herkes,işin derinine inin biraz

daha fazla yorum yapmayacağım bu konularla ilgili

BBP nin konuşmaya hiç hakkı yok ne yüzle çıkıp konuşmuşlar hayret doğrusu bu vahim olayın arkasında BBP nin ocağı çıkmadımı?.Hangi sıfatla konuşuyor :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri