cplayağım şey çok sert gelebilir 18 yaşın altındaki zihinler okumasın;
neden biliyor musunuz?
çünkü her birimiz hrant dink'in öldürülmesinden yana ortaya çıkan ihmalden sorumluyuz.
çünkü her birimiz laf ebeliği yapmaktan asla utanmıyoruz, usanmıyoruz. car car car car...ama sonrasında makus hayatlarımızı yeniden kabullenip hiçbirşey değişmemiş gibi yaşamaya devam ediyoruz.
hepimiz g*tüz;
çünkü her birimiz kendi kafasına göre olanı anlıyor, bir tek allahın kulu çıkıp -ben de dahil olmak üzere- bu adam neden öldürüldü diye sebeplere yönelmiyor.
çünkü her birimiz hrant dink kadar düşünemiyoruz ve düşüncelerimizi adam gibi ifade edemiyoruz. bunun için zerrre kadar mücadele vermiyoruz. ama bir savaş çıksın bir darbe olsun bir bilmem ne olsun bir felaket olsun o çok değerli g*tlerimizi son yağına kadar eritip kıçımızı kıranı yoketmeyi de biliyoruz. ama illla ki başımıza gelecek. illa ki..
çünkü her birimiz şu adamın öldürülmesine neden olan ihmale, tereddütlere karşı tek damla myelin akıtıp düşünmüyoruz. bu adam gibi daha aydınlarımız var. ordan çıkıp ''anaaaaam sıra bilmem kime geldi'' diye adının altına yazmakla olmuyor...
hepimiz g*tüz
çünkü utanmadan hala daha demogoji yapıyoruz. işin içine halkları ulusları karıştırmaktan zerre kadar utanmıyoruz..türkçü bir sitede yazanlar hakkında aynı şeyleri ammaa ayyyyyyynııı şeyşeri 9823443590 defa yazmaktan bıkmıyoruz.. şu adam öldü, artık bu adamları nasıl yetiştiririz, nasıl bu adamları koruruz, bu kahpe düşmana karşı neler yapabilirizi tartışmıyoruz...
çünkü her birimiz kabullenilmiş toplumun asalak bebeleri gibi kendi kabuklarında yaşamaya kendini mahkum etmiş kimsesiz olmayalım aman diye oraya buraya feveran eden yüreksizleriz.. yüreği olanlar ölünce de ağlamayı super beceriyoruz. sonra da hepimiz bilmem neyiz diyerek olayları algılıyoruz. yüzlerce post kasıyoruz saçma saçma.
hepimiz g*tüz anladınız mı?...yeni biri daha öldürülecek...biri daha..sonra yine biri..ruhumuz duymadan katledinler müstesna..sonra yine aynı şeyler. daha sayayım mı?
Ben öyle değilim diyen varsa da hakkaten ağzının ortasına bir tane çakabilirim. madem bu kadar farklısın hepimizden ey g*t olmayan, o zaman söyle bakalım bu adamı kim öldürdü, bu adam gibilerini öldürmemek için ne gibi tedbirler almamız gerekiyor yada toplumsal hezeyanlarımızı susturacak, bizleri adam gibi akıllı biçimde oluşan bu acı duruma karşı birlikte kılacak ne gibi fikirlerin var?...iki kelam et de bilelim...ben bilmiyorum çünkü.