'Hepimiz Ermeniyiz' sloganına tepki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sloganın benzeri nazi almanyasında da gerçekleşmiş,yahudi soykırımından sonra bazı almanlar yahudi soykırımını temsil etmesi için hepimiz yahudiyiz yazılı sloganları taşımışlar, bi benzetme yapacak olursak bu sloganı taşıyanlar bi şekilde ermeni soykırımını kabul etmiş oluyolar tabii biz bilmiyoduk böyle bişeyi derler o başka....

osiris_cemo' Alıntı:
2770453.jpg

Azmettiricilerin ulaşılabilen son halkası ERHAN T. ve Muhsin Yazıcıoğlu aynı karede Bu resim de mi yalan ?

Türkocağı kardeşim burada kimsenin samimiyetinden şüphe duymuyoruz zaten o bireyleri bağlar.Gerçekler inkar edilmesin yeter.varmış işte bağlantısı adamın ocakla.Bu bağlantı o ocağı lekelemez ya da töhmet altında bırakmaz.Bir hırsızın yada katilin işlediği suçlardan mensup olduğu cemiyetin tamamen sorumlu olamayacağı gibi.

Osiris peki sen bu oLayın miLLiyetçi bir kesime yıkıLması için bu şekiLde yapıLmadığının kanıtı var mı? Sadece oLayı bi şekiLde kapatmak için maşa aLtından gene maşa çıkıyor..MiLLiyetçi bir TeşkiLat kendi üLkesine zarar getirecek bir eyLemi gerçekLeştirmez..Apo de osman baydemir köpeği de eyvaLLah derim bu adamLarın zaten keLLeLeri gövdeLerine ağır geLiyor ama hrant gibiLerini öLdürmek bu üLkeye bir şey katmaz..Bu sebepLer MiLLiyetçiLerin bu eyLeme girmemesi için yeterLidir..

cplayağım şey çok sert gelebilir 18 yaşın altındaki zihinler okumasın;

neden biliyor musunuz?

çünkü her birimiz hrant dink'in öldürülmesinden yana ortaya çıkan ihmalden sorumluyuz.

çünkü her birimiz laf ebeliği yapmaktan asla utanmıyoruz, usanmıyoruz. car car car car...ama sonrasında makus hayatlarımızı yeniden kabullenip hiçbirşey değişmemiş gibi yaşamaya devam ediyoruz.

çünkü her birimiz kendi kafasına göre olanı anlıyor, bir tek allahın kulu çıkıp -ben de dahil olmak üzere- bu adam neden öldürüldü diye sebeplere yönelmiyor.

çünkü her birimiz hrant dink kadar düşünemiyoruz ve düşüncelerimizi adam gibi ifade edemiyoruz. bunun için zerrre kadar mücadele vermiyoruz. ama bir savaş çıksın bir darbe olsun bir bilmem ne olsun bir felaket olsun o çok değerli g*tlerimizi son yağına kadar eritip kıçımızı kıranı yoketmeyi de biliyoruz. ama illla ki başımıza gelecek. illa ki..

çünkü her birimiz şu adamın öldürülmesine neden olan ihmale, tereddütlere karşı tek damla myelin akıtıp düşünmüyoruz. bu adam gibi daha aydınlarımız var. ordan çıkıp ''anaaaaam sıra bilmem kime geldi'' diye adının altına yazmakla olmuyor...

çünkü utanmadan hala daha demogoji yapıyoruz. işin içine halkları ulusları karıştırmaktan zerre kadar utanmıyoruz..türkçü bir sitede yazanlar hakkında aynı şeyleri ammaa ayyyyyyynııı şeyşeri 9823443590 defa yazmaktan bıkmıyoruz.. şu adam öldü, artık bu adamları nasıl yetiştiririz, nasıl bu adamları koruruz, bu kahpe düşmana karşı neler yapabilirizi tartışmıyoruz...

çünkü her birimiz kabullenilmiş toplumun asalak bebeleri gibi kendi kabuklarında yaşamaya kendini mahkum etmiş kimsesiz olmayalım aman diye oraya buraya feveran eden yüreksizleriz.. yüreği olanlar ölünce de ağlamayı super beceriyoruz. sonra da hepimiz bilmem neyiz diyerek olayları algılıyoruz. yüzlerce post kasıyoruz saçma saçma.

anladınız mı?...yeni biri daha öldürülecek...biri daha..sonra yine biri..ruhumuz duymadan katledinler müstesna..sonra yine aynı şeyler. daha sayayım mı?

Ben öyle değilim diyen varsa da hakkaten ağzının ortasına bir tane çakabilirim. madem bu kadar farklısın hepimizden o zaman söyle bakalım bu adamı kim öldürdü, bu adam gibilerini öldürmemek için ne gibi tedbirler almamız gerekiyor yada toplumsal hezeyanlarımızı susturacak, bizleri adam gibi akıllı biçimde oluşan bu acı duruma karşı birlikte kılacak ne gibi fikirlerin var?...iki kelam et de bilelim...ben bilmiyorum çünkü.

yaw artık bırakın bu tur tartısmaları hrant dınk hrant dınk hrant dınk yeter arkadaslar yaaa. bır ermenı oluyo sankı bır ALLAH dostunu kaybettık mıllet cahıllıgı yuzunden ne yaptıgını bılmıyo. adamın alcakca vurulmasına bende uzuldum ama bızım turklerın kalkıpt ayok hepımız hrantız hepımız ermenıyız demesıne cok sasırdım. adam yıllardır turklerı kotuleyen yazılar yazıyo bır yerde kalkmıs turklerı savunacak bı soz soylemıs adamı nerelere cıkardık. bunların hepsı polıtıka bı yerden cıkarları olmasa bunlar bu sozlerı sarfederlermı.?!!!! ermenı soykırımı dıye uzerımıze atılanları gormemezlıkten gelen hepımız hrantız ermenızyız dıyenlere gercekten sasırıyorum. bu cınayete gosterılen tepkıyı sımdıye kadar AsKERIMIZE MEHMETCIK lere gosterseydık. Teror Lanetı dıye bırsey kalmazdı. FILISTIN dekı CECENISTAN dakı Musluman Kardeslerımıze gosterseydık ve yanlarında olsaydık KArsımızda Hıcbır Guc duramazdı. Hırantı Ermenılerın Kendılerı oldurdu ve turkıyenın basına kotu ısler acmayı planlıyolar.

BIZ ELHAMDULILLAH MUSLUMANIZ VE TURK uz. TURKUN TURKTEN BASKA DOSTU YOKTUR.

RIGAL YAZINI EDITLE. KONU NE OLURSA OLSUN o kelımeyı Kullanmaya hakkın yok

oke biraz daha düzgünleştirdim..
kusura bakma.. her türlü ortamda enseye şaplak bilmem nereye parmak muhabbeti yapıpda forumda ağır abi takılan tayfadan değilim, günaydın..

[ RigaL ]' Alıntı:

neden biliyor musunuz?

çünkü her birimiz hrant dink'in öldürülmesinden yana ortaya çıkan ihmalden sorumluyuz.

çünkü her birimiz laf ebeliği yapmaktan asla utanmıyoruz, usanmıyoruz. car car car car...ama sonrasında makus hayatlarımızı yeniden kabullenip hiçbirşey değişmemiş gibi yaşamaya devam ediyoruz.

hepimiz g*tüz;

çünkü her birimiz kendi kafasına göre olanı anlıyor, bir tek allahın kulu çıkıp -ben de dahil olmak üzere- bu adam neden öldürüldü diye sebeplere yönelmiyor.

çünkü her birimiz hrant dink kadar düşünemiyoruz ve düşüncelerimizi adam gibi ifade edemiyoruz. bunun için zerrre kadar mücadele vermiyoruz. ama bir savaş çıksın bir darbe olsun bir bilmem ne olsun bir felaket olsun o çok değerli g*tlerimizi son yağına kadar eritip kıçımızı kıranı yoketmeyi de biliyoruz. ama illla ki başımıza gelecek. illa ki..

çünkü her birimiz şu adamın öldürülmesine neden olan ihmale, tereddütlere karşı tek damla myelin akıtıp düşünmüyoruz. bu adam gibi daha aydınlarımız var. ordan çıkıp ''anaaaaam sıra bilmem kime geldi'' diye adının altına yazmakla olmuyor...

hepimiz g*tüz

çünkü utanmadan hala daha demogoji yapıyoruz. işin içine halkları ulusları karıştırmaktan zerre kadar utanmıyoruz..türkçü bir sitede yazanlar hakkında aynı şeyleri ammaa ayyyyyyynııı şeyşeri 9823443590 defa yazmaktan bıkmıyoruz.. şu adam öldü, artık bu adamları nasıl yetiştiririz, nasıl bu adamları koruruz, bu kahpe düşmana karşı neler yapabilirizi tartışmıyoruz...

çünkü her birimiz kabullenilmiş toplumun asalak bebeleri gibi kendi kabuklarında yaşamaya kendini mahkum etmiş kimsesiz olmayalım aman diye oraya buraya feveran eden yüreksizleriz.. yüreği olanlar ölünce de ağlamayı super beceriyoruz. sonra da hepimiz bilmem neyiz diyerek olayları algılıyoruz. yüzlerce post kasıyoruz saçma saçma.

hepimiz g*tüz anladınız mı?...yeni biri daha öldürülecek...biri daha..sonra yine biri..ruhumuz duymadan katledinler müstesna..sonra yine aynı şeyler. daha sayayım mı?

Ben öyle değilim diyen varsa da hakkaten ağzının ortasına bir tane çakabilirim. madem bu kadar farklısın hepimizden ey g*t olmayan, o zaman söyle bakalım bu adamı kim öldürdü, bu adam gibilerini öldürmemek için ne gibi tedbirler almamız gerekiyor yada toplumsal hezeyanlarımızı susturacak, bizleri adam gibi akıllı biçimde oluşan bu acı duruma karşı birlikte kılacak ne gibi fikirlerin var?...iki kelam et de bilelim...ben bilmiyorum çünkü.

ey gidi aile terbiyesi görmemiş mahlukat sende hiç utanma arlanma yokmu
sen ne hakla bu şekilde konuşma hakkını buluyorsun ben okudugum şeylere dayanarak konuşuyorum bizim ülkemizde nice insanlar var ülkesi için bilmedigimiz neler yapmış ve sezsizce ayrılmış aramızdan

10 larca yazısını okudum hrant dink in video görüntülerinide izledim hatta fransız bi gazeteciyle bi roportajınıda izledim fransızca ve türkce karışıktı

ben biliyorum ve söylüyorum bu insan bi ermeni ve sözde ermeni soykırımını destekliyen bi ermeni türkiye cumhuriyetinin bazı şeyleri gizledigini fransanın yaptıgı hatayı ne talihsiz bi hata oldugunu lübnana gönderilen askerin ermenilerin bile istedigi yönündeki bi bakanımız acıklamasından dolayı o bakanımızı yalancı ilan ettigini ölmeden önce türkiye cumhuriyeti hakkında dava acıcagını ve bunun gibi nicelerini okudum

ben kimseninde ölümünden sorumlu degilim hele hele hrant dink gibi bi insanın hiç degil bu konuda bu gün polis teşkilatı bile bi şey yapamaz engelleyemez yani biz allahın sıfatına sahip degiliz ki bi olayın olmadan önce bilelim

bende senin bu konuda bilgisiz oldugunu düşünüyorum
eger bilgin varsa yada benim söylediklerimi kabul etmiyorsan yukarıda bahsettiklerim ve daha nicelerini güncelde yada hertelde bi başlık altında acarım eger bilmeden bize hakaret ediyorsan söyledigin ahlahsızca kelimeleri senin sahşına yakışan bi ünvan oldugunu düşünecegim

savaskayaa tamam okumuş, izlemiş olabilirsin onlara sözüm yok haklısın..
ama bu ve benzeri başlıklarda mesaj atan onlarca forum müdaviminin,

ölen kişinin ermeniden önce bir insan, bir gazeteci, bir aile babası, bir fikir adamı…vs olduğunu yok sayıp “yooook, anammmmmmmm, bu adam ermeniiiiiiii, hede hödö” şeklinde inatla ermeni olduğunu vurgulamak ırkçılık değilde nedir ?

[ RigaL ]' Alıntı:
savaskayaa tamam okumuş, izlemiş olabilirsin onlara sözüm yok haklısın..
ama bu ve benzeri başlıklarda mesaj atan onlarca forum müdaviminin,

ölen kişinin ermeniden önce bir insan, bir gazeteci, bir aile babası, bir fikir adamı…vs olduğunu yok sayıp “yooook, anammmmmmmm, bu adam ermeniiiiiiii, hede hödö” şeklinde inatla ermeni olduğunu vurgulamak ırkçılık değilde nedir ?

Arkadaşım Nasıl Sen Milleti G*t Yerini Koyup Pervasızca Fikirlerini Savunuyorsan ve Kimse Sana, Herkesi Rencide Etmene Rağmen, "Fikirdir Saygı Duymalıyız" Muamelesi Yapılıyorsa. Sende Başkalarının Fikirline ve Düşüncelerine Saygı Duyup Konu Hakkında Yorumlarını Yap. Millet Hrant Dink'i Nasıl Düşünmek İsterse Öyle Düşünür veya Fikir Beyan Eder. (Saygı Çerçevesinde Tabi).

TÜrkÜm Demenİn SuÇ,mÜslÜmanliĞin Nostaljİ Sayilmaya BaŞladiĞi Şu DÜnyada İnadina TÜrk İnadina MÜslÜmanim

Ne Mutlu TrkÜm Dİyene

gerçekten de günümüzde ne TÜRKüm demek ne de MÜSLÜMANım demek

kolay geğil, hele hele bunu yürekten, bağıra bağıra meydanlara çıkıp söylemek,

hiç ama hiç kolay değil.. buna rağmen çıkıp hepimiz ermeniyiz diyebilmek de bir

o kadar popoüler ve göze gönüle hoş görünen bir yakıştırma..

ulu önderimizin çok güzel bir sözü var, aslında bu bütün tartışmalara nokta

koyacak bir söz:

"BENİM HAYATTA YEGANE SERVETİM TÜRKLÜKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR. BU

MEMLEKET, TARİHTE TÜRK'TÜ, HALDE TÜRK'TÜR VE EDEBİYYEN TÜRK OLARAK

YAŞAYACAKTIR!(1923)"

dink'in cenazesini bir provakasyona çeviren, hepimiz ermenizyiz sloganlarının

gölgesinde "kahrolsun türkiye!" "katil devlet!" sloganlarını da sıkıştıran zavallı

insancıklar hiçbir vakit bu ülkenin GERÇEK sahibi biz GEERÇEK TÜRKLER'i

yıldırmayacak ve kutlu davamızdan da bir adım geri attırmayacaktır!

başta bu gazetecinin ölümüne üzüntü duymuştum, daha doğrusu bu şekildeki

ölümüne.. ama bu yapılanlar üzüntümün üstüne kinimin çıkmasına sebep

oluyor, ki kardeşlik naraları atan bu şahısların aslında ne kadar saçma ve ters

bir yolda olup asli isteklerinin bölücülükten başka bir şey olmadığının

göstergesidir bu..

Allah'ın izniyle güzel vatanım bu badireleri de atlatır.. o neler neler görmedi ki..

Tanrı TÜRK'ü korusun ve Yüceltsin!...

[ RigaL ]' Alıntı:

neden biliyor musunuz?

anladınız mı?...yeni biri daha öldürülecek...biri daha..sonra yine biri..ruhumuz duymadan katledinler müstesna..sonra yine aynı şeyler. daha sayayım mı?

Ben öyle değilim diyen varsa da hakkaten ağzının ortasına bir tane çakabilirim. madem bu kadar farklısın hepimizden o zaman söyle bakalım bu adamı kim öldürdü, bu adam gibilerini öldürmemek için ne gibi tedbirler almamız gerekiyor yada toplumsal hezeyanlarımızı susturacak, bizleri adam gibi akıllı biçimde oluşan bu acı duruma karşı birlikte kılacak ne gibi fikirlerin var?...iki kelam et de bilelim...ben bilmiyorum çünkü.

o şerefsiz ermeni olduğu için değil türk düşmanı olduğu için öldü bizde o yüzden tepki koyuyoruz kimse türk milletine hakaret edemez sadece ermenilere soykırım yapılmıştır demek bile hakaret sayılır türk milleti ırkçı değildir ırkçı olan senin gibi g*tler

'Evet gözümüz var toprağında bu vatanın. Gözümüz var ama koparıp götürmek için değil, en dibine gömülmek için'

Hrant Dink

Bu sözleri söyleyen bir insan hrant dink'in türk düşmnanı olduğunu savunan insanlardan çok daha fazla Türk'dür benim gözümde.

J@CK@L' Alıntı:
'Evet gözümüz var toprağında bu vatanın. Gözümüz var ama koparıp götürmek için değil, en dibine gömülmek için'

Hrant Dink

Bu sözleri söyleyen bir insan hrant dink'in türk düşmnanı olduğunu savunan insanlardan çok daha fazla Türk'dür benim gözümde.

aynası iştir kişinin lafına bakılmaz derler bizde yaptıklarına bakıyoruz hrantın ve hiç de türk değil gibi, koyu bi diaspora...

[ RigaL ]' Alıntı:

neden biliyor musunuz?

defaLarca uyarıLmışsın her seferinde editLemişsin güya bu yazının editLenmiş haLimi bu? Ayrıca merak ettim bu yazı sana mı ait burda çok sert çıkmışsın ama diğer mesajLarında pek bir sertLik yok eğer sana ait değiLse aLıntı yazman yeterLi insanLarda sana yükLenmesin..

AhLaksız sözLerinin haricinde burda yorum ekLeyen insanLarı saLak yerine koymuş, ne utanmaLarını ne arLanmaLarını bırakmış, Laf ebesi iLan etmişsin..Yani demem o ki sen burda insanLarı şu veya bu sebepLerLe suçLamışsın ama senin yaptığın kendi şovundan iLeri gitmemiş..
Sonunda da bir yiğitLik yapmışsın kendince ;
yumruk atcaksın iyisin hoşsunda adamda baLyoz gibi yumruk oLması Lazım eğer değiLse 2. kişiden sonra kırıLmasın koLun kanadın..

az once mıllı gazatelerımızden bırınde bır resım gordum. ermenılerın protestolarından bırı eger resmı bulursam burada paylasacagım.

biz adamı yuceltıyoruz!!!! pekı onlar ne yapıyor. bır pankart acmıslar ve pankartta aynen soyle yazıyor.

1.500.000 + 1

bu nedemek? umarım anlamıssınızdır. onlar bunu yapıyosa bızım hrantı ne yapmamız lazım bılmıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bız ıse bırbırımıze dalasmaktan baska bıse yapmıyoruz.

saglam edebiyat dokturmus arkadas, bir suru noktayi atlayarak

cumle cumle cewap werecek degilim yazdiklarina,

turkiyede belli bi kesim olusmus, kendisinden olan aydin, olmayan yobaz, o belli kesimin elinde medya yayin organlari nede olsa, istediklerini kahraman ilan etmeleri cok kolay, geri kalanina kafatasci demekte cok kolay

bu adami zerre kadar tanimazdim, oldurulmesine de zerre kadar uzulmedim, hatta birak uzulmeyi, baskalarinin gozunu korkutur dusuncesiyle icimde bir umut olustu

benim 301 den de sikayetim yok, neden olsun ki, memleketime, dewletime, milletime karsi icimde biriken adice laflar yok, aleyhine soyleyecek sozumde yok, haliyle korkmam icin, 301 kalksin demem icinde sebep yok

hatta 301 olsun bu memlekette, isteyen cikip ulu orta benim Turklugume dewletime laf edemesin, kanunlar korusun benim milli degerlerimi, kendim korumak zorunda kalmayayim, Turk MIlleti adina karar weren yuce mahkemeler wersin onlarin cezasini

o adamlari korumak icin ben polisimin hayatinin tehlikeye atilmasini istemem

ayrica benim sehit cenazesinden baska cenazeye uzulecek kalbim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri