osiris_cemo' Alıntı:
Muhsin yazıcıoğlu bizle alakası yok dedi ve olay kapandı öylemi ? Bizde yedik.Daha 2-3 ay önce papa geliyor diye protesto amacıyla (nasıl protestoysa) Ayasofya müzesinde protesto namazı kılanlar kimdi ? Alperen ocağı mensupları değilmiydi o zamanda mı kapalıydı bu ocaklar? Bırak allah aşkına bu olayın arkası ortaya çıktıkça (çıkarılabilirse eğer) haklı olduğumu göreceksin kardeşim.Kulaktan dolma dediğin bilgi sanığın annesi tarafından söylenen sözlerdir.
Sakın yanlış anlama ben burada bir partiyi karalamak yada töhmet altında bırakmak amacıyla söylemiyorum bunu.Ancak bu olayın failinin o ocakla bağlantısı olduğu gerçeğini gözardı edemezsin.
Bende Dink efendinin varlığından pek haz alan biri değildim.Hatta çoğu görüşüne yüzde yüz karşıydım ancak öldürülmesine ve onun öldürülmesin de katkısı olanlara da hoşgörü gösteremem.
Bakın cem bey fail nizam-ı alem ocağı mensubuydu diye iddaa ortaya atıldı ki 2000 yılında bu ocakların ismi alperen ocakları olarak değiştirildi.
Önceki ocaklada şimdikiylede bir bağlantısının olmadığını söyledi genel başkan.
Milliyetçi görüşü benimsemiş vatandaşlarımızın sempati duyduğu veya gönül verdiği ocaklardır alperen ocakları, failde kendini milliyetçi olarak tanıttığına göre alperen ocaklarına sempati duyması kuvvetle muhtemel.
Ancak alperen ocakları bu olayı kesinlikle tasvip etmemiştir. Ocak hireyarşisinin hemen hemen ordu disiplininden farkı yoktur kimse kafasına göre iş yapamaz.
Ayasofyada yapılan papa eylemi ocak yönetiminin bilgisi ve desteğiyle yapılmıştırki ocak genel başkanı serkan tüzün eyleme bizzat iştirak etmiştir.
Ancak gazetecinin öldürülmesine bırak katkısının olmasını, senin kadar karşıdır ocak mensupları.
Benim savunduğum fikirlerde bugüne kadar bir takiyyeye rasladıysan eğer inanma yazdıklarıma, eğer olayı tasvip edip faili savunsaydım kimseden çekinmeden bunuda aynen yazardım. Fikirlerin fikirle çatışması taraftarıyım silahla değil.
Olayda ikinci adam azmettirici Yasin Hayal. Bir ara MHP belde teşkilatının çay ocağına bakmış şimdi bu yüzden MHP yide mi suçlayalım?
Eğer haklı olduğun ispat edilirse yanıldığımın bedeli olarak sana bir özür borcum olur.