'Hepimiz Ermeniyiz' sloganına tepki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir gazeteci öldürülüyo milyonlar arkasında ağıt yakıyor,gazetelere baş kapak oluyor..
cumhuriiyeti, vatanını, milletini, dinini korumak için mehmetçik şehit oluyor, sadece allah rahmet eylesin deniyor,gazetelerde bazen yer bile almıyor...
işin derinliği burası bence..şapkamızı önümüze koyalım ve düşünelim,bugunkü tepkiyi şehit olan her mehmetçik için vermemiz gerekmiyormu..

osiris_cemo' Alıntı:
BBP nin konuşmaya hiç hakkı yok ne yüzle çıkıp konuşmuşlar hayret doğrusu bu vahim olayın arkasında BBP nin ocağı çıkmadımı?.Hangi sıfatla konuşuyor :mad:
İşte kulaktan dolma bilgilerin su yüzüne çıkma hali.
olaydan hemen sonra vahim bir cinayetten siyasi çıkar sağlamak isteyenler
kendilerine en fazla düşman gördüklerini karalamaya başlamıştı bile.
suçlu Alperen Ocakları, suçlu emekli tuğgeneral Veli Küçük.
Genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu saldırıyı şiddetle kınadı ve failin alperen ocaklarıyla bir alakası olmadığını söyledi. Açıklama yeterli gelmedi sanırım.
ocak mensubları, ocak reisi bilgisi haricinde siyasi olarak eylemde bulunamaz.
hatta bu iddayı ortaya atanlar failin nizam-ı alem ocakları mensubu olduğunu söyledi. Nizam-ı alem ocakları 2000 senesinde kapatıldı. Fail 11 yaşındamı üyeydi bu ocağa? çocuk yuvasımı bu?
Herkesin konuşmaya hakkı olacağı gibi BBP ninde konuşmaya hakkı vardır.
Hemde en gür sedayla.

bazı şerefsizler BBP yi bu olaya katıp arkasında başka emellere yol vermeye calışıyor allah büyük elbet bunlar bitecek elbet bu puslu hava dagılacak

allah yardımcımız olsun

Haa şunu bileydik..Doğru bir tespi yapmış Yazıcıoğlu...

Paylaşım ve yorum yapanlardan da Allah razı olsun..

türk ocağı' Alıntı:
İşte kulaktan dolma bilgilerin su yüzüne çıkma hali.
olaydan hemen sonra vahim bir cinayetten siyasi çıkar sağlamak isteyenler
kendilerine en fazla düşman gördüklerini karalamaya başlamıştı bile.
suçlu Alperen Ocakları, suçlu emekli tuğgeneral Veli Küçük.
Genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu saldırıyı şiddetle kınadı ve failin alperen ocaklarıyla bir alakası olmadığını söyledi. Açıklama yeterli gelmedi sanırım.
ocak mensubları, ocak reisi bilgisi haricinde siyasi olarak eylemde bulunamaz.
hatta bu iddayı ortaya atanlar failin nizam-ı alem ocakları mensubu olduğunu söyledi. Nizam-ı alem ocakları 2000 senesinde kapatıldı. Fail 11 yaşındamı üyeydi bu ocağa? çocuk yuvasımı bu?
Herkesin konuşmaya hakkı olacağı gibi BBP ninde konuşmaya hakkı vardır.
Hemde en gür sedayla.

Muhsin yazıcıoğlu bizle alakası yok dedi ve olay kapandı öylemi ? Bizde yedik.Daha 2-3 ay önce papa geliyor diye protesto amacıyla (nasıl protestoysa) Ayasofya müzesinde protesto namazı kılanlar kimdi ? Alperen ocağı mensupları değilmiydi o zamanda mı kapalıydı bu ocaklar? Bırak allah aşkına bu olayın arkası ortaya çıktıkça (çıkarılabilirse eğer) haklı olduğumu göreceksin kardeşim.Kulaktan dolma dediğin bilgi sanığın annesi tarafından söylenen sözlerdir.

Sakın yanlış anlama ben burada bir partiyi karalamak yada töhmet altında bırakmak amacıyla söylemiyorum bunu.Ancak bu olayın failinin o ocakla bağlantısı olduğu gerçeğini gözardı edemezsin.

Bende Dink efendinin varlığından pek haz alan biri değildim.Hatta çoğu görüşüne yüzde yüz karşıydım ancak öldürülmesine ve onun öldürülmesin de katkısı olanlara da hoşgörü gösteremem.

arkadaslar Dink'in Türkiye topraklarına gömülmek istemesine ve vatanım dediği Türkiye'ye gömülmesine ne diyorsunuz? Sİzce de yapılan eleştiriler ırkçılık kokmuyor mu? atılan slogana gelince hoş diil tabiki ama üzüntülerine vermek lazım.

tetigi ceken cocuk ocaga hic gitmemiş bile.. yasin abi dediği kişi ise üyeymiş sanıRIm ama .. muhsin yazıcıogluda buna karsılık sunu sölemişti bunların beraber bı spor takımında fotografları var o zaman bu olaydan spor takımıda sorumlu dıyebılırmıyız demıstı...

osiris_cemo' Alıntı:
Muhsin yazıcıoğlu bizle alakası yok dedi ve olay kapandı öylemi ? Bizde yedik.Daha 2-3 ay önce papa geliyor diye protesto amacıyla (nasıl protestoysa) Ayasofya müzesinde protesto namazı kılanlar kimdi ? Alperen ocağı mensupları değilmiydi o zamanda mı kapalıydı bu ocaklar? Bırak allah aşkına bu olayın arkası ortaya çıktıkça (çıkarılabilirse eğer) haklı olduğumu göreceksin kardeşim.Kulaktan dolma dediğin bilgi sanığın annesi tarafından söylenen sözlerdir.

Sakın yanlış anlama ben burada bir partiyi karalamak yada töhmet altında bırakmak amacıyla söylemiyorum bunu.Ancak bu olayın failinin o ocakla bağlantısı olduğu gerçeğini gözardı edemezsin.

Bende Dink efendinin varlığından pek haz alan biri değildim.Hatta çoğu görüşüne yüzde yüz karşıydım ancak öldürülmesine ve onun öldürülmesin de katkısı olanlara da hoşgörü gösteremem.

eh be güzel kardeşim adamlar bu olayı dahada büyütüp olayı ırkıcılık kılıfına sokmaya calışıyorlar sende bunlara canak tutuyorsun bu olay böyle büyürse bilki bi asala daha çıkar

osiris_cemo' Alıntı:

Bakın cem bey fail nizam-ı alem ocağı mensubuydu diye iddaa ortaya atıldı ki 2000 yılında bu ocakların ismi alperen ocakları olarak değiştirildi.
Önceki ocaklada şimdikiylede bir bağlantısının olmadığını söyledi genel başkan.
Milliyetçi görüşü benimsemiş vatandaşlarımızın sempati duyduğu veya gönül verdiği ocaklardır alperen ocakları, failde kendini milliyetçi olarak tanıttığına göre alperen ocaklarına sempati duyması kuvvetle muhtemel.
Ancak alperen ocakları bu olayı kesinlikle tasvip etmemiştir. Ocak hireyarşisinin hemen hemen ordu disiplininden farkı yoktur kimse kafasına göre iş yapamaz.
Ayasofyada yapılan papa eylemi ocak yönetiminin bilgisi ve desteğiyle yapılmıştırki ocak genel başkanı serkan tüzün eyleme bizzat iştirak etmiştir.
Ancak gazetecinin öldürülmesine bırak katkısının olmasını, senin kadar karşıdır ocak mensupları.
Benim savunduğum fikirlerde bugüne kadar bir takiyyeye rasladıysan eğer inanma yazdıklarıma, eğer olayı tasvip edip faili savunsaydım kimseden çekinmeden bunuda aynen yazardım. Fikirlerin fikirle çatışması taraftarıyım silahla değil.
Olayda ikinci adam azmettirici Yasin Hayal. Bir ara MHP belde teşkilatının çay ocağına bakmış şimdi bu yüzden MHP yide mi suçlayalım?
Eğer haklı olduğun ispat edilirse yanıldığımın bedeli olarak sana bir özür borcum olur.

çok doğru teşhis sonuna kadar destekliyorum , çeçenistandaki , filistindeki kardeşlerimiz yaşam mücadelesi için veriyor , Allah yolunda canlarını veriyorlar , zulüm görüyorlar onlara neden sesini çıkarmıyorlar da ermeni bir gazeteci öldürüldüğünde 100 000 kişi törene katılıyor ??? artık bundan sonra yine bikaç it çıkıp da ermeni soykırımı var demez inşallah...

LaZiSH' Alıntı:
Bir zamanLar G.Doğu'daki insanLarımıza karşı kışkırtıLan topLumumuz şimdi de Karadeniz'e karşı kışkırtıLıyor!:angry

Eğer sonucu üLkenin geLeceğini (+) etkiLemeyecekse;ne Ermeni oLurum ne de başka bişi..
Zaten böyLe bir şeyin neyi (+) etkiLeyeceği de şüpheLi..

varsın medya uğraşsın..varsın tüm gücünü kuLLansın Burası KARADENİZ arkadaş kimse burası için dertLenmesin pkk itLeride bir ara yeLtendi buraya ama nafiLe bir uğraşta oLdukLarını anLadıLar Trabzon için kimse endişeLenmesin Karadeniz için kimse endişeLenmesin eğer varsa buranın üzerine oynanan bir oyun biz hrant değiLiz biz ermeni değiLiz bu oyunu biz bozarız..(!)

Bu ülke için toprağa düşmüş şehitlerin cenazeleride ağıtlar içinde kaldırıldı.Acaba Hrant Dink’in cenazesine katılanlardan kaçı o şehit cenazelerine katılıp da ‘’Hepimiz Ahmet’iz.Mehmet’iz Hepimiz Türk’üz’’ diye bağırdı?Bu kürdüm ermeniyim bilmemneyim sözlerinden de iğreniyorum.Önce hangi ülkede,kimin ülkesinde yaşadıklarını öğrensinler.Türklüğün değerlerine saygı gösterip sahip çıksınlar bende onlara saygı duyayım.Türkiye Cumhuriyetinde TÜRK olarak yaşamaktan gurur duyuyorum.Sonsöz;

Ne ermeniyiz ne de dink!
Türk’üz, Mustafa’yız, Kemal’leriz
Başımız dimdik
Ne akbabalarız,ölüden nasiplenmek için bekleşen
Ne de Türk’ü engel görüp talana, Türk’e saldıranları görmezden gelenlerden…
TÜRK’ÜZ
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene..!

Media' Alıntı:
Hepimiz Türk'üz,Hepimiz Nizam-ı Alem'ciyiz ...

Sayın Yazıcıoğlu'nun tesbitlerine sonuna kadar katılıyorum.
asla müslüman mahallesinde salyonsuz satamazlar ve bu senaryo ile BBP yi
yıkamazlar.

Kesinlikle katiliyorum kardesim..

Ben "ermeni" falan deilim..olmak isteyenede mani deilim...herkez kafasina gore..ama kimse unutmasin TURKUN TURKTEN BASKA DOSTU YOKTUR !

hem cinayetle hem cenazeyle hemde tartışmalarıyla provokatif bi olaya dönüşmüştür ve daha da ilerlicektir şüphem yok her zaman bunu hem halkımız hem devletimizin yüzüne vuracaklar.orda çıkıp biz ermeniiz diye bağırmanın hiçbir açıklayıcı tarafı olamaz yaptıkları zaten cenaze töreninden öteye gitmiş şova dönüşmüş

Hepimiz Türküz... Umarım bilinçli oluruz ve bunun dış kuvvetler tarafından ülkeyi karıştırmak için yapıldığını anlarız...

Ah Çeçen kardeşlerim, Filistinli ağabeylerim :(

2770453.jpg

Azmettiricilerin ulaşılabilen son halkası ERHAN T. ve Muhsin Yazıcıoğlu aynı karede Bu resim de mi yalan ?

Türkocağı kardeşim burada kimsenin samimiyetinden şüphe duymuyoruz zaten o bireyleri bağlar.Gerçekler inkar edilmesin yeter.varmış işte bağlantısı adamın ocakla.Bu bağlantı o ocağı lekelemez ya da töhmet altında bırakmaz.Bir hırsızın yada katilin işlediği suçlardan mensup olduğu cemiyetin tamamen sorumlu olamayacağı gibi.

yasin abi dedikleri adamında ocakla baglantısı varmış... sadece tetikcinin yokmus ama ocakda faal hic bi görevleri yokmus

muhsin yazıcıoglu belki görsem sima olarak tanıyabılırım dedı ....

bu arada trabzona muhsın yazıcıoglu gıttıgınde korumalıgını yapmıs ki bu teskilat icinde olan seylerdir 30-40 kişi görevlendirilir illerde parti baskanları geldiklerinde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri