Herkes avatarına bir şehit veya Türk Bayragı Resmi Koysun! TC Bir Bütündür Bölünemez!

eagleomur

Forum Kartalı
Reaction score
0
ÇIRPINIRDI KARADENİZ,BAKIP TÜRK'ÜN BAYRAGINA AH ÖL
biliyorsunuzki son zamanlarda artan terör olayları ve verdigimiz şehitler malum..elimizden bizimde bari bu gelsin onlar bu vatan ugruna canlarını gözünü kırpmadan verdiler..bizde onlara minnetimizi resimlerini koyarak gösterelim..aynı zamanda mecburen vatan savunması varken gurbet ellere gidecek olan şanlı ordumuza saygı olarak avatarlarımıza koyalım,chief arkadaşımız bayrak çigneme olayında böyle bi kampanya başlatmıştı ve çogu avatarlarını bayrak olarak degiştirmiş..tekrar varmısınız..avatarına şehit resmi koymak isteyen burdan temin edebilir. http://www.sehitlerolmez.com/album2.php Şehitler Vurulunca Değil, Unutulunca Ölürler !
i116337_24b.jpg

i116438_108b.jpg

aglama anam gurur duy evladınla,dik tut başını bırak bi oglunda ben olayım öpeyim o mübarek ellerinden
i116440_115b.jpg

üstteki resimdeki şehit sadece 21 yaşında.
ne duruyon be fatihin istanbulu fethettigi yaşdasın..ne güzel demiş şair

ŞEHİT SAYISI 8 OLDUGU İÇİN 8 GÜN DİYE KONUYU EGİŞTİRDİM İZİN VERİRSENİZ.. BU VATAN HEPİNİZLE GURUR DUYUYOR..HACKHELL NE KADAR BÜYÜK Bİ SİTE VE TÜRKİYENİN EN MÜKEMMEL ÜYELERİ OLDUGU Bİ KEZDAHA GÖRMÜŞ OLDUK..SAYGILAR

sen acmadan önce başLamıştım ben desteklemeye...

eagleomur kampanyayı bende destekliyorum.
Yalnız ben eğer izin verirse Anti nin avatarını kullanıcam.

o zaman da desteklemiştim şimdide..

bravo dostum super konu desteq hemen gelio haydi beyler !!!

i116402_34340c1ef58vr1wl.gif

2 diil 1 hafta fılan olsun onlar ıcın avatarlarımızı 1 hafta deiştirmişiz ne war yanı hem yaptıımız belkıde hıc bısey ama ınsanların bı amac ugruna bıle ufacık seyler yapması guzel bisey

yaw yerim avatarı !

VATAN SAĞOLSUN

DOSTLAR SAĞOLSUN....

tabikide bir TÜRK olarak bnde katılıorm:(

hep destek tam destekkk
:hhman: :hhman: :hhman:

türk oldugum için ve böyle bi ordumuz oldugu için her zaman onur duyacagım tam destek:hhman:

Her turk evladı gibi sonuna kadar desteklıyorum.yakında bende askere gidecegim ne olacagımız belli bile degil..

Geri