eagleomur
Forum Kartalı
- Reaction score
- 0
biliyorsunuzki son zamanlarda artan terör olayları ve verdigimiz şehitler malum..elimizden bizimde bari bu gelsin onlar bu vatan ugruna canlarını gözünü kırpmadan verdiler..bizde onlara minnetimizi resimlerini koyarak gösterelim..aynı zamanda mecburen vatan savunması varken gurbet ellere gidecek olan şanlı ordumuza saygı olarak avatarlarımıza koyalım,chief arkadaşımız bayrak çigneme olayında böyle bi kampanya başlatmıştı ve çogu avatarlarını bayrak olarak degiştirmiş..tekrar varmısınız..avatarına şehit resmi koymak isteyen burdan temin edebilir. http://www.sehitlerolmez.com/album2.php Şehitler Vurulunca Değil, Unutulunca Ölürler !
aglama anam gurur duy evladınla,dik tut başını bırak bi oglunda ben olayım öpeyim o mübarek ellerinden
üstteki resimdeki şehit sadece 21 yaşında.
ne duruyon be fatihin istanbulu fethettigi yaşdasın..ne güzel demiş şair
ŞEHİT SAYISI 8 OLDUGU İÇİN 8 GÜN DİYE KONUYU EGİŞTİRDİM İZİN VERİRSENİZ.. BU VATAN HEPİNİZLE GURUR DUYUYOR..HACKHELL NE KADAR BÜYÜK Bİ SİTE VE TÜRKİYENİN EN MÜKEMMEL ÜYELERİ OLDUGU Bİ KEZDAHA GÖRMÜŞ OLDUK..SAYGILAR

aglama anam gurur duy evladınla,dik tut başını bırak bi oglunda ben olayım öpeyim o mübarek ellerinden

üstteki resimdeki şehit sadece 21 yaşında.
ne duruyon be fatihin istanbulu fethettigi yaşdasın..ne güzel demiş şair
ŞEHİT SAYISI 8 OLDUGU İÇİN 8 GÜN DİYE KONUYU EGİŞTİRDİM İZİN VERİRSENİZ.. BU VATAN HEPİNİZLE GURUR DUYUYOR..HACKHELL NE KADAR BÜYÜK Bİ SİTE VE TÜRKİYENİN EN MÜKEMMEL ÜYELERİ OLDUGU Bİ KEZDAHA GÖRMÜŞ OLDUK..SAYGILAR