KaRma Kırmızı KoLtukta ..

KıRmızıKız

Kayıp üLkenin Prensesi
Reaction score
0
eski smodlardan birisi olan Karma..
kırmızı koltuk sırası şimdi onda..

bu da koltuğun :saskin

KOLTUK-1.jpg

hadi kolay gelsin :)

EVet Sorularınızı bekliyorum fazLa zor olmasın özELime girmeyin :D

rebaka: En mutlu anım gördüğüm bir kabustan sonra uyanmam mutlu etti. En üzüldüğüm an ise o gördüğüm kabustu =)

O halde soruyorum Karma..

Sence dünle bugün arasında bu forumda yönetici yahut user olarak bulunduğun dönemde bariz değişikliklere rastladınmı.. Şayet rastladıysan bunlar neler ve seni ne için rahatsız etti yada sevindirdi :D Kolay gelsin...

Sence dünle bugün arasında bu forumda yönetici yahut user olarak bulunduğun dönemde bariz değişikliklere rastladınmı.. Şayet rastladıysan bunlar neler ve seni ne için rahatsız etti yada sevindirdi :D Kolay gelsin...

Benim Zamanımdada aynı insanlar yöneticiydi şimdide aynı kişiler var bir kaç kişi eklendi tabi.. Aralarında başarılılarda var görüntüden yöneticilerde.. Değişiklik olarak fazla prim tanınıyor yöneticilere user yönetici arasındaki seviyeyi koruyamıyorlar başı boş bırakılmış gibi görünüyor bu yüzden forum bu da rahatsız ediyor beni. Neyseki son zamanlarda yoluna girmeye başlıyor gibi.
İsmin?
Yaşın?
Nerden olduğun?

Özcan
24
İstanbuL

Cs'de biz gençlere vermek istediğin bi öğüt var mı ? :durdurun

ya dai şu awp yi nasıl kullanıyorsun birde

öldüğüm adama come
ölmeyen nağmeler

falan gibi lafları nerden buluyosun :)

ya dai şu awp yi nasıl kullanıyorsun birde

öldüğüm adama come
ölmeyen nağmeler

falan gibi lafları nerden buluyosun :)

Önce siLahı seviceksin daha sonra onunLa tutkuLu bir aşka başLayacaksın.. Sonra silah senin ne yapmak istedigini anlıyor herşey otomatikman geLişiyor :D

CS'de sözLerime geLince o anLık bir tepki iLe parmakLarımdan çıkıveriyor..
ÖLdüğüm adama ko$ gibi :D

-Keskelerin var mı?
-Tuttugun takım?
tesekkürler kolay gelsin =)

Önce siLahı seviceksin daha sonra onunLa tutkuLu bir aşka başLayacaksın.. Sonra silah senin ne yapmak istedigini anlıyor herşey otomatikman geLişiyor :D

CS'de sözLerime geLince o anLık bir tepki iLe parmakLarımdan çıkıveriyor..
ÖLdüğüm adama ko$ gibi :D

Bugün "öldüğüm adama depar at" lugata eklenmiştir.

Karmaya sorum yok sadece onun için kurmak istediğim bir cümle var sevdiğim bir kardeşim bu foruma çok emeği geçti ve halende var gücüyle emek veren bir insan tebrik ederim ama sorum kırmızı kıza : ) bu sefer ki koltuğu çok hoş milenyum tarzı sanırım acaba nereden buluyor bu koltukları tşk : ) ?

Karmaya sorum yok sadece onun için kurmak istediğim bir cümle var sevdiğim bir kardeşim bu foruma çok emeği geçti ve halende var gücüyle emek veren bir insan tebrik ederim ama sorum kırmızı kıza : ) bu sefer ki koltuğu çok hoş milenyum tarzı sanırım acaba nereden buluyor bu koltukları tşk : ) ?

Geçen bana 2. eLi biLe çok görmüştü.. ßen BeLLona'dan isterim demiştim daha iyi bir marka bulup koymuş demek şaka yapmış bana :D
Yorumun içinde ayrıca teşekkürler.

Abim bu koltuğa yerleşebilcen mi, şekli uygun mu :)

counter da öğüt isteyenler toplu ben cevap veriyim Allah kolaylık ve sabır ve şans versin:p
sorumu sorayım

Upload etmek istediğin de edemediğin birşey oldu mu hiç? Hani içinde kalan birşey. Nasıl diyeyim virüslü çıkar crack i yoktur .Bu yüzden sevdiğin ama paylaşamadığın, buna değmeyecek esasen bir dosya.(cevabını biliyorum ya neyse)

ĦεĽŁψαĿҚэя;4442123' Alıntı:
ben veriyim Allah kolaylık versin:p
sorumu sorayım

Upload etmek istediğin de edemediğin birşey oldu mu hiç? Hani içinde kalan birşey. Nasıl diyeyim virüslü çıkar crack i yoktur .Bu yüzden sevdiğin ama paylaşamadığın, buna değmeyecek esasen bir dosya.(cevabını biliyorum ya neyse)

Yeterki istiyim sorun degiL.. BBC PLanet Earth Upload etmiştim mesela.. 256 part 200 MB halinde 50 GB'Lık bir dosyaydı.. Onu ettiysem gerisi vız geLir =)

..єЯDєM..;4442116' Alıntı:
Özcan Dai ne zaman evlenıcen var mı aday =)

Dai Rapid de yüzde kaç hissen var :hhmanD

EvLenmeyi düşünmüyorum dai şu an ömrüm sonuna kadar evLenmesemde oLur yani :D
Rapid hiç kapanmasın yeter dai hissemiz olmasada olur.. Rapid yoksa internetin bir anlamıda yok =)

Geri