Msn 'de Kişi Listenizden Sizi Silenler ve Engelleyenler !!!

qwertyu2' Alıntı:
ya saçmala var öle bişey olmazmı ben yaptım hatta bi gün gödnerem sana programı

özelden at bekliyorum :)

muhteşem bilgiler ya sağol y açok sağol...

qwertyu2

O siteler Doğru gösterse sence ben böyle bir açıklama yaparmıydım ?

ya abi emeklerin için tkşkr ama bos iş bunlar ya artık herkes cözdü bu işleri başka konularda yardımcı olmalısın bence...

arkadaşlar bakın ilk sayfada da sizi engelleyenleri görebilme ile ilgili mesajım var. yapacak zamanım olmadığı için script i hazırlayamadım.ama programcılık konusunda kendine güvenen bir arkadaş varsa bana mesaj atsın. ben düşündüğüm sistem hakkında gerekli bilgileri paylaşacam ve beraber bu sistemi daha kısa sürede ortaya çıkarıcaz. sakın bu konuda ciddi olmadığımı düşünmeyin. ben bilgisayar müh. öğrencisiyim ve şu anda boş konuşmuyorum.

comser' Alıntı:
arkadaşlar bakın ilk sayfada da sizi engelleyenleri görebilme ile ilgili mesajım var. yapacak zamanım olmadığı için script i hazırlayamadım.ama programcılık konusunda kendine güvenen bir arkadaş varsa bana mesaj atsın. ben düşündüğüm sistem hakkında gerekli bilgileri paylaşacam ve beraber bu sistemi daha kısa sürede ortaya çıkarıcaz. sakın bu konuda ciddi olmadığımı düşünmeyin. ben bilgisayar müh. öğrencisiyim ve şu anda boş konuşmuyorum.

Peki düşünün siz bilgisayar mühendisi öğrencisisiniz..
Sizden Bu işten daha çok anlayan kişiLerinde Bunu denediğini düşünün..
vede sonuç Çalışan bir Program yok..

Ama yok siz ben yapıcam başarıcam derseniz
iyi çalışmalar dilerim..
Yardımcı olacak arkadaş varsa size pm den ulaşabilir.
Umarım mgn nin Alogritmesını çözer vede scriptinizi hazırlarsınız ;)

Hazırladığınızda Eğer Gerçekten Çalışıyorsa Burdan yayınlarsınız BEnde Bu konuyu.
silerim..

Başarılar dilerim..

hellboy726' Alıntı:
Peki düşünün siz bilgisayar mühendisi öğrencisisiniz..
Sizden Bu işten daha çok anlayan kişiLerinde Bunu denediğini düşünün..
vede sonuç Çalışan bir Program yok..

Ama yok siz ben yapıcam başarıcam derseniz
iyi çalışmalar dilerim..
Yardımcı olacak arkadaş varsa size pm den ulaşabilir.
Umarım mgn nin Alogritmesını çözer vede scriptinizi hazırlarsınız ;)

Hazırladığınızda Eğer Gerçekten Çalışıyorsa Burdan yayınlarsınız BEnde Bu konuyu.
silerim..

Başarılar dilerim..
mod arkadaşa yazıma ilgi gösterdiği için teşekkür ediyorum. size şöyle bir açıklama yapayım. şuan piyasada bulunan en güvenilir en hatasız olarak göstereceğiniz programlarda bile bazı uygulamaların çalışabilmesi için ödünler veriliyor.
mutlaka bu konularda uzun sürelerini harcamış üstadlarımız vardır ancak herşeyi en üst düzeyde bilmek bazen yeterli olamıyor. sonuçta bilgisayar bana göre sonsuzluktur. uzun süre msn programındaki uygulamaları inceledim ve bu programı üreten insanlar gibi düşünmeye çalıştım ve sonunda bazı tespitlerde bulundum. eğer üretici bu düşündüğüm ayrıntıya önlem almazsa yapacağım uygulamanın başarılı olacağına inanıyorum.
herkese teşekkürler...

bence bunu hackhelle yapabilir hocam siz yapın böyle bir program acayip para basar haberinz olsun:)

comser' Alıntı:
mod arkadaşa yazıma ilgi gösterdiği için teşekkür ediyorum. size şöyle bir açıklama yapayım. şuan piyasada bulunan en güvenilir en hatasız olarak göstereceğiniz programlarda bile bazı uygulamaların çalışabilmesi için ödünler veriliyor.
mutlaka bu konularda uzun sürelerini harcamış üstadlarımız vardır ancak herşeyi en üst düzeyde bilmek bazen yeterli olamıyor. sonuçta bilgisayar bana göre sonsuzluktur. uzun süre msn programındaki uygulamaları inceledim ve bu programı üreten insanlar gibi düşünmeye çalıştım ve sonunda bazı tespitlerde bulundum. eğer üretici bu düşündüğüm ayrıntıya önlem almazsa yapacağım uygulamanın başarılı olacağına inanıyorum.
herkese teşekkürler...

Tespitlerinizi Hayata geçirip uygulamayı çıkarmanızı Dilerim..
vede iLk burada YayınLayacağınızı biLmek bizi Ayrı mutlu ediyor :)

Daha önceden sitemizden yuklediğim bir program wardı amsn adında şu anda hala kullanmaktayım ve %100 çalışıyor ama birdaha site içinde ayni programı bulamadım:p

WALLA OLE Bİ ÇALIŞMA YAPIYOSAN HELAL OLSUN BEN DE Bİ 2 DOSYA WAR ÇOKLU MSN AÇMA WE MSN HACK DİYE İSTEYEN ARKADAŞLARA GÖNDEREBİLİRİM ;) (Edit: byhellboy)

maddoxX forumda mail adresi yayınlamak yasaktır ..

son noktayı koymus arkadas... artık soz soylenmez

peki biri beni engellediği zaman e-mail gönderebiliyormuyum o kişiye

Geri