Msn 'de Kişi Listenizden Sizi Silenler ve Engelleyenler !!!

iyi güzelde microsoftun gözünden kacan bir nokta var. microsoft dünyanin en zekisi olarak kendisini görüyor herhalde. kaldıki her programında bir antisi veya korsanı vardır olacaktırda. microsoft istediği kadar güncellesin dursun. nitekim bunlar sadece göz boyama . kaldıki türkiyede ve rusyadaki bir cok hackerlar icin bu işler cocuk oyuncagı. hepsi programcılıkta ve innternette web bilgisinde yatıyor. sorunun yanıtı bu. görünmez diye bir sey yok. onların kendi caplarında oyle soylemek zorundalar. yok pardon görebilirsiniz mi dicekler. sacmalık.neyse hadi kolay gele

allah razi olsun dostum senden bu siteye bayadir uyueim ama senin gibi akli basinda insanlara az rastladim hellboylar cogalsin ihtiyac dusunuldugunden de cok ote malesef

Sizi Silenleri Görün.

www.blockstatus.com

Verdim Site girin ve Resimler takib edin

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Teseküre coooook sevinirim
:durdurun

delete checker sizce ne anlama geliyor ?

engelleyenmi / silenmi ?

başlığı silenler olarak düzenleyip sabit başlıkla bireştiriyorum..

Şimdi Bu Site Hellboy un Başta Söylediği gibi Spam Yollamaya Çalışan Sitelerden Birisi oLsa Gerek.. Peki Birşey Sorucam Bu Spamların Bana Bir Zararı Var Mı?

PRotype' Alıntı:
Şimdi Bu Site Hellboy un Başta Söylediği gibi Spam Yollamaya Çalışan Sitelerden Birisi oLsa Gerek.. Peki Birşey Sorucam Bu Spamların Bana Bir Zararı Var Mı?

e-posta kutunuzda extra yer kaplaması mail'de bir çok gereksiz şeylerin görünüp saçma şeylerin çıkması rahatsız edici bir davranış olabilir.

BunLar ile ilgilenmem derseniz. sorun olmaz.

arkadaşlar zaten silenleri görmek gayet basit hellboy un da anlattığı gibi gizlilik sekmesinden gayet kolay güvenli ve hiçbiryere bişey yazmadan öğrenebiliyoruz bize engelleyenler lazımnerde bu bizim hacker lar şiddetle bekliyorz

paylaşım güzel olmuş saolasın soununda bu saçma tartışma bitti zaten adam seni engellemişse boşverrr unut gitsin

peki beni bloke edeni biliyorum. onu gormeme yarayacak bi yol bilen var mi? msn sine tekrar nasil sizabilirim. yardimci olabilecek?

derdimvar' Alıntı:
peki beni bloke edeni biliyorum. onu gormeme yarayacak bi yol bilen var mi? msn sine tekrar nasil sizabilirim. yardimci olabilecek?

o adresle sızamazsın. sızmak ne demek ya:) yani o adresle o kişinin listesine

eklenemezsin ancak başka adresle ekleme talebi yollicaksın

arkadaşlar www.blockstatus.com 'dan hem siline hem engelleyeni görebiliyosunuz... bn kendi kendime denedim 2 farklı msn adersimde orda engelleyenlerinde ismi çıkıyo ama komik olan engellemiş mi silmiş o yazmıyo.. onu da ilk başta hellboyun anlattığı sistemle silmiş mi engellemiş mi ayırabiliriz.. saygılar :)

Arkadaşlar blockstatus adresinde hiç bi şe görülmüor herkesin bilgisine.hellboy arkadaşımız gayet açıkça belirtmiş.sileni görürsünüz ama engelleyeni asla.
Ama bi fikir olarak veriyorum.misal birisi sizi engellemiş ama haberiniz yok,uzun smndır msnde göremiorsunuz.başka maille eklersin kabul ederse görürsün ztn engellendiğini.(silmişse ztn görüosun)

baba cok saol yaa daha dun ole bir hata yaptım..ama beni es gectıler heralde:D

soğukkanlı basit ve kesinlikle mantıklı işe yarar önerilerine bayılıyorum bu adamın:D

Geri