Need for Speed Shift | 2009 & EkSikSiz RiP & HH & RS |

bu sorun nedir? nasıl cozulur?

3b91331deb4ed8fc75dd99e1a7550f83.jpg

Oyun Start Bölümüne Kadar geliyorum oyun başlarken hata raporu veriyor neden acaba

2 adet dll dosyası eksikti onları buldum ve oyunu kurulu oldugu bölüme attım ama şimdide shift.exe hata veriyor
dll dosya ismleri;PhysXLoader.dll
D3DX9_41.dll

Verdiği Hata
2llkimu.jpg

bu sorun nedir? nasıl cozulur?

3b91331deb4ed8fc75dd99e1a7550f83.jpg

bende de burda kalıyor bunun bi çaresi var mı....:crying::crying:

sorun bekleyerek çözülüyormuş fakat şimdi daha büyük bi sorunum varrr....her şey tamamlanıp tam oyuna gireceği sırada oyundan atıyor sorun nedir acaba

Braderim sana gerçekten çok teşekkür ederiz ya...

Ben oyunu indirdim ama yukluyemıyorum rardan 2 kez cıkarttım yukleme yerıne geldım yukledımama acmıyor nasıl yukluyecegımızı bırısı anltabılırmı?

problem var

kardes ellerine saglik ama
winrar la acarken sifreyi kabul etmiyor
verdigim sifre:KnowN@HackheLL
yinede olmuyor.
Birzahmet yardim edebilirmisin

kardes ellerine saglik ama
winrar la acarken sifreyi kabul etmiyor
verdigim sifre:KnowN@HackheLL
yinede olmuyor.
Birzahmet yardim edebilirmisin

PartLardan ßiri veya ßir kaçini eksik indirmiştirsin sorun ondan kaynaKLaniyordur. RaR Pass hataLı değiL yani ;)

windows 7 ultimate 64 bit işletim sistemi üzerine kurdum başta görüntü ilk oyun videosunda dalga dalga geldi ardından oyunda hiç bir efekt yoktu sonra oyundan çıktım ve tekrar girdim dil seçiminden sonra oyun o şekilde kalıyor.bilgisayarın dınanım özelliklerinden değildir herhalde amd 5200+ 2.7 cpu 4096 mb 800 mhz ram 1024mb 256 bit vga kart vs. yardımcı olursanız sevinirim.

Oyunun eksik dll lerini tamaladım oyun actı tam oyun başlayacak kariyer modunu acıyorum oyun yuklenırken oyundan atıyor acaba neden ?

Tekrar sorayım belki gözünüzden kaçmıştır oyunu kopmle indirdim kurdum simgesine çift tıkladım d3dx9_41 dll hatassı verdi bu dll buldum system32 ye attım daha sora tekrar tıkladım b sefer physxloader hatası verdi bunuda buldum aynı yere attım bu sefer actı oyuna gırıo tam karıyer modundan oyun baslatca m oyunu yuklerken hata mesajı verıp oyunu donduruyor ne yapcam ben ?

Oyunun eksik dll lerini tamaladım oyun actı tam oyun başlayacak kariyer modunu acıyorum oyun yuklenırken oyundan atıyor acaba neden ?

aynısı bende oldu.arkadaşın bilgisayarına kurdum onda sorunsuz açıldı ancak bende açılmadı. işletim sistemim win7 ekran kartım 8600gt ondanmıdır acaba?

Emek vermişsiniz teşekkür ederim, ancak birçok oyun yüklememe rağmen birtürlü bunu beceremedim.
sistem;
8500E YANİ CORE2 DUE 3GHZ
4870 SHAFIRE
OCZ 1066 MHZ 4GB RAM

Download işlemi yeni bitti,, eline emeğine sağlık
- Rar passworld de herhangi bir hata, yanlışlık yok
- Oyun dili ingilizce
- Oyuna girdim ve biraz oynadım problemde olmadı bende
sonuç : linkler sağlam , oyun sağlam

Geri