Need for Speed Shift | 2009 & EkSikSiz RiP & HH & RS |

çok süper oyun yapmışlar eline sağlık kardeşim...

Arkadaşlar tam oyuna giriyorum Test sürüşü kısmı geliyor hemen kapanıyor pencere yani oyundan atıyor ne yapmam gerek ?

d3dx9_41.dll dostasını internetten aratıp indir ve sisteminde d3dx... ile başlayan dosyaların olduğu klasörlere kopyasını at..mesela windows 7 de sistem32 klasörüne ve syswow64 klasörlerine ama vista felan nasıl oluyo bilmiyorum...

"DirectX End-User Runtime Web Installer" die arat google amcadan o sana gerekli DirectX dosyalarını indirip seni yormadan kuruyor.Ben win7 x64 kullanıyorum ondan mı bilmem "d3dx9_41.dll" hatasını giderdikten sonra "physxloader.dll" isimli hatayla karşılaştım dosyayı indirip "sistem32" ve "syswow64" kalasörüne attıktan sonra sorun düzeldi umarım yardımcı olabilmişimdir.

Tam oyun başlarken loading kısmında kapanıyo bende =(((

yazılanların hepsini yaptım yine olmadı. bütün gece indirdim sabahtan beri açmaya uğraşıyorum sinir oldmmm :(((

tam test sürüşü kısmına geliyo pat diye attı beni oyundan, beğenmedi beni :(

Üstad Known, upload için çok teşekkür, ellerine sağlık.Fakat iso'yu cd ye düşük hızda yazdırdıktan sonra, kurulumu da yaptım fakat, oyunun masaüstü ikonunu tıklayınca, şu hatayı veriyor d3dx9_41.dll yardımcı olabilirsen sevinirim.Vista 32 bit kulllanıyorum.

Üstad Known, upload için çok teşekkür, ellerine sağlık.Fakat iso'yu cd ye düşük hızda yazdırdıktan sonra, kurulumu da yaptım fakat, oyunun masaüstü ikonunu tıklayınca, şu hatayı veriyor d3dx9_41.dll yardımcı olabilirsen sevinirim.Vista 32 bit kulllanıyorum.

eksik oLan .dll dosyasini burdan indir ve system32'nin icine at

koLay geLsin

Görsel olarak mükemmel ama sadece yarış olması kötü olmuş underground gibi birşey yapamadılar gitti he :)

emeğin için teşekkürler KnowN uğraşmışsın baya :)

oyunu ilk yüklediğimde bırakıp da yatamadım, paylaşım için teşekkürler...

eline sağlık dai:D

yuh abi ya helal olsun surumden senin sayende bilgim oldu emegıne saglık...

ellerine sağlık... ben bu oyunu indirdim fakat kuramadım.
PhysXLoader.dll bulunamadığından uygulama başlatılamadı diyor, dosyayı bulup indirdim bu seferde oyun açıldığında hata veriyor. Yardımcı olursan sevinirim arkadaşım...

indirdim daha kurmadım inşallah güzel ve sorunsuz çalışır.

oyunu kurdum birkaç eksiklik vardı giderdim sonra oyun açılıyor profil kuruluyor start diyorum orayıda geçiyor sonra gelen ekrandan birden atıyor oyun kendini ve kapanıyor bir çare ve çözüm bilen varmı arkadaşlar.?

iş garanti olsun diye 2 defa kurdum ve daha sonra size danıştım.

oyunu kurdum birkaç eksiklik vardı giderdim sonra oyun açılıyor profil kuruluyor start diyorum orayıda geçiyor sonra gelen ekrandan birden atıyor oyun kendini ve kapanıyor bir çare ve çözüm bilen varmı arkadaşlar.?

iş garanti olsun diye 2 defa kurdum ve daha sonra size danıştım.

bende indiriyorum bakalım aynı sorun cıkacakmı diye, sen yinede sisteminin yeterliligine bi bak.

Geri