Need for Speed Shift | 2009 & EkSikSiz RiP & HH & RS |

adszzv.jpg

sistem bu ve 2 gün önce format atmıştım oyunu yükleyemedim diye şimdide vista kurdum xp dede vistadada aynı sorun var oyun start dedikten sonra tam açılacakken kapanıyor bir çare arkadaşlar kafayı yiycem..!

adszvf.jpg

ram filan hepsi burda çıldırcamyaa çalışıyo diyen arkadaşlar burdan indirip kuran arkadaşlarmı yoksa burdan hiç kurup oynayabilen yokmu.

oyuna giriyorum test bölümünde bir hata ile karşlaştı diyor atıyor oyundan sorun ne acaba ?

sımdı kızılaydan gelıyorum 5 ytl aldım oyunu walla hıc hata cıkmadı karsıma..:D:D

arkdaşlar daemon tools la kurdum oyunu exe hatası veriyoryardımcı olabilirmisiniz

kardeş iyi güzel de ugraştık okadr indirdik zaman harcadık oynayamıyoruz yunu kuruyoruz ama giremiyoruz yenşden yüklenmesi sorunu giderir diyor güzel bir açıklama yaparsan iyi olur

kardeş iyi güzel de ugraştık okadr indirdik zaman harcadık oynayamıyoruz yunu kuruyoruz ama giremiyoruz yenşden yüklenmesi sorunu giderir diyor güzel bir açıklama yaparsan iyi olur

Aynen kardeş sana katılıyorum şimdi kurdum bende aynı hatayı verdi..Lütfen yardımcı olun.

known oyunu cd cektırdımde crack yok yardımcı olurmuaun pls

Geri