Need for Speed Shift | 2009 & EkSikSiz RiP & HH & RS |

dai aynı hata bende vardı windows çalışmayı durdurdu gibi bişi yazıyo nası düzelliğini anlatırsan sevinirim

Sistemden sisteme farkediyo olabilir..benm işletim sistemim Vista Home Premium 64bit..genelde her oyunda dll hatalarıyla uğraşıyorum..

önce d3dx9_41.dll ve Physxloader.dll yi indirip oyunun kurulu olduğu klasöre at..
daha sonra directx in en son versiyonunu yükle yaklaşık 105mb bi dosya..( directx_aug2009_redist şeklinde aratırsan çıkıcaktır) en son olarakta PhysX_9.09.0814_SystemSoftware yi yükle..ama şunu söyliyeyim benim ekran kartıma göre tasarlanmış bi yazılım yani Nvidia ya göre...Eğer ati kullanıyorsan atinin oyuna özel fix pakedi çıkıcakmış onu bekliceksin..

bunları yaptıktan sonra sorun devam ederse yine yardımcı olmaya çalışırım..

Arkadaşın dediğini yaptım şimdi de şöyle hata verdi...
adszew.png

Senin dediğini yapmak istedim ancak sağ tıkladığım zaman bu bileşeni kaydet diye seçenek yoktu.Yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar :terCocuk:
adsz1sy.png

physxloader.dll yi de burdan :

physxloader.dll free download - DLL-files.com

indir aynı işlemi yap arkadaşım

oynadım da beğenmedim up ına sağlık knka....

İndireceklere tavsiyem: 4 gb ram ve 1 gb iyi bir ekran kartı ile oyunu oynuyorum ama yinede yarışa başlarken cok bekliyorsun...

Genel olarak grafikler güzel ama oyundan zevk alamadım pek. Hayal kırıklığına ugradım

bende support dosyaları hata verdi o klasörü atabilirmisiniz bana

eyvallah hocam ;)

Eline sağlık.Çok teşekkürler.

bende kurdum ama acılışta siyah ekran hatası verdi vindows7 64 bit 4gb rem 1gb invidia ekran karti

Sistemden sisteme farkediyo olabilir..benm işletim sistemim Vista Home Premium 64bit..genelde her oyunda dll hatalarıyla uğraşıyorum..

önce d3dx9_41.dll ve Physxloader.dll yi indirip oyunun kurulu olduğu klasöre at..
daha sonra directx in en son versiyonunu yükle yaklaşık 105mb bi dosya..( directx_aug2009_redist şeklinde aratırsan çıkıcaktır) en son olarakta PhysX_9.09.0814_SystemSoftware yi yükle..ama şunu söyliyeyim benim ekran kartıma göre tasarlanmış bi yazılım yani Nvidia ya göre...Eğer ati kullanıyorsan atinin oyuna özel fix pakedi çıkıcakmış onu bekliceksin..

bunları yaptıktan sonra sorun devam ederse yine yardımcı olmaya çalışırım..

Dediklerini yapmadan önce oyun''start carier'' yaptıktan hemen sonra kapanıyodu.Dediklerini yaptıktan sonra da kariyer modundan sonra oyun açılıyo ama 5 sn'liğine daha arabayı yönlendiremeden oyun kapanıyo.Sabahtan beri uğraşıyorum bakalım 5 sn den daha fazla oynamayı başarabilecekmiyim

arkadaşlar quad işlemcili bir makinem var, 3gb ramim var sistem olarak yeterli

dll hataları verdi indirdim kurdum (3tane)

oyunu açtım tam oyuna başlayacağım kısımda kendi kendine kapanıyor bu sorunu nasıl aşabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

işletim sistemin windows 7 32 bit

yahu kardeşim teşekkür edeceğine yardını olsanıza yahu...

xp kullanıyorum.Bende de 2 tane dll hatası verdi.İnternette aramalarım sonucu dll leri yükledim.Oyun hiç açılmaz iken açıldı.Oyuna başlama aşamaları ilerliyor.home start geldiğinde enter yapınca yine hata veriyor shift.exe uygulama hatası diyor.directx9 son sürümü yükledim.Ama malesef yine aynı sorun devam ediyor.1 gb ram kullanıyorum.Sorunun çözümünü bilen arkadaş var ise lütfen yardım.

Bende yükledim ama bir haftadır oyun oynamayı başaramadım.Bu oyun da hata var. Değişik sitelerde hepsinde aynı sorun var. Bu jpns.nfss oyunu sakat. bu oyunun crack dosyası bile yok. Core 2 duo 2gb ram ati radeon x 1650 512 ekran kartı var. Başlamadan hata raporu gönderme menüsü çıkıyor. Direcx 9 denedim, ekran kartının driverlerini yeniledim. Yok oğlu yok.Yapabilecek varsa anlatsında şunu rahatlıyalım.Yoksa silip başımızın çaresine bakalım

paylaşım için teşekkürler ancak bu oyun u x1250 o.board ekran kartları oynarmı e.kartı bios tan 700 mb görüyor

Geri