Zombiee38
New member
- Reaction score
- 0
ben 2 tane program indirdim 1 incisi bu Windows Vista SP1 (Entegreli) 32 Bit & 64 Bit Ultimate bunda isonun icinde sldim dosyası diye bisi yok exe dosyalarıda soyledigim gibi hata veriyor 2 cisi Solidworks 2009 x86 SP0.0 (32 Bit) de bu bunda da exe dosyaları yok. dosya boyutları
Solidworks 2009 x86 SP0.0 (32 Bit) : 4.43 gb
Windows Vista SP1 (Entegreli) 32 Bit & 64 Bit Ultimate : 4.18 gb
Senin işletim sistemin nedir Eğer işletim sistemini değiştirmek ityemiyorsan zaten ilk indirdiğin (Windows Vista Sp1 )dosyaları yüklemene gerek yok Çünkü adı üstünde onlar Windows VISTA işletim sistemi Ve içinde de sldim dosyası olmaz zaten benim kastettiğim diğer dosyalardı Eğer yok illede Vista kuracam diyorsan site içinde kurulumunun anlatıldığı yerler var Şimdi gelelim Solid e Eğer sen dediğin gibi Solidworks 2009 x86 SP0.0 (32 Bit) indirmişsen bu 32 bit sürümüdür ve kurulumu azrailali kardeşimin anlatımındada benim verdiğim yazıdada açıklanıyor Sen galiba vista kullanıyorum demiştin o zaman direkt kuruluma geçelim
SolidWorks2009_SP0.0_Win32 ismindeki iso dosyasını Daemon tools'a yerleştir.Otomatik olarak açılan pencereyi kapat. Bilgisayarımı aç ve ''SolidWorks1'' yazan Cd sürücü sembolünün üzerine sağ tıkla ve ''aç'' de. İçindeki dosyalardan Sldim isimli klasörün içine gir ve sldim.exe uzantılı simgeyi çift tıkla ve kuruluma geç Bundan sonrası yukarda verdiğim mesajlarda 32 bit kurulumu diye açıklanmıştır. Buaraya kadar yaptıktan sonra eğer devam edemezsen yardımcı oluruz Hadi sana kolay gelsin. Ama bana kalırsa bir kaç gün daha beklemelisin Çünkü Solid 2010 türkçe versiyonu yarın çıkıyormuş Birkaç gün içindede forumlarda bulabiliriz yani direkt 2010 kurabilirsiniz istersen tabi