Solidworks 2009 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

ben 2 tane program indirdim 1 incisi bu Windows Vista SP1 (Entegreli) 32 Bit & 64 Bit Ultimate bunda isonun icinde sldim dosyası diye bisi yok exe dosyalarıda soyledigim gibi hata veriyor 2 cisi Solidworks 2009 x86 SP0.0 (32 Bit) de bu bunda da exe dosyaları yok. dosya boyutları
Solidworks 2009 x86 SP0.0 (32 Bit) : 4.43 gb
Windows Vista SP1 (Entegreli) 32 Bit & 64 Bit Ultimate : 4.18 gb

Senin işletim sistemin nedir Eğer işletim sistemini değiştirmek ityemiyorsan zaten ilk indirdiğin (Windows Vista Sp1 )dosyaları yüklemene gerek yok Çünkü adı üstünde onlar Windows VISTA işletim sistemi Ve içinde de sldim dosyası olmaz zaten benim kastettiğim diğer dosyalardı Eğer yok illede Vista kuracam diyorsan site içinde kurulumunun anlatıldığı yerler var Şimdi gelelim Solid e Eğer sen dediğin gibi Solidworks 2009 x86 SP0.0 (32 Bit) indirmişsen bu 32 bit sürümüdür ve kurulumu azrailali kardeşimin anlatımındada benim verdiğim yazıdada açıklanıyor Sen galiba vista kullanıyorum demiştin o zaman direkt kuruluma geçelim

SolidWorks2009_SP0.0_Win32 ismindeki iso dosyasını Daemon tools'a yerleştir.Otomatik olarak açılan pencereyi kapat. Bilgisayarımı aç ve ''SolidWorks1'' yazan Cd sürücü sembolünün üzerine sağ tıkla ve ''aç'' de. İçindeki dosyalardan Sldim isimli klasörün içine gir ve sldim.exe uzantılı simgeyi çift tıkla ve kuruluma geç Bundan sonrası yukarda verdiğim mesajlarda 32 bit kurulumu diye açıklanmıştır. Buaraya kadar yaptıktan sonra eğer devam edemezsen yardımcı oluruz Hadi sana kolay gelsin. Ama bana kalırsa bir kaç gün daha beklemelisin Çünkü Solid 2010 türkçe versiyonu yarın çıkıyormuş Birkaç gün içindede forumlarda bulabiliriz yani direkt 2010 kurabilirsiniz istersen tabi

yardımların için çok teşekkür ederim zombiee sonunda oldu :)

eline koluna sağlık, kral sensin kardeş dahası yok

Solidworks Simulation Professional varmı elinde acaba ?

rapid den SW2009SP4.1X64_AlternatifCRACK.rar ı indirdim ama rar şifresi soruyor nedir acaba ?

Arkadaşlar bir sorum var. sp4.1 partlarını indirdim
ama önce sp0 kurmamız gerekiyo sanırım öylemi?

Solidworks Simulation Professional varmı elinde acaba ?

Şu an yok arkadaşım.

rapid den SW2009SP4.1X64_AlternatifCRACK.rar ı indirdim ama rar şifresi soruyor nedir acaba ?

Tüm RAR Şifreleri: 2323446azrailalialaydi

Arkadaşlar bir sorum var. sp4.1 partlarını indirdim
ama önce sp0 kurmamız gerekiyo sanırım öylemi?

Evet, aynen öyle arkadaşım.

bende Wiin7 x64 Ultimate'de çalışmadı :/
bi çözümü vardır umarım. bakamadım fazla.

çok teşekkür ederim. partlar indi şimdi kuruyorum.
eline sağlık.

saolaın kardes paylasim için ama keşke resimleri küçülltüp de verseydin

dostum ellerin dert gormesin yalniz solid2010 a ulasamiyoruz sanirim linkte bir problem var.duzeltirsen minnettar kaliriz.

bende kendi yaptığım kurulumu anlatayım ayrınıtılı.

sistem q9650 4 gb ram 512mb gtx9800 vista 64 bit. burdan indirdiğim 64 bittir.

format atıp temiz sistem kurduktan sonra updateleri tam olarak yaptırıyorum. daha sonra dotnetfx3.1 sp1 indirip kuruyorum. bu kurulumlar arasında sürekli restart yapılıyor zaten.

sonra denetim masası-kullanıcılardan uac yi kapatıyorum.restart atıyor makine.

sonra internet bağlantısını kesip otomatikkurulum dosyasına normal şekilde çift tıklıyorum.

kurulum hatasız ilerliyor ve bitiyor. daha sonra yeni crack dosyasındaki anlatımı birebir yapıyorum. sorunsuz şekilde bütün özellikleri kullanıyorum.

supersin usta problem cozuldu sayende ... azraili kardesim sanada cok tesekkur ederim emegin icin..

sevgili azrailali,dostum cok emek vermissin cok tesekkurler.. programı yukleyıp kurdum sorunsuz calısıyor ancak solidworks toolbox install edilmiyor sanırım bu paketler kapsamında cunku toolbox not installed yazıyor toolbox cubugunun altında yada ben bırseylerı eksık yaptım.. bu konuda bir bilgin var mı ? yardımcı olursan cok mutlu olurum.. saygılar

çok güzel bir konu bir sürü arkadaşında memnun olduğuna eminim bir öneride bulunmak istiyorum partları indiricek arkadaşlar için ayrıca linkleri .dlc dosyası olarak yada .txt dosyası içinede eklersen bir çok arkadaş linkleri tek tek açıp kopyalayıp download edeceğine toptan bir kerede kopyalayarak 1 sn içinde tüm partları sıralamış olur.

eline emeğine sağlık kardeşim çok güzel paylaşım yapmışsın

Hocam sp4 yaması için indirdiğimiz kısımda "SW2009SP4.1Ortak" ve "SW2009SP4.1X86" isimli iki klasör halinde iniyor "SW2009SP4.1Ortak" tam olarak ne işe yarıyor?

Hocam sp4 yaması için indirdiğimiz kısımda "SW2009SP4.1Ortak" ve "SW2009SP4.1X86" isimli iki klasör halinde iniyor "SW2009SP4.1Ortak" tam olarak ne işe yarıyor?

Hem SW2009SP4.1X86 dosyalarını, hem SW2009SP4.1Ortak dosyalarını kuracaksınız...

Ortak dosyalar, hem 32 Bit işletim sistemleri için hem 64 Bit işletim sistemleri için ortak programlardır. Ayrı ayrı 2 defa upload etmek istemedim, hepsi bu.

Geri