Solidworks 2009 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

cok basit bi sorum olucak win7 de uyumluluk problemi yapiyormu acaba?

Yardımm??

Arkadaşlar özürdilerim. Ben hiçbirşey anlamadım. Şimi benim sistmemide XP Service Pack3 kurulu. 32 Bit. Donanım olarak PC im ii.. Şimdi bu paketlerden hangisini yükleme gerekio?
Solidworks 2009 x86 SP0.0 (32 Bit) de 40 yakın Lİnk var.
Solidworks 2009 x86 SP4.1 (32 Bit) te 17 link var. hemen altında da7 tane Ortak link yazıo... şimdi bunlardan hangisini indircem? farkları ne? ben SP4.1 deki 17 linki indiridm... SP0.0 ın farkı ne? Ne yapmam gerektiğinde kim yardımcı olabilecek bana. :confused1:

Merhaba kardeşim Öncelikle ''Solidworks 2009 x86 SP0.0 (32 Bit)'' olanının yüklüyorsun. Sonra ''Solidworks 2009 x86 SP4.1 (32 Bit)'' olanını yüklüyorsun Sp0 yüklemeden Sp4 yükleyemezsin Sp4 sadece yenilikler geliştirmeler ve düzeltmeler içerir. Ortak dosyalar dediği yerdekileride yüklemen lazım Zira onlar hem 64 hemde 32 bitte aynı olan dosyalar Azrailali arkadaşımız hem kendine hemde indirecek olan arkadaşlara kolaylık olsun diye böyle uygun görmüş Ama bence bunu yüklemeden direk 2010 versiyonunu yüklersen daha iyi olur

hocam merhaba ,ben vista x32 kullanıcısıyım ,sw2009 u torrentden indirmiştim.içinde patch den olusan crack de vardı birde setup ı anlatan rusca bir pdf formatı mevcuttu. O sekıl kurdum ama yemedı 30 gun trial kuruldu, bu sabah allah karsıma senı cıkardı,bende anlatımını takip ederek programı kurdum.ve basarıyla kuruldu ,sorunsuz calısıyor.sadece sp2 güncelleme kısmını yapmadım, bende mevcut degıldı.ama yınede hıc bı sorun yasamıyorum.sana nasıl tesekkur edecegımı bılemıyorum kardesım.ellerıne saglık ...

solidi yukledım fakat crack dosyası calısmıyor acıyıorum start dedıgımde File not found or fıle access error hatası alıyorum cracklıyemıyorum yardımcı olursan cok sevınırım ...

azrailali öncelikle paylaşımın için çok teşekkürler.ancak kurarken sorun yaşadım.sonrada crackleyemedim vede çok uğraştım ama denetim masasından kaldıramadımda.en sonunda format attım bilgisayara.formattan sonra.öncekinde ben bir hata yapmışımdır diyerekden tekrar yükleyeyim dedim.ama aynı hatayı gene verdi.bunun nedeni sence nedir.programı çok dikkatli bir şekilde birçok kere kurdum ama bulamadım sorun nedir.hata resimde.bu hatadan sonra otomatik kurulum devam ediyo.herşey bitincede solid açılırken hata veriyo ve açılmıyo.resim ekleyemedim istersen resmi mail de atabilirim.ama hata şöle yazıyo (unexpected error;quitting)..cevabını bekliyom...umarım paylaşımın arkasında durup yardım edersin...

Merhaba arkadaşlar;

sw2009 u win7 home premium 64 bit e kurabiliyormuyum acaba?

Vista 64 bit için verdiğinizi indirip kursam çalışırmı?

Teşekkürler..

merhaba öncelikle upload-açıklamalarınız-cevaplarınız-kurulumresimleriniz-yönergeleriniz konusundaki tüm emeklerinize teşekkürler.

winXP SP3-TR kullanıyorum,
SW2010-SP0.0-X86-32Bit-TR&Multi-Full tüm partları indirdim ve sorunsuz arşivden çıkarttım, henüz yükleme işlemine başlamadım çünkü bu program için sistemde zorunlu olması gereken yazılım veya donanımsal özelliklerin neler olduğunu bilmiyorum.

bazı yerlerde bu program için;
-microsoft visual c++ ve
-net.framework3.0 gerektiğini okudum,

**bende sadece net.framework kurulu, c++ kurulu değil !

c++ gereklimidir ?
yada başka herhangi bilmem/kurmam gereken yazılım varmıdır ?

Usta ben Solidworks 2010 Eğitim setini indirmiştim.Senin 2009 Kurdum.Eğitim seti türkçe fakat program ingilizce.Acaba türkçe yaması varmı yada benmi dikkat etmedim.Lütfen yardım edermisin.Bu arada emeğin için teşekküğr ederim

öncelikle emeğine ve ilgine çok teşşekkür ediyorum... şu crack konusuna gelince bilindiği gibi solid öyle ucuz bir program degil. kaldıki burdan indirenlerin çoğu kendini eğitmek ve geliştirmek amaçlı bu programı indiriyor. ticari bir amaçla değil...

eline sağlık ama bu kadar uğraşmışsın birde linkleri spoilere alsan daha iyi olmazmıydı. yada dlc dosyası falan eklesen.

daha önce indirmiş fakat kurulumu gerçekleştiremediğim için bütün o partları silmiştim. otomatik kurulum konusunu okumadığım için :) şimdi tekrar indiriyorum. yalnız anlamadığım bir şey var. sp0.0 kurulmadan sp4.1 kurulabiliyormu yoksa 75 partın tamamını indirecekmiyim? acilen cevap verirsen sevinirim. indirmeye başladım da.

hocam emegine saglik, windows 7 64 bit kullaniyorum, orjinal yazilim. hangisini indirmem gerekli, yardimlariniz icin te$ekkurler. cok emek harcami$siniz.

kardeş şimdi ben Solidworks 2009 x86 SP4.1 (32 Bit) indireceğim ama üstte 17 part var alıtında 7 part daha var. onları hangisini indirmem lazım? ne oluyor onlar anlayamadım ben yardımcı olur musun? emeğine sağlık teşekkürler

2007 sürümünü kullanıyorum.çok teşekürler büyük emek işi..

SolidWorks 2009 SP4.1 crak lazım arkadaşlar var birtane hata veriyor

Geri