Solidworks 2009 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

eline sağlık ama bu kadar uğraşmışsın birde linkleri spoilere alsan daha iyi olmazmıydı. yada dlc dosyası falan eklesen.

daha önce indirmiş fakat kurulumu gerçekleştiremediğim için bütün o partları silmiştim. otomatik kurulum konusunu okumadığım için :) şimdi tekrar indiriyorum. yalnız anlamadığım bir şey var. sp0.0 kurulmadan sp4.1 kurulabiliyormu yoksa 75 partın tamamını indirecekmiyim? acilen cevap verirsen sevinirim. indirmeye başladım da.

konuyla ilginebilirmisin. gerçekten önemli saolasın...

Bakarsanız sevinirim

Ben solidworks 2010 kurulumunda photoview adlı dosyayı kuramıyor photoview adlı dosyada ise windows bu kurulum baketini açamıyor die hata veriyor pc ise WİNDOWS XP SP3 link verirseniz veya problemi çözerseniz sevinirim tşkler...

güsel paylaşım tesekkürler ama bn bir türlü kuramadm win 7 kullanıorm 64 bit ne yaptıysam olmadı unexpected error quitting hatası verio benzer sorunları olan arkadasların cözümlerini denedm olmadı yine yanı hata yardımcı olursanız sevinirm

ben sp 4.1 i kuramadım. rarları açtığımda klasörler var hep exe dosyası gözükmüyor nsıl kurmalıyım

kusura bakmayın

bu konuyu hortlakmak istemiyorum ancak, yabancılar senin kadar güzel anlatmamışlar. Emeğine sağlık.
torrenten bitane indirdim olacak iş ya, dosyalar eksik çıktı, neyse yükledim ittire kaktıra çalıştı. sonra crack programını çalıştırmaya gelince yazılan dizindeki .dll uzantılı dosyayı bulamadım. yine neyse dedim süreli kullanırız diye. programa girdim sonra bilmem ne hatası verip kapattı. 3 günde anca inen 4 küsür gb lık veri ziyan oldu. şimdi senin bizzat kulladığım dediğim programı indiriyorum. sistem vista home premium. umarım bundanda aynı sorunla karşılaşmam.

Emeğine sağlık teşekkürler.

bu konuyu hortlakmak istemiyorum ancak, yabancılar senin kadar güzel anlatmamışlar. Emeğine sağlık.
torrenten bitane indirdim olacak iş ya, dosyalar eksik çıktı, neyse yükledim ittire kaktıra çalıştı. sonra crack programını çalıştırmaya gelince yazılan dizindeki .dll uzantılı dosyayı bulamadım. yine neyse dedim süreli kullanırız diye. programa girdim sonra bilmem ne hatası verip kapattı. 3 günde anca inen 4 küsür gb lık veri ziyan oldu. şimdi senin bizzat kulladığım dediğim programı indiriyorum. sistem vista home premium. umarım bundanda aynı sorunla karşılaşmam.

Emeğine sağlık teşekkürler.

ben bugün kurdum. sorunsuz çalışıyor.
Ama programı sevmedim. Pro Engineer gibisi yok.
Azrail Ali' ye emeği için teşekkürler.

solid works 2009 yükledim 2009 sp 4,1 ama açılmıyor yardım lütfen

sistem bilgim resimde var

degerli kardeşim. Allah için yardım et. vista 64 bit kullanıyorum şu programı bi türlü yükleyemedim. dediğin işlemleri tek tek yaptım. yükledim. sonunda unexpected error; quiting yazıp çıkıyor. ne yapacağımı bilemedim. lütfen yardım et.

sırf bu program için format attım . yine olmadı.... vista x64 homepre.

sayin azrailali bey..öncelikle linkleriniz icin tesekkürler...siteyi fazla incelemeden malesef yüklemis oldugunuz solidwrks 2009 x86 sp0.0 32 bit linkindeki 45 part rar dosyasini 5 günde indirdim..büyük bir hevesle winrardan dosyalri cikarmaya calisirken bazi partlarda CRC hatasi verdi ve malesef 5 günlük ugrasim bosa gitti.bunun sebebi nedir?
.siteyi inceleyince birkac kisi de daha ayni sorun yasandigini gördüm.fakat bir cevap alamamislar..
simdi arkdslar elinde solidwrks 2009 x86 sp0.0 32bit dvdsi bulunan, kurup calistirabilen yada kullanan varsa bana bir msaj atabilir mi?..bu program acil gerekio.. yardimci olacak arkadaslar icin simdiden ilgilerine tesekkür ederim..

sayin azrailali bey..öncelikle linkleriniz icin tesekkürler...siteyi fazla incelemeden malesef yüklemis oldugunuz solidwrks 2009 x86 sp0.0 32 bit linkindeki 45 part rar dosyasini 5 günde indirdim..büyük bir hevesle winrardan dosyalri cikarmaya calisirken bazi partlarda CRC hatasi verdi ve malesef 5 günlük ugrasim bosa gitti.bunun sebebi nedir?
.siteyi inceleyince birkac kisi de daha ayni sorun yasandigini gördüm.fakat bir cevap alamamislar..
simdi arkdslar elinde solidwrks 2009 x86 sp0.0 32bit dvdsi bulunan, kurup calistirabilen yada kullanan varsa bana bir msaj atabilir mi?..bu program acil gerekio.. yardimci olacak arkadaslar icin simdiden ilgilerine tesekkür ederim..

ben bu topicten indirdim kurdum ve kullandım. sorun yok crc hatalı partları tekrar indirmeyi deneyebilirsin...

serhat bey öncelikle ilginize tesekkür ederim..cevabiniza cok sevindim..dediginz gibi hatali partlari tekrar yükledim degisen birsey olmadi..6 gündür bosa ugrasmis oldum.. beni eklerseniz sevinirim..tesekkürler [email protected]

winrar için crc hatalarının çözümü ile ilgili bazı başlıklar var ama biraz araştırman lazım

http://rapidshare.com/files/182100099/Rar_Repair__FuLL_.rar (alıntı; çalışıyormu bilmiyorum?)

bunu bi dene indirdiğin dosyaları bu programla kurtarabilirsin belki. sonuçta partlar eksiksiz bir şekilde inmişse mutlaka çözümü bilgisayarındadır.

msn kullanmıyorum kusura bakma...

serhat bey mesjiniz icin tekrar tskkür ederim..hakli olabilirsiniz..2 ayri pcde kurdum yine olmadi..acil olmasa bu kdr ugrasmazdim zaten...evet eksiksiz kurdum partlari bende anlamiorum sorun nedir..ugrasmaktansa sizden elinizdeki dvdnin kopyasini bana kargoyla yollmanizi rica edecektim..tüm masraflari karsilarim..ayrica elimde calisan catiar17 dvdlerini sizinle de paylasmak isterim..
inanin cok önemli..makina mühendisiyim ve bu iyiliginizi asla unutmam..bir türlü elime calisan solid programi gecmedi..cok sansizim..bana olumlu cevap dönerseniz belirteceginiz mail adresinize adres ve tel.nomu göndercem..haber bekliorum..tkrar teskkürler

serhat bey mesjiniz icin tekrar tskkür ederim..hakli olabilirsiniz..2 ayri pcde kurdum yine olmadi..acil olmasa bu kdr ugrasmazdim zaten...evet eksiksiz kurdum partlari bende anlamiorum sorun nedir..ugrasmaktansa sizden elinizdeki dvdnin kopyasini bana kargoyla yollmanizi rica edecektim..tüm masraflari karsilarim..ayrica elimde calisan catiar17 dvdlerini sizinle de paylasmak isterim..
inanin cok önemli..makina mühendisiyim ve bu iyiliginizi asla unutmam..bir türlü elime calisan solid programi gecmedi..cok sansizim..bana olumlu cevap dönerseniz belirteceginiz mail adresinize adres ve tel.nomu göndercem..haber bekliorum..tkrar teskkürler

hackhell vb. siteler sağolsun program konusunda sıkıntım yok. "Örn:CatiaV6" bende makine tasarımcısıyım ve kendi pclerime para veripte çizim programı kurmadım. sadece şunu söyleyebilirim ki ben burdan indirip çalıştırdım. sizin daha fazla uğraşmanıza gerek yok. mutlaka güvenilir bir kişisinizdir ama ayrıca iletişime geçmeden buradan sorununuzu çözebiliriz. ama bana hata anında çıkan mesajı prntscrn yapabilirseniz belki sorunu daha net anlarım.

ayrıca tabi sizin kendi tercihiniz ama ben inventor kullanıyorum. solidle benzer bir arayüzü var. hem solidden daha esnek olduğu kanaatindeyim. ikisini de kullanabildiğim halde inventor tercih ediyorum. eğer solid çok gerekmiyorsa inventoru denemenizi öneririm.

makina tasarimcisisiniz..süper..sizi anliorum.fkat crc hatalrini arastirdim az önce..indirirken eksik gelen dosyalara dayali bir hataymis..bende nerdeyse 8 dosyada hata verio..winrardan cikartirken sorun orda.hazir siz sorunsuz cikartip yüklemissiniz..bende ona istinaden sizden yardim talep ettim..ugrassamda saglikli sonuc alacgimi düsünmuorum..eger yollayamam derseniz ok..cözüm yollarini arayalim beraber tskkurler...hatanin resmini eklicem

almanca bilmiyorum ama hata sanki dosyanın olmadığını anlatıyor. dosya isimlerinde veya yerlerinde bir karışıklık olabilirmi. sonuçta bu dosyalar upload edildikten sonra taşıyıcı siteler bunları silebiliyor. tekrar yüklenirken isimleri değiştirilmiş olabilir. öncelikle bunu kontrol etmelisiniz. diğer yandan [email protected]. outlook sürekli açık belki halledebiliriz. günlerce dosya indirip programı kuramamak çok kötü bir duygu ve bunu birkaç kez yaşadım, o yüzden yardımcı olabilirsem mutlu olurum.

Geri