Solidworks 2011 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

Sizce paylaşım ne kadar başarılı?

• LİNKLER & ANLATIM GAYET BAŞARILI, SORUNSUZ KULLANIYORUM, TEŞEKKÜRLER

Kullanılan: 163 81.1%
  • LİNKLER & ANLATIM GAYET BAŞARILI, FAKAT KURULUMDAN SONRA PROBLEM YAŞIYORUM

Kullanılan: 17 8.5%
  • LİNKLER SAĞLAM, ANLATIM YETERSİZ

Kullanılan: 11 5.5%
  • ANLATIM GÜZEL, LİNKLER KIRIK

Kullanılan: 4 2.0%
  • HEM LİNKLER KIRIK, HEM ANLATIM KÖTÜ

Kullanılan: 6 3.0%

• Kullanılan toplam oy
    201
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crack Lazımdı Banada Aldım Şuan Sorunsuz Çalışıyor Teşekürler Kolay Gelsin...

Elinize sağlık çok teşekkürler. Ancak part 7 de şifre sorunu var. Şifresiz yükleseniz olmazmı? İndirdim ancak kuramadım.

ya arkadaşlar ben setup a tıkladığım da ilk sayfada komut dizisi hatası veriyor ? ileri butonuna tıklayamıyorum? nedenini bilen yardım ederse çok sevinicem.

Teşekürler 64 bit sp.0 İndirdim Kurdum Sorunsuz Çalışıyor Üstelik Menüler Türkçe Güzel Çalışma

azrailali öncelikle paylaşımın için çok teşekkür ediyorum. sw 2011 i evimdeki masaüstü bilgisayarıma(32 bit) rahatlıkla kurabildim ama laptopuma(windows 7) kurmayı beceremedim. yardımcı olurmusun??? şimdiden teşekkür ederim. *cihat*

Merhaba dostum öncelikle 32 bit olan menüler türkçemi diye sormak istiyorum sana bende indireceğimde...

senin windows 7 32 bitmi 64bitmi ona bak dostum 64 bit ise 64 biti indireceksin deyil ise sorunu yazarmısın bakalım

Rar dan isoyu çıkarırken İso yazmaya Korumalı disk dolu diye Bir hata geliyo winrardan ama Harddiskimin yarısı boş neden acaba:S?

Hocam tüm partları hotfileden çektim 32bit sp0'daki 7. part sorun çıkartı birde sp2 olanın 4.partında. Bunlara el atarsan sevinirim en azından sorun var diyen arkadaş sayısı azalır parttaki sorun yüzünden komple paylaşımı kötülemesin:)
7 partı rapidden 4.partı fileserveden indirdim onlar sorun yok:)

hocam part 32 bitlik olanın part 7 sini 5 kere indiridm.şifre hatası diyor sürekli...bir çözüm yokmu...

dostum indirenlerin olduğunu söylemişsin fakat,bir oakdarda rar ve şifre hatasından bahseden var...nasıl yapalım?

dostum indirenlerin olduğunu söylemişsin fakat,bir oakdarda rar ve şifre hatasından bahseden var...nasıl yapalım?

İndirme işleminin duraklamamasına özen göster,
Doğru partları indirdiğinden emin ol
(Alternatif diye 64 Bit ile 32 Bit partlarını karıştıranlar var, "Alternatif" bu demek değil)
Yine de sorun yaşarsan, sorunlu partı alternatif dosya sunucusundan indir.
(Örneğin Hotfile kullandın, SP0-x86 5. part hata verdi, Rapidshare'dan aynı SP0-x86 5. partı indir)
Aklıma gelenler bunlar...

hocam part 32 bitlik olanın part 7 sini 5 kere indiridm.şifre hatası diyor sürekli...bir çözüm yokmu...

Alternatif link denedin mi?

Hocam tüm partları hotfileden çektim 32bit sp0'daki 7. part sorun çıkartı birde sp2 olanın 4.partında. Bunlara el atarsan sevinirim en azından sorun var diyen arkadaş sayısı azalır parttaki sorun yüzünden komple paylaşımı kötülemesin:)
7 partı rapidden 4.partı fileserveden indirdim onlar sorun yok:)

Arkadaşlar, bu sorunların neden kaynaklandığını bilmiyorum, bilemiyorum. Amacım sizlerin yanıldığınızı söylemek değil ama siz de olanlara bir bakın, sizin bu yazdıklarınızın yanına olumlu yorumları bir koyun, karşılaştırın, hatta sırf bu tarz yorumların yanlış olduğunu yazan arkadaşlar var (SW2009-SW2010-SW2011). Ama yine de çözüme açık bir insan olarak, 7. ve 4. partı tekrar upload ederim ilk fırsatta.
Dipnot: Ben de sürekli yanımda SW taşımıyorum, bu gibi durumlarda bu linkleri kullanıyorum ve şu ana dek sorun yaşamadım kullandığım linklerde (hepsini denemedim ama Hotfile ve Rapidshare kullandım).
İyi forumlar...

ellerine sağlık. dil sorunu sebebiyle uninstall yapmaya çalıştım yapamadım, tekrar kurmak istedim kuramadım. ne yapmalıyım?

hotfile sürekli kod hatası veriyor.. anlamadım..

merhaba hocam ben programi indirdim.Fakat 10. parca icin hata veriyor ve kendini kapatiyor.Rapidshare kullandim.Mumkunse duzeltebilr misin?

hotfile linklerinde part7 yi tekrar upload edermisin (32 bit)

Allah Razı olsun kardeş emeğine çoook sağlık

büyük adamsın,, emeğine sağlık

zaman ve emek var teşekkürü hakadiyor indirsekte indirmesekte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri