Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

öncelikle cümleten selamünaleyüm ;

burada bu kadar güzel kardeşimizi tanıma fırsatı sağlayan , bu düşünceyi uygulamaya geçiren , ve kendini tanıtmaya çalışan herkesten allah razı olsun.

(ufuk büyük bir ölçüde takdimi yapıp işi bitirmiş ama :) bende tanıtayım kendimi ) ..adım ibrahim , diş hekimiyim 30 yaşındayım.20 senedir istanbullu olsamda tekirdağ muratlı , zonguldak ereğli gibi bir kaç yerde uzunca süreler ikamet ettim. çorluluyum hiç orda kalmasamda yinede çorluluyum :) sanırım islam bölümünde şu ana kadar olan tek trakyalı benim :)

innuendo benden bir yaş küçük olsada sizin aksinize benim öz be öz dayımdır :)

ayrıca ishynumda yeğenim sayılır teyzemin oğludur :) görüldüğü üzere sitede yakınlarım mevcut ama tabiki en önemlisi islam kardeşliği.buradaki bu konudaki sıcak yaklaşımlar ve samimi ortam beni çok memnun etti.bu güzelliği hep koruyabilmemizi istiyorum.

yardımıma ihitacı olanlara yardım etmeye her zaman hazırım.

ALLAH (C.C) hepiniziden razı olsun inşallah..

Selamlar
Oncelikle daha onceden yazamadigim icin kusura bakmayin. Bu aralar net icin bile
zar zor zaman buluyorum. Ufuk dostum defalarca uyarmasaydi haberim bile olmayacakti.
Ama iyi ki de olmus ki sizin gibi guzel insanlari yakindan tanima firsatim oldu.

Ismim Ismail. 22 yasindayim. Annem Babam dogma buyume Istanbul, sanirim bende Istanbulluyum.
Baba tarafim aslen Sivasli, Anne tarafim aslen Giresunlu.
Istanbulda pek yasamadim. Ama avcumun ici gibi bilirim. Istanbul asigiyim bu arada ve
dunyadaki hic bir sehirle bile mukayese etmem. Ankara dogumluyum.
4-5 senedir Ankarada oturuyorum. Denizsiz bir sehirden pek memnun oldugum soylenemez.
Ondan once de pek oturmadim burada, universiteyi kazaninca buraya tasindim.
Hacettepe Tip Fakultesinde (ing) 4. sinif okumaktayim. BaKKaL_GaZi de sanirim bizim
fakulteyi kazanmis ona da her sekilde yardimci olurum.

iNuenndo annemin kardesi ve dayimdir, mMUSTANGg ise teyzemin oglu ve abimdir.
Beni buradaki bagimliliktan kurtarmaya calisirken kendileri kapildilar.

Pek cok guzel arkadaslar, abiler, kardesler edindim burada. Hepsi de herkesten
yakindir bana.

Saygilar..

23 yaŞındayım denizliliyim... ; )) daha bashKa :D

41 yaşımdayım ismim Sabahattin doğma büyüme izmirliyim, aslen Bozkırlıyım.Demiryollarında Makinistim.Elhamdülillah Müslümanım Türk oğlu Türküm. :)

bülent, bütün sülaleni yakında burada göreceğiz sanırım. :D

hepsini toplayıp gelmişsin. :p

S.a
Oy oy herkezler burdaymış yaw =)
Dikkatimi çekti konyalı varmış aramızda baya bi

Bende nereli oldugum belli deil anne başka bi yerden baba başka biyerden :D
Ama soranlara baba tarafını söylüyorum balıkesirliyim, şu an konyada okuyorum işletme son sınıf olduk (Nasıl oldu bende bilmiom seneler cabuk gecio)
Hepiniz sağlıcakla kalın =)

sira ali sahinde
adim senol p.
25 yasindayim, nisanliyim
ögrenim durumum orta 2 ye kadar türkiyede lise,meslek okulu felan almanyada
memleketim giresun ama yaklasik 13 senedir almanyada yasiyorum (en son 2 hafta önce giresundaydim)
bir firmada makina kullanim görevlisi olarak calisiyorum
yeterli sanirim

sira ali sahinde
adim senol p.
25 yasindayim, nisanliyim
ögrenim durumum orta 2 ye kadar türkiyede lise,meslek okulu felan almanyada
memleketim giresun ama yaklasik 13 senedir almanyada yasiyorum (en son 2 hafta önce giresundaydim)
bir firmada makina kullanim görevlisi olarak calisiyorum
yeterli sanirim

sıtemızın en gızemlı ve merak edılen uyesı en azından benım icin öLe olan Ali sahinide tanımıs olduk :p

41 yaşımdayım ismim Sabahattin doğma büyüme izmirliyim, aslen Bozkırlıyım.Demiryollarında Makinistim.Elhamdülillah Müslümanım Türk oğlu Türküm. :)

sabahattin abi , bana göre gizemli ve benim en merak ettiğim kullanıcılardan biriydin :) seninde burada tüm diğer değerli arkadaşlarım gibi olmana ayrıca sevindim..

bülent onun bir çok isminden biri. ismi hakkında çeşitli rivayetler dolaşmaktadır :p . ama genel olarak bilinen adıyla innuendo (umarım doğru yazmışımdır.) :D

evet sevgili öğretmenimiz yada diğer bir deyişle hocamız doğru yazmışsın dayımın nickini:)

işin açıkçası seninde mesleğini kıskandım anaokulu öğretmeni olmak çok ama çok eğlenceli ve güzeldir bence :)

evet sevgili öğretmenimiz yada diğer bir deyişle hocamız doğru yazmışsın dayımın nickini:)

işin açıkçası seninde mesleğini kıskandım anaokulu öğretmeni olmak çok ama çok eğlenceli ve güzeldir bence :)

evet güzel olmasına güzel de çok zor bir meslek. işini tam anlamıyla yapıyorsan seni çok yıpratıyor. :D

düşünse ne en az 12 en fazla 25 (ki kimi okullarda sayı daha fazla olabiliyor) çocukla uğraşmak zorundasın. onların eğitimini belli bir sınır içinde vermen gerekiyor. fazla yüz verirsen, sevginin ölçüsünü ayarlayamazsan, disiplini oranında vermezsen tepene bile çıkarlar. hiç afları yok. :p

İşin çok güzel olduğu kadar da biraz zor. Allah yardımcın olsun

+ elif 20,5 yaşındayım:) doğdum doğalı istanbldayım fakat aşırı şekilde rizeliyim. sevgili ülkemin bahşettiği katsayıdan dolayı halkla ilişkiler ve ilahiyat okudum 2 sene beğenmedim.şimdi tekrar din kültürü öğretmenliği için malum sınava hazırlanıyorum bu kadar yeter sanırım.

dip not: söylemeden geçemiycem incibus ben seni nickinden dolayı hep hemcinsim diye düşünmüştüm:) kızma

Geri