Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

evet güzel olmasına güzel de çok zor bir meslek. işini tam anlamıyla yapıyorsan seni çok yıpratıyor. :D

düşünse ne en az 12 en fazla 25 (ki kimi okullarda sayı daha fazla olabiliyor) çocukla uğraşmak zorundasın. onların eğitimini belli bir sınır içinde vermen gerekiyor. fazla yüz verirsen, sevginin ölçüsünü ayarlayamazsan, disiplini oranında vermezsen tepene bile çıkarlar. hiç afları yok. :p

davulun sesi uzaktan hoşgelir derler :) benyine de çocuklarla uğraşarak yorulacağım bir meslek isterdim sanırım. diyeceksin ki senin mesleğinde çocuklarla çalışılmıyormu ? tabi ki de çalışılıyor ama senden çok daha farklı olarak onlar resmen bizi bir canavar olarak görüyor ve meslektaşlarımdan nefret ediyorlar :) (gerçi büyüklerinde pek çoğunda bu fobi var )

ƒιятιηα;2149179' Alıntı:
BüLent seni bir yerden tanıyormuyum ben :D

tanıyorsundur kesin :durdurun banada sen yabancı gelmedin:p

bende tanıtayım barim keNdimi =)

adım murat 21 yaşındayım Gaziantepliyim.. Bilgisayar ProgramLama okuyoRum. :) (yada okuduğumu sanıyoRum..:))

Gєηco;2149947' Alıntı:
bende tanıtayım barim keNdimi =)

adım murat 21 yaşındayım Gaziantepliyim.. Bilgisayar ProgramLama okuyoRum. :) (yada okuduğumu sanıyoRum..:))

seninde bölümümüzdeki tanışma köşemizde yer alman çok güzel. gerçi fırtınanın dediği gibi herkes seni tanıyordur ama yinede sağolasın :)

:durdurunbende meltem 24 olcam yakında.tokatlıyım.iktisat 3. sınıftayım.evliyim bitane sahranilim var.bankacı olcam okul bitince inş.eşimin bölge müdürü olup ona eziyet etcem.ne hayal amaaa..:durdurun..

SAHRANİL;2149977' Alıntı:
:durdurunbende meltem 24 olcam yakında.tokatlıyım.iktisat 3. sınıftayım.evliyim bitane sahranilim var.bankacı olcam okul bitince inş.eşimin bölge müdürü olup ona eziyet etcem.ne hayal amaaa..:durdurun..

orjinal sahranilin resmini görmüştüm (doğum günü resimleri). maşallah çok tatlı(sırf maşalalh yazmayı unutmuşum diye editledim:).
allah analı babalı büyütsün. senide burada tanışma bölümünde görmek güzel..

Artık bu tanışma kısmının bi adım ötesine geçilse diyorum Eskiden islam bölümü çok hareketli ve çok faydalıydı şu anki halini açıkcası ben pek beğenmiyorum
Nedenine gelecek olursak eskiden islam bölümünde zamanını geçiren çoğu arkadaş bende dahil olmak üzere siyaset denen zıkkıma bulaştık ülkeyi kurtarıyoruz kafamıza göre abye giriyoruz çıkıyoruz en tehlikeli geyiğin içinde bi iş yaptığımızı zannederek cebelleşip duruyoruz

İslam bölümünün esamesi geçmiyodu uzunca bi zamandır doğaldır koca bölümde üç beş arkadaşımızı yanlız bırakırsak konu açmak olsun yorum yapmak olsun En önemlisi başkalarını bilinçlendirmek ve kendimiz bilinçlenmek adına bu bölüme uğramayı keser kendimizi kurtarmaktan aciz olduğumuzu unutur ülke kurtarmaya çalışırsak bu iş olmaz Hem kendimize zarar veririz hem bu bölüm böyle sessiz kalır buda bu kadar kişiyken bize yakışmaz

İnşallah bundan sonra başta burda tanıştığımız arkadaşlarla beraber biz Sonrasında aramıza yeni katılacak olan arkadaşlarla beraber bu bölümü Türkiyenin sayılı islam kaynaklarından biri haline getirmeye gayret edelimki bizde Yüce dinimiz İslam hakkında bilmediğimiz bunca şEyi yavaş yavaş öğrenelim öğretelim..!!!

élifé;2148025' Alıntı:
+ elif 20,5 yaşındayım:) doğdum doğalı istanbldayım fakat aşırı şekilde rizeliyim. sevgili ülkemin bahşettiği katsayıdan dolayı halkla ilişkiler ve ilahiyat okudum 2 sene beğenmedim.şimdi tekrar din kültürü öğretmenliği için malum sınava hazırlanıyorum bu kadar yeter sanırım.

dip not: söylemeden geçemiycem incibus ben seni nickinden dolayı hep hemcinsim diye düşünmüştüm:) kızma

Est. Öğretmene kızılırmı
Memnun olduk öğretmenim bundan sonra
Yoklamayı siz alırsınız artık (=

Artık bu tanışma kısmının bi adım ötesine geçilse diyorum Eskiden islam bölümü çok hareketli ve çok faydalıydı şu anki halini açıkcası ben pek beğenmiyorum
Nedenine gelecek olursak eskiden islam bölümünde zamanını geçiren çoğu arkadaş bende dahil olmak üzere siyaset denen zıkkıma bulaştık ülkeyi kurtarıyoruz kafamıza göre abye giriyoruz çıkıyoruz en tehlikeli geyiğin içinde bi iş yaptığımızı zannederek cebelleşip duruyoruz

İslam bölümünün esamesi geçmiyodu uzunca bi zamandır doğaldır koca bölümde üç beş arkadaşımızı yanlız bırakırsak konu açmak olsun yorum yapmak olsun En önemlisi başkalarını bilinçlendirmek ve kendimiz bilinçlenmek adına bu bölüme uğramayı keser kendimizi kurtarmaktan aciz olduğumuzu unutur ülke kurtarmaya çalışırsak bu iş olmaz Hem kendimize zarar veririz hem bu bölüm böyle sessiz kalır buda bu kadar kişiyken bize yakışmaz

İnşallah bundan sonra başta burda tanıştığımız arkadaşlarla beraber biz Sonrasında aramıza yeni katılacak olan arkadaşlarla beraber bu bölümü Türkiyenin sayılı islam kaynaklarından biri haline getirmeye gayret edelimki bizde Yüce dinimiz İslam hakkında bilmediğimiz bunca şEyi yavaş yavaş öğrenelim öğretelim..!!!

Est. Öğretmene kızılırmı
Memnun olduk öğretmenim bundan sonra
Yoklamayı siz alırsınız artık (=

islam ve insan bölümünün daha aktif bir hale getirilmesi gerektiği yönündeki düşüncene katılıyorum ufuk kardeş.. hepimiz üzerimize düşenleri yerine getirirsek sanırım buradaki görevli arkadaşlarında yükünü biraz olsun azaltmış oluruz.

aynen dayı nomad1978 nete takılmayı bırakalı aylar oldu hala islam bölümü yarışmasındaki
Son msj onda
Kulakları çınlasın iyi birisiydi ama aylardır parsellemiş gibi mekanı çokmu zor sordu anlamadımki arada kıllıkta yapardı öyle (=
ama dediğim gibi aylardır başka tek bir msj atılmamış oraya
Ölü kasaba gibi hade chechenden Allah razı olsun bu konu biraz hareket getirdi bölüme gerisinide tek başına arkadaşların sırtına atmayalım taşın altına elimizi sokalım

Ben de kendimi tanıtacaktım ama faslı geçmişiz :)

Geri