Focus StyLe
FıRtına'
BüLent seni bir yerden tanıyormuyum ben 
evet güzel olmasına güzel de çok zor bir meslek. işini tam anlamıyla yapıyorsan seni çok yıpratıyor.
düşünse ne en az 12 en fazla 25 (ki kimi okullarda sayı daha fazla olabiliyor) çocukla uğraşmak zorundasın. onların eğitimini belli bir sınır içinde vermen gerekiyor. fazla yüz verirsen, sevginin ölçüsünü ayarlayamazsan, disiplini oranında vermezsen tepene bile çıkarlar. hiç afları yok.![]()
ίииuεи∂σ;2148197' Alıntı:
haccı dayını tanımadınmı çeçen kardeşim :vur
ƒιятιηα;2149179' Alıntı:BüLent seni bir yerden tanıyormuyum ben![]()
ίииuεи∂σ;2149650' Alıntı:tanıyorsundur kesin :durdurun banada sen yabancı gelmedin
ƒιятιηα;2149692' Alıntı:manevi dayıcım
insan karsı komsusunu tanımazmı =)
allah allah kimmiş ki öz daymın bilmediğim karşı komşusu :melek
Gєηco;2149947' Alıntı:bende tanıtayım barim keNdimi =)
adım murat 21 yaşındayım Gaziantepliyim.. Bilgisayar ProgramLama okuyoRum.(yada okuduğumu sanıyoRum..
)
SAHRANİL;2149977' Alıntı::durdurunbende meltem 24 olcam yakında.tokatlıyım.iktisat 3. sınıftayım.evliyim bitane sahranilim var.bankacı olcam okul bitince inş.eşimin bölge müdürü olup ona eziyet etcem.ne hayal amaaa..:durdurun..
ƒιятιηα;2149985' Alıntı:Bende tanıtıcam kendımı gaza getirmeyin =)
élifé;2148025' Alıntı:+ elif 20,5 yaşındayımdoğdum doğalı istanbldayım fakat aşırı şekilde rizeliyim. sevgili ülkemin bahşettiği katsayıdan dolayı halkla ilişkiler ve ilahiyat okudum 2 sene beğenmedim.şimdi tekrar din kültürü öğretmenliği için malum sınava hazırlanıyorum bu kadar yeter sanırım.
dip not: söylemeden geçemiycem incibus ben seni nickinden dolayı hep hemcinsim diye düşünmüştümkızma
Artık bu tanışma kısmının bi adım ötesine geçilse diyorum Eskiden islam bölümü çok hareketli ve çok faydalıydı şu anki halini açıkcası ben pek beğenmiyorum
Nedenine gelecek olursak eskiden islam bölümünde zamanını geçiren çoğu arkadaş bende dahil olmak üzere siyaset denen zıkkıma bulaştık ülkeyi kurtarıyoruz kafamıza göre abye giriyoruz çıkıyoruz en tehlikeli geyiğin içinde bi iş yaptığımızı zannederek cebelleşip duruyoruz
İslam bölümünün esamesi geçmiyodu uzunca bi zamandır doğaldır koca bölümde üç beş arkadaşımızı yanlız bırakırsak konu açmak olsun yorum yapmak olsun En önemlisi başkalarını bilinçlendirmek ve kendimiz bilinçlenmek adına bu bölüme uğramayı keser kendimizi kurtarmaktan aciz olduğumuzu unutur ülke kurtarmaya çalışırsak bu iş olmaz Hem kendimize zarar veririz hem bu bölüm böyle sessiz kalır buda bu kadar kişiyken bize yakışmaz
İnşallah bundan sonra başta burda tanıştığımız arkadaşlarla beraber biz Sonrasında aramıza yeni katılacak olan arkadaşlarla beraber bu bölümü Türkiyenin sayılı islam kaynaklarından biri haline getirmeye gayret edelimki bizde Yüce dinimiz İslam hakkında bilmediğimiz bunca şEyi yavaş yavaş öğrenelim öğretelim..!!!
Est. Öğretmene kızılırmı
Memnun olduk öğretmenim bundan sonra
Yoklamayı siz alırsınız artık (=
Ben de kendimi tanıtacaktım ama faslı geçmişiz![]()