Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

sonsuzluğa;2153638' Alıntı:
sen de Allaha emanet ol seda pınar. hayırlı ramazanlar.

bu arada avatarına bayıldım. ne tatlı şey o öyle. :D

tam bir hayvan hastasıyım.
Sahimi.Beğenmenize nasıl sevindim bilemezsiniz:clap.Sağolun.O resim pc.mdede masaüstü.İnanın bakmaya doyamıyorum.Bende hayvan delisiyim.Evde iki kedim var.ikisinide sokaktan buldum.birinin bir gözü kör diğerinide yavruyken bulmuştum.Okadar çok seviyorumki hepsini..Özelliklede sokaklarda çaresizce yaşam mücadelesi verenleri.Biliyormusunuz okulun yakınında bir alan var orda toplanırlar çöpleri karıştırırlar. Dayanamayıp yanımdaki tüm paramla onlara mama alıp öğle yemeğinide bir halleyle geçiştirdiğim günler o kadar çok ki:goz:Onlar yerken sanki benim karnım doyuyor gibi geliyor.Hepsi ağızsız dilsiz.Allah'ın emanetleri bizlere.Yüce Allah'ın hep onlarla insanlığımızı denediğini düşünürüm.o kadar masumlar ki.En büyük hayalim birgün tüm yalnız çocukların ve o hayvancıkların aç kalmayacağı üşümeyeceği acı çekmeyeceği bir dünya .Biliyorum bu çok zor hatta olanaksız ama düşünmesi bile mutlu ediyor içimi ısıtıyor.Uzattım sanırım ama onlar sözkonusu olunca galiba susmak bilmiyorum.:goz:Teşekkürler.Allah'a emanet olun.

senide bu bölümde aramızda görmek ne güzel seda kardeş. allah (c.c) mutluluklarını daim etsin , eğitiminde kolaylıklar versin.

bakıyorumda her gün yeni bir arkadaşı tanımak hergün sayımızın arttığını görmek ne büyük mutluluk. allah (c.c) hepinizden razı olsun..
Allah sizden razı olsun kardeşim.o güzel dileklerinizi bende sizin için ve tüm kardeşlerimiz için bu hayırlı Ramazan gecesinde bütün yüreğimle tekrarlıyorum.Dualarım herzaman tüm kardeşlerimle.

bu kediler konusunda güzel bir resim arşivim var. :D

ne yazık ki çevremde o kadar çok acı çektirilen hayvana rastladımki bu sözlerine amin dememek elde değil. inşallah tüm dünya bütün canlılar için yaşanılır bir yer olur. acı çekmeyecekleri, aç kalmayacakları, soğuktan donmayacakları, mutlu olacakları... bu bütün canlılar için tek dileğim.

o günleri görebilme dileğiyle. sen de Allaha emanet ol.

Artık bu tanışma kısmının bi adım ötesine geçilse diyorum Eskiden islam bölümü çok hareketli ve çok faydalıydı şu anki halini açıkcası ben pek beğenmiyorum
Nedenine gelecek olursak eskiden islam bölümünde zamanını geçiren çoğu arkadaş bende dahil olmak üzere siyaset denen zıkkıma bulaştık ülkeyi kurtarıyoruz kafamıza göre abye giriyoruz çıkıyoruz en tehlikeli geyiğin içinde bi iş yaptığımızı zannederek cebelleşip duruyoruz

İslam bölümünün esamesi geçmiyodu uzunca bi zamandır doğaldır koca bölümde üç beş arkadaşımızı yanlız bırakırsak konu açmak olsun yorum yapmak olsun En önemlisi başkalarını bilinçlendirmek ve kendimiz bilinçlenmek adına bu bölüme uğramayı keser kendimizi kurtarmaktan aciz olduğumuzu unutur ülke kurtarmaya çalışırsak bu iş olmaz Hem kendimize zarar veririz hem bu bölüm böyle sessiz kalır buda bu kadar kişiyken bize yakışmaz

İnşallah bundan sonra başta burda tanıştığımız arkadaşlarla beraber biz Sonrasında aramıza yeni katılacak olan arkadaşlarla beraber bu bölümü Türkiyenin sayılı islam kaynaklarından biri haline getirmeye gayret edelimki bizde Yüce dinimiz İslam hakkında bilmediğimiz bunca şEyi yavaş yavaş öğrenelim öğretelim..!!!

Est. Öğretmene kızılırmı
Memnun olduk öğretmenim bundan sonra
Yoklamayı siz alırsınız artık (=

Değerli kardeşim sözlerine hak vermekle beraber vaktimizin kısıtlı olması gerekli ehemmiyeti vermemizi engellemektedir.
Bunun yanısıra siyaset denen zıkkımdan da sorumluyuz müslüman olarak,.Mescitine kapanan müslüman prototipi, şu anki zulmün baş sorumlusudur.
Diğer platformlarda da İlay-ı Kelimetullah davası için mücadele edilecektir, edilmelidir. Bu bölüm dini ilmihal vazifesi görüyor ise, diğer bölüm(siyaset) aksiyoner yönümüzü ortaya koyacaktır. İman ve aksiyon Allahın izniyle birlikte yürüyecektir.

Kimileri deniz gibi köpürür,
Kimileri dalga dalga secdede,
Kimileri kılıç gibi savaşır,
Kimileri kanımızı içmede...

Kanımızı içenlere karşı, deniz gibi köpürüp, kılıç gibi savaşırken, dalga dalga secde halimizide muhafaza etmek, hepsini bünyesinde barındıran müslüman olmak mevzu tıpkı muhteşem sahabe kadrosu gibi...Her neyse konu dağılmasın..Affınıza sığınarak bir anektod girmek gereği duydum. Allaha emanet olunuz.

Ben bu baslıgı sevdim : ))

selamualeykum.. --Photoshopc abi, sıranı aldım hakkını helal et ;)--

ismim Salim; 24 yaşındayım, işletme mezunuyum, evliyim, nikelaj & kromaj kaplama işiyle uğraşıyorum..

Foruma eskisi kadar takılamasam da, Hackhell'i ve burdaki tüm arkadaşlarımı seviyorum..
(320'ler* sizide seviyorum)

*Bknz. 320: Tek Düzen Muhasebe Planı :D

salim kardeş , alah yuvanızın huzurunu mutluluğunu ömür boyu sürdürsün. senide tanımış olduk ne güzel...

her sabah okuduğumda zincirimize yeni bir halka eklenmiş oluyor, sayımız artıyor , bu ne güzel ne büyük bir mutluluk hamd olsun rabbimize.

islam ve insan bölümünün hak ettiği ilgiyi hep beraber sağlarız umarım. inşallah burada hep bir arada olmayı becererek hayırlara vesile olacak paylaşımlarımız olur..

bim_28 senle de tanışsak ne güzel olur. gerçekten bu kadar güler yüzlümüsün he?:)

ayrıca hackher-22 senide islam ve insan konularında görüyoruz burdada görmek isteriz

Hayretler icindeyim..bu kadar kisa
bir zamanda bu kadar dikkat ceken bir konu olacagini kim tahmin ederdi.
Islam ve Insan bolumunde bugune dek gelen goruntulemelerinin %10undan
daha fazla :) Aslinda birbirimizi ne cok merak ediyormusuz..

untitled.jpg

Arkdaşlar bende Can istanbulda oturuyorum. bilgisayar mühendisiliği öğrencisiyim.forumda böyle güzel paylaşımlar yapan insanlarla tanışmak bana onur verir.

Peki.Ben Seda Pınar Duatepe.21 Yaşındayım.Doğma büyüme istanbulluyum.Hukuk fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim.2 yıllık çok mutlu bir evliliğim var.Elhamdülillah müslümanım ve çok şükür Türk'üm.Bunlardan sonra en büyük tutkum ailem eşim evim ,okumak ve hayvanlar.(Birde geceleri eşim proje çizerken oturup Hackhell'ı incelemek.Aslında açtığınız konulardan postlarınızdan bir sürü yeni şey öğrendim.Allah hepinizden razı olsun).Bu kadar:goz:.Hepinizi Allah'a emanet ediyorum ve hayırlı ramazanlar diliyorum.

adaşım ve istediğim bölümde okuyo :saskin:saskin oda istanbullu :D çok ortak yanımız varmış bea:saskin:melek:melek

Hayretler icindeyim..bu kadar kisa
bir zamanda bu kadar dikkat ceken bir konu olacagini kim tahmin ederdi.
Islam ve Insan bolumunde bugune dek gelen goruntulemelerinin %10undan
daha fazla :) Aslinda birbirimizi ne cok merak ediyormusuz..

untitled.jpg

çok güzel bir yönden ele almışsın(%10 u geçmesi).
gerçekten ilgi beklenenden büyük oluyor elhamdülillah. inşallah daha artarak.

Chechen öncelikle böyle bir konuyu açtığın için Allah (c.c.) senden razı olsun.

Hh'den önceki üyesi olduğum forumda islam bölümü moderatörüydüm ve buna rağmen islam ve insan bölümünü nasıl es geçmişim diye kendime inanamıyorum, dostum mmustangg (Allah razı olsun) pm atmasa bu konuyu göremeyecektim. İnşAllah bundan sonra İslam ve İnsan bölümüne daha sık uğrayacağım.

Nickim Kelwinator, dünyaca ünlü bir beyaz eşya firmasının buzdolabı modelinin markasıdır :) merak eden çok olduğu için yazmak istedim. Adım Kemal K. 28 yaşındayım, 14 aylık evliyim, samsunda doğdum ve halen samsunda yaşıyorum, bir mobilya fabrikasının muhasebe departmanında çalışıyorum, 320 nin aksine 120 lileri daha çok seviyorum :)

Tüm İslam Aleminin Ramazan ayını kutlarım, bu mübarek ayda ve herzaman Allah (c.c.) rızık bulamayanların yardımcısı olsun.

K£ĿWΪNAТǾЯ;2162919' Alıntı:
Chechen öncelikle böyle bir konuyu açtığın için Allah (c.c.) senden razı olsun.

Hh'den önceki üyesi olduğum forumda islam bölümü moderatörüydüm ve buna rağmen islam ve insan bölümünü nasıl es geçmişim diye kendime inanamıyorum, dostum mmustangg (Allah razı olsun) pm atmasa bu konuyu göremeyecektim. İnşAllah bundan sonra İslam ve İnsan bölümüne daha sık uğrayacağım.

Nickim Kelwinator, dünyaca ünlü bir beyaz eşya firmasının buzdolabı modelinin markasıdır :) merak eden çok olduğu için yazmak istedim. Adım Kemal K. 28 yaşındayım, 14 aylık evliyim, samsunda doğdum ve halen samsunda yaşıyorum, bir mobilya fabrikasının muhasebe departmanında çalışıyorum, 320 nin aksine 120 lileri daha çok seviyorum :)

Tüm İslam Aleminin Ramazan ayını kutlarım, bu mübarek ayda ve herzaman Allah (c.c.) rızık bulamayanların yardımcısı olsun.

öncelikle aramıza hoşgeldin demek istiyorum kemal kardeş.senide aramızda görmek ne güzel. allah (c.c) yuvanı ve mutluluklarını daim etsin , hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

umarım bundan sonra bu bölümde de bizlerle daha çok bir arada olursun.

çok şükür allahım her gelen yeni günde yeni bir kardeşimiz daha buradaki tanışma zincirine katılıyor.hamdolsun rabbime.

(bu arada allah senden de razı olsun kemal..)yeniden hoşgeldin..

Herkeş kaynakmış tanışmış güzel=)
De bende artık bi net bağlatabilsem eve artık bende dalıcam aranızada:(

Beni unutmayın:D yakında geri gelicem hemde uzun uzunn süreliğine

Hadin Allaha emanet olun inşAllah

Chechen sen aciyorsun sonra kayboluyorsun..
Olmuyor ki boyle ama.. Hadi en yakinda nete kavus :)

Selamun Aleyküm
ben emre Artvin hopadan.Allah cümlenizden razı olsun.Allah yolumuzu açık etsin inşallah.ben daha yeniyim buralarda.beni de aranıza kabul ederseniz size dua ederim Allah a emanet olun

bu arada ben de 23 yaşındayım öğrenciyim.sizin yazılarınızı okudum ve de çok güzel bir ortamınız var.böyle seviyeli bir ortama bu kardeşinizi de alırsanız minnettar olurum.sadece ortamı çok sevdim ve de sanal alemde böyle bir ortamın oluşmasına vesile olan kardeşime teşekkürü bir borç bilirim.Allah senden razı olsun.ben kendi adıma böyle bir durumun varlığına çok sevindim.Allah yar ve yardımcınız olsun.

Geri