Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

Kardeşim benim ne demek limon sıkmak
Hassasiyetini anlamak zor değil bu hassasiyetin için biz teşekkür ederiz
Şuda var başlığa çirkin gözle bakanlar Burda olduğumuz müddetçe o çirkinlikleri yansıtamazlar sadece biraz hareket gelsin istedik başlığa s.a adım şu soyadım bu demektense tanıştığımız insanlarla diyaoğu biraz ilerletelim
Biz bunu yaparken kendimizi bildiğimiz müddetçe bu caminin duvarına hiç bi köpek pisleyemez
Allah'ın cc İzniyle

yalnız değiliz öss de Allah hepimize yardım etsin

dipnot:gökçe kardeşim haklı ne yapalım bu kadar güzel ortamı kıskananlar olacak elbet;)

Allah razı olsun...Düşünceniz ve tatbikiniz çok güzel kardeşim...Gerçekten bir tek selam vermekle olmaz..Tanışmak ve sohbeti artırmak gerekli bu konuda...Belki ayriyaten Hasbihal başlığı da açarız...;)..

Bu arada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyelim..Sizi tanımak güzel..İnşallah sohbetimiz de olur daha bir güzelinden vesselam...;)

bence buradaki bu sıcak ve samimi ortamı devam ettirmek hepimizin görevidir. evet özel günlerimizide paylaşmalıyız bencede.hatta sevinçleirmizi mutluluklarımızı ve kederlerimizi de.. tabiki çok abartılı bir hale dökmeden.burası bizim bu sitede en sıcak olduğumuz köşe.

ayrıca birbirlerimizin bir hatası yada uygun olmayan yaklaşımları olduğunu düşünüyorsak bunuda dile getirmeliyiz güzel ve tatlı bir dille. sonuçta bizler birbirimize kırılmadan varsa bir sorun gibi gözüken ufak noktaları , onlarıda yok edebilecek kadar içten olmalıyız.sonuçta abiler ablalar kardeşler burada bir aile gibiyiz.
burada olmaktan mutlu olabilen bizler gibi burada olmamızdan rahatsız olan üyelerde var olabilir. işte bizim sıcaklığımız onları bile eritmeli. kapımız herkese açık.kalbinde allah korkusu olan ve müslüman olduğunu hiç unutmayanlar her zaman kardeşlerimiz abilerimiz ablalarımızdır.

şahsen ben sitenin bu köşesi ile ve burada bize katılan herkesle gurur duyuyorum...

rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın. fenalık ve azgınlıklardan korusun.

rabbim sizlerden ve tüm müslümanlardan razı olsun..

Arkadaşlar keyfinize limon sıkmak istemem ama bu doğum günü tebrik işlerini tebrik başlığından yapsak..;)...Başlığı bu şekilde kullanmak doğru olmuyor...Başlığa çirkin gözlerle bakanlara laf yapma imkanı vermemk istemeyiz inşallah...Kusura bakmayın..kalbinizi kırdıysam hakkınızı helala edin inşallah...=)

İşte kibar insan bir başka oluyor.Kardeşim hakkımız her zaman helal sana.Asıl sen hakkını helal et.Bazen sınırı aşıp seni zora sokuyoruz.
Bu arada yeni gelen arkadaşlar:
HOŞ GELDİNİZ...
Allah-u Teala okuyanlara zihin açıklığı,çalışanlara helal ve bol rızk nasip eder inşallah.

S.a arkadaşlar nasılsınız bakalım. Vakit buldukça burdayız artık :) Macaristan'dan hepinize saygılar sevgiler. :)

slm swat bizler iyiyiz sen nasılsın...
swat bu arada hemşeriymişiz kardeş...

S.a arkadaşlar nasılsınız bakalım. Vakit buldukça burdayız artık :) Macaristan'dan hepinize saygılar sevgiler. :)
özledik kardeş seninle msn muhabbetlerini :goz:
kendine dikkat et yaban ellerde :p

ίииuεи∂σ;2244699' Alıntı:
özledik kardeş seninle msn muhabbetlerini :goz:
kendine dikkat et yaban ellerde :p

Msn muhabbetLerini özLedin demek
La dayı sana heLaL oLsun
varLığınLa yokLuk çektiriyon ya
neyse karşıLaşırız eLbet :durdurun

Allah razı olsun kardeşim...Ama bende de hata var..Şimdiye kadar çoktan çağırmalıydım..İnşallah bundan tezi yok sık sık uğrarsın..Aramıza demicem zaten aramızdasın ama sohbetimize hoşgeldin kardeş..;)..

Bu arada mehmet senle dün biraz konuştuk ama ayak üstü oldu..HH ye tekrar adım atman güzel..Artık gitmezsin uzun bir süre..tabi sınavlar istisne..;)

evet o baya baya hızlı konular açıyodu ama malesef kayıp uzun zamandır
Onun grafik ağırlıklı islami konularını özledik
Kendisinide görmeyi isteriz en kısa zamanda hayırlısıyla

Swat kardeşim hoşgeldin sefa geldin bu ismo amcanın ev işi noldu ayarladımı evini orda (=

selamınaleykum
ben de kayseriden kevser 15 yaşındayım lise öğrencisiyim böyle bir bölüm bulduğum için gerçekten kendimi şanslı hissediyorum çünkü artık internet farklı (!) amaçlarda kullanılıyor salat ve selam üzerinizde olsun ALLAH'a emanet olun

Geri