Windows 7 tüm sürümler 32 bit+64 bit [Türkçe][Tek DVD]

fatihhilmi arkadasım ben bu konundaki win7 yi indirdim fakat diğer konundaki sp1 li 7 karsıma cıktı sanırım ''win7allsp1'' bu yazıo iso dosyasında acaba linklerde mi bi karısıklık var anlamadım ben senn sp1 siz win7 ni kurmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim

bu konudaki win7allsp1.iso dosyasıdır.

sp1li win7 paylaşıyorum.

partları cıkarırken 9. ve 15. partlarda hata veriyor.

bir link paylasmıssın rar onarmak icin ama hotfile silmis sanırım.

benzeri programlardna indirdim simdi deniyorum umarım calısır. yoksa onumde format atılmayı bekleyen 3 bilgisayar var ve yalan olacam :)

partları cıkarırken 9. ve 15. partlarda hata veriyor.

bir link paylasmıssın rar onarmak icin ama hotfile silmis sanırım.

benzeri programlardna indirdim simdi deniyorum umarım calısır. yoksa onumde format atılmayı bekleyen 3 bilgisayar var ve yalan olacam :)

hotile sunucularından kaynaklı bazı partlar hata veriyor daha sonra tekrar indirmeniz problemi çözecektir.

paylaşım sorunsuzdur.

windows 7 home basıc surumlerı bır kaç yerden ındırdım.bilgisiyara format attım fakat.driverları kendı yuklemıo.bu windows 7 driverlerı kendı yukluomu?

Selamlar,
ücretsiz hesaplarla bu tür büyük kalıpları indirmek gerçekten eziyetli oluyor aama yapacak da başka bişey yok.. Paylaşımın ve çaban için çok teşekkür ederim, eline ve emeğine sağlık.

eline sağlık . bu sistemin güncellik durumu nedir?

gerçekten temiz bir yükleme. şu an kullanmaktayım. ellerine sağlık.

hotfile preminium şifresi buldum bir siteden reklam olmasın şimdi yaklaşık 1 saatde tüm partları program kullanmadan tek tek sorunsuz indirdim,partlardan sorunsuz cıktı kurulumda sıkıntı çıkarmı bilmiyorum şuan zaten win7 kullanıyorum format atmamı gerektiren bi durum yok, amakullandığım zaman çalışıp çalışmadığını yazarım.paylaşan arkadaşıma teşekkür ederim

Geri