benim makina da kasar dimi bu amd 2800 1,5 gb ram 256 mb ekran kartı var windows xplerde sıklıkla sorun yasıyorum sorunsuz bir xp indiremedim bunu indirim dicem ama buda çok kasar diye korkuyorum bir fikir verebilirmsisiniz
dostum ben aynen yazdigin sorunu yasiyorum su anda.. vista uzerine kurmaya calisiyorum..
ama vista home dition oldugu icin " home editionun uzerine profesyonel kuramazsiniz " diyor...
eline saglik bu yorumun icin.. microsoft bile bu yorumu yazmamis.. aradimdurdum sorun ne diye..
simdi gelelim can alici soruya.. bu dosyalari malesef DVD ye yazdiramiyorum.. yazacak donanimim yok.. DVD writer yok yani..
ben de external flash disk e kopyaladim dosyalari..
en basta DOS komut sisteminde calistir dedim.. malesef olmadi... "dosyalar eksik veya hasar gormus " uyarisi veriyor
DVD ye yazdirmadan baska bir yolu yok mu?
bi de MS dos komut sistemine nasil girecegim.. daha once bilgisayarin bazi windows dosyalarini silerek (windows u tahrip ederek )giriyordum
bana bi bilgilendirme yollarsan cok sevinirim dostum
:001_smile:
benim makina da kasar dimi bu amd 2800 1,5 gb ram 256 mb ekran kartı var windows xplerde sıklıkla sorun yasıyorum sorunsuz bir xp indiremedim bunu indirim dicem ama buda çok kasar diye korkuyorum bir fikir verebilirmsisiniz