Arıkut
Türk Milliyetçisi
ayrica hal.dll hatasida verio
o senin bilgdan dır kardeş. : ) yeniden yükleyebilirsin
ayrica hal.dll hatasida verio
Bak şimdi kardeşim dvd'de sonradan bir sorun oluşmuş olabilir.En az hızda yazdırmalısın.
İkincisi doğru yapmışsın sürücü harfi atayınca D gözükmeliydi.Bu yazdığın hata kodunu biraz araştırdım genellikle sp3 lü pclerde çıkıyormuş.Sana önerim eğer tekrar denediysen win7yi yüklemeyi olmuyorsa arkadaşından falan bir xp cd bul temiz bi dvd al kaliteli daha sonra power isoyla 2.5x hızla çek sorun olmaz sanırım sonrada sürücü ismi ata olmazsa başka çözümlere bakarız![]()
toxin teşekkürler.pc ye yükledim sorunsuz aktive ettim.
ben bişey sorucam.vistadaki başlat düğmesinin üstüne geldiğimizde yuvarlağın içindeki renkler çok daha güzel ve yuvarlağın dışına taşmıyordu.ancak win 7 de başlat düğmesine tıkladığımda renkler yuvarlağın dışına taşıyor ve çok bulanık ve birbirine karışmış gözküyor.
bu durum normal mi yoksa benim pc ile ilgili bir sorun mu?
o senin bilgdan dır kardeş. : ) yeniden yükleyebilirsin
Yeni crack paketnde truva atı buldu anti virüs
Intel Core Duo T7700 2.4 GHz,Mobile Intel PM965 Express,4 GB RAM,NVIDIA GeForce 8600M GT 512 EKRAN KARTI,250 GB HDD NOTE BOOKUM VAR , WIN 7 TAVSİYE EDERMİSİNİZ.
WİSTA DRIVERLAR KULLANILIRMI, EGER KULLANILMAZSA DRIVERLARI NASIL BULURUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ..
TEŞEKKÜRLER
evet kardeşim ama xp veya vista kuruluysa mutlaka sil çünkü üzerine kurmaya çalıştığında sorun çıkıyor![]()