Windows 7 Türkçe 32 Bit 64 Bit Orjinal Türkçe - 29.08.2009 MSDN

Bak şimdi kardeşim dvd'de sonradan bir sorun oluşmuş olabilir.En az hızda yazdırmalısın.
İkincisi doğru yapmışsın sürücü harfi atayınca D gözükmeliydi.Bu yazdığın hata kodunu biraz araştırdım genellikle sp3 lü pclerde çıkıyormuş.Sana önerim eğer tekrar denediysen win7yi yüklemeyi olmuyorsa arkadaşından falan bir xp cd bul temiz bi dvd al kaliteli daha sonra power isoyla 2.5x hızla çek sorun olmaz sanırım sonrada sürücü ismi ata olmazsa başka çözümlere bakarız ;)

hocam cvp icin teskkur ederim. ben surucu harfi atamak istedigimde d ye surucu harfi ata secenegi kulanilabilir degildi oyuzden tekrar format atma geregi duydum ve atarkende bicimlendir dedim. yoksa normalde kurmustum gul gibi ekran vardi cd de sorun olcagini sanmiyorum ayrica fransadayim burda xp vista cd si bulmak kolay degil trde olsa ayip ettin her yer dolu 1 milyona :) burda 300 euro cd kimse kopya yapmio pc tamire gotursen 100 eurodan asagi degil ayrica bos cd de ayri bi dert burda tek satilmiyor 20 tane faln 30-40 euro bi arkadas var xp cdsi var onnda getircek bende onu bekliyorum ins olur

toxin teşekkürler.pc ye yükledim sorunsuz aktive ettim.
ben bişey sorucam.vistadaki başlat düğmesinin üstüne geldiğimizde yuvarlağın içindeki renkler çok daha güzel ve yuvarlağın dışına taşmıyordu.ancak win 7 de başlat düğmesine tıkladığımda renkler yuvarlağın dışına taşıyor ve çok bulanık ve birbirine karışmış gözküyor.
bu durum normal mi yoksa benim pc ile ilgili bir sorun mu?

kardeşim normal belki cevap gelmiştir ancak yinede yazayım şirkette orjinal sürümler var gerçi bu da orjinal yani aynı
toxic eline koluna sağlık indirmedim evde kullanmıyorum pc diye

o senin bilgdan dır kardeş. : ) yeniden yükleyebilirsin

kardeşim hal.dll dosyası windows xp/vista/7 açılma dosyasıdır o dosya nasıl hata verdi bilmiyorum yalnız decipher in dediği gibi en yavaşta çekmelisin umarım olmuştur

NOT : yanlışlıkla flood yapmış gibi görünmeyeyim bu mesajı yeni okudum o yüzden cevap yazdım herkese kolay gelsin

emeqiNe saqLıK ama 9.paRTTa HaTa var hafTaLar once ındırdım dvd ye cekcem cıkarayım dedım crc hatası verıyo powerıso yu kullanayım dedım 300 mb fazlasını cıkarmıyo yardım lutfen..!

Yeni crack paketnde truva atı buldu anti virüs

Sevgili "DECİPHER"
Şu 32 bit rapidden olanını indirene kadar hem türkçe hemde bootable win 7 yok zannediyordum varmış
Çoooooooooookkk teşekkürler kardeşim çooookteşekkürler......

64 bıt lınkler sılınmıs.... Kontrol edersenız sevınırm...
ındıremedım ama paylasım ıcın tesekkurler....

merhaba arkadaşım eline saglık ama rar dosyaları ölmeş bir ilgilenirsen memnun olurum sana kolay gelsin iyi çalışmalar

Gecikme için kusura bakmayın... Linkler Yenilenmiştir... Sömürün ;)

ARKADAŞIM BU SENIN 32 BİTTEKİ EN ZON 11 PARTIN ARIZALI HABERİN OLSUN
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting PARTI YTENİLERMİSİN
10 TANESİNİ İNDİRDİM BOŞA GİTMESİN EMEĞİM LÜTFEN MSJINI BEKLİYORUM...

Intel Core Duo T7700 2.4 GHz,Mobile Intel PM965 Express,4 GB RAM,NVIDIA GeForce 8600M GT 512 EKRAN KARTI,250 GB HDD NOTE BOOKUM VAR , WIN 7 TAVSİYE EDERMİSİNİZ.
WİSTA DRIVERLAR KULLANILIRMI, EGER KULLANILMAZSA DRIVERLARI NASIL BULURUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ..

TEŞEKKÜRLER

Intel Core Duo T7700 2.4 GHz,Mobile Intel PM965 Express,4 GB RAM,NVIDIA GeForce 8600M GT 512 EKRAN KARTI,250 GB HDD NOTE BOOKUM VAR , WIN 7 TAVSİYE EDERMİSİNİZ.
WİSTA DRIVERLAR KULLANILIRMI, EGER KULLANILMAZSA DRIVERLARI NASIL BULURUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ..

TEŞEKKÜRLER

atom işlemcili netbook'da bile windows 7 çalışıyor hatta vista'dan daha hızlı çalışıyor windows 7'yi boşuna çıkartmadılar :)
notebook'unun markası ne ise sitesine girip download bölümünden senin notebook'un model numarasını aratacaksın bulduktan sonra windows 7 uyumlu driverlerini indireceksin o kadar.

evet kardeşim ama xp veya vista kuruluysa mutlaka sil çünkü üzerine kurmaya çalıştığında sorun çıkıyor ;)

dostum ben aynen yazdigin sorunu yasiyorum su anda.. vista uzerine kurmaya calisiyorum..

ama vista home dition oldugu icin " home editionun uzerine profesyonel kuramazsiniz " diyor...

eline saglik bu yorumun icin.. microsoft bile bu yorumu yazmamis.. aradimdurdum sorun ne diye..

simdi gelelim can alici soruya.. bu dosyalari malesef DVD ye yazdiramiyorum.. yazacak donanimim yok.. DVD writer yok yani..

ben de external flash disk e kopyaladim dosyalari..

en basta DOS komut sisteminde calistir dedim.. malesef olmadi... "dosyalar eksik veya hasar gormus " uyarisi veriyor

DVD ye yazdirmadan baska bir yolu yok mu?
bi de MS dos komut sistemine nasil girecegim.. daha once bilgisayarin bazi windows dosyalarini silerek (windows u tahrip ederek )giriyordum

bana bi bilgilendirme yollarsan cok sevinirim dostum
:001_smile:

Geri