Windows 7 Türkçe 32 Bit 64 Bit Orjinal Türkçe - 29.08.2009 MSDN

Hadi ya. Gerçi ben 14 ünü de indirdim birtek 15 kaldı. Onu da indirirsem ben yükler burada paylaşırım ama indiren arkadaşlardan birisi yüklesin hayrına ya. Lütfen arkadaşlar...

Arkadaşlar lütfen biriniz şu son partı ekleyin ya. Konuyu açan arkadaşım neden konunu takip etmiyorsun.

arkadaşlar linkler yenilenmiştir sabahtan akşama kadar burda duracak değilim beğenmeyen indirmesin ve yorumda yapmasın....!!!!!
not:linklerin uyumlu olması gerekiyor ama siz yinede kontrol edin..

Kardeş linkleri yenilediğin için teşekkürler. Korktum bende elimde patlayacak diye o yüzden yazdım öyle. Haklısın kusuruma bakma.

Kardes rapidshare link 11 yanlış vermişssin düzeltirsen sevinirim

düzeltildi ;)

Ben 64bit olanı indirdim kurdum. Çok memnunum arkadaşlar. Fakat kurulum esnasında benden CD KEY istedi. Bende girmeden ileri dedim kuruluma devam etti. Sizce ileride birşey olur mu? Ne yapmam lazım.

Ben 64bit olanı indirdim kurdum. Çok memnunum arkadaşlar. Fakat kurulum esnasında benden CD KEY istedi. Bende girmeden ileri dedim kuruluma devam etti. Sizce ileride birşey olur mu? Ne yapmam lazım.

sakin ol açıklamıştım ama okumamışsın doğrusunu yapmışın merak etme girmeyle uğraşsaydın sorun olurdu ;)

Allah kürdü korusun kürdün türkten lazın çerkezden abazanın başka bir ırkdan yaratılmış müslümandan ne farkı var ...kendini allaha tealaya sipariş mi verdiniz de türk yaratıldınız .........allah ırkçılık yapana lanet eder müslümanlar bir tek ümmettir

ırkıçılık yapan sensin işte biz kürdü lazı çerkezi bütün türk milleti başlığı altında toplanıyoruz sende arada dolaş böyle atatürkü değil de hümeze yi sev..!!!

etkinletirmek içn başka yol varmı acaba ? 3 yoluda denedim ama olmadı.Diğer aktivasyon olanakları nedir acaba ?
program için teşekküler bu arada.sapasağlam taş gibi çalııyor.

hocam kurdum fakat actiktan sonra d gozukmuyordu ben surucu harfi atamak istedim olmadi bende tekrar format atayim dedim format atarken zaten tek surucu gozukuyor bende bicimlendir dedim ondan sonra su hatayi verdi

windows yukleme hatasi kodu/ 0xC0000005

bide acilicta BOOTMGR absent yani BOOTMGR eksik diyor
ctr_alt baslat diyor cd'den onarmada yapmiyor yanliz onar bolumune girdigimde orda surucu yukle var ordan b.sayarima giriyorum yerel disk c bos bide BOOT(X) die bi disk gozukuyor benim d diskim 9 gb ti bisi anlamadim icine girdigimde windows 7 dosyalari var silinmiyorda

hic birsey yapamiyorum hdiskte bi sorunmu var acaba

onceden xp sp3 yukluydu o cd elimde olmadigi icin tekrar deneyemiyorumda

hocam kurdum fakat actiktan sonra d gozukmuyordu ben surucu harfi atamak istedim olmadi bende tekrar format atayim dedim format atarken zaten tek surucu gozukuyor bende bicimlendir dedim ondan sonra su hatayi verdi

windows yukleme hatasi kodu/ 0xC0000005

bide acilicta BOOTMGR absent yani BOOTMGR eksik diyor
ctr_alt baslat diyor cd'den onarmada yapmiyor yanliz onar bolumune girdigimde orda surucu yukle var ordan b.sayarima giriyorum yerel disk c bos bide BOOT(X) die bi disk gozukuyor benim d diskim 9 gb ti bisi anlamadim icine girdigimde windows 7 dosyalari var silinmiyorda

hic birsey yapamiyorum hdiskte bi sorunmu var acaba

onceden xp sp3 yukluydu o cd elimde olmadigi icin tekrar deneyemiyorumda

Bak şimdi kardeşim dvd'de sonradan bir sorun oluşmuş olabilir.En az hızda yazdırmalısın.
İkincisi doğru yapmışsın sürücü harfi atayınca D gözükmeliydi.Bu yazdığın hata kodunu biraz araştırdım genellikle sp3 lü pclerde çıkıyormuş.Sana önerim eğer tekrar denediysen win7yi yüklemeyi olmuyorsa arkadaşından falan bir xp cd bul temiz bi dvd al kaliteli daha sonra power isoyla 2.5x hızla çek sorun olmaz sanırım sonrada sürücü ismi ata olmazsa başka çözümlere bakarız ;)

Geri