Windows 7 Türkçe 32 Bit 64 Bit Orjinal Türkçe - 29.08.2009 MSDN

32 bitin 10. partını indiremiyorum sanırım süre dolmuş gibi bir uyarı geliyor. ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler.

kardeş bak nediyor rapid amca

This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically be deleted, if the block is not removed by RapidShare. For this reason, a download of this file is currently not possible.

türkçesi
türkçesi

Bu dosya, yasadışı içeriği ve şüphelendiği engellendi. Sonra dosya otomatik olarak silinecektir 7 gün, eğer blok RapidShare tarafından kaldırılmaz için engellendi. Bu nedenle, bu dosyanın bir karşıdan şu anda mümkün değildir.

bendeki şansabak 4. pardı indirdim 5. ye kısmet olamadan ilk 4 part elimde patladı tekrar yükleyecekmisin silmeyeyim ?????

linkler pert oldu toxin78

toxin 32 bit 10. partı bi eklesen. okadar emek verdim indirdim tek 10. part kaldı.

tamam partları yeniliyim telaş yapmayın ;)

arkadaşlar linkler yenilenmiştir.Sömürün ;)

tamam partları yeniliyim telaş yapmayın ;)

arkadaşlar linkler yenilenmiştir.Sömürün ;)

teşekkürler herbir sürümü tek tek arayıp indirmektense hepsi elinin altın da tek dvd koleksyon gibi bir sürü dvd de tutmaktansa bu engüzeli elerine sağlık

32 bit 11 ci son partı indiremiyorum yaa yenilermisiniz linkleri :S

linkler zaten yeni ve sorunsuz çalışıyor..

arkadaşlar çalışıyor.. sizde hangi part çalışmıyor söyleyin resmini çekip koyayım[linkleri değiştirdim sen görmedin herhalde tekrar bakıp cevap at]

arkadaşlar çalışıyor.. sizde hangi part çalışmıyor söyleyin resmini çekip koyayım[linkleri değiştirdim sen görmedin herhalde tekrar bakıp cevap at]

ilk 10 partı indirmiştim linkler öldü. Evet şimdi yenilemiş ve çalışıyor. Acaba indirdiğim ilk 10 part ile uyumlu olacak mı?

evet sorun çıkmaz kafanı yorma aynı linkler yalnız uyardığım gibi iso ya yazdırırken

bütün sürümler çıksın istediğim sürümü yükliyim dersen(hiç ellenmemiş orjinal ultimate tir);
Kurulum aşamasında diğer sürümlerinde çıkması için İndirmiş olduğunuz ISO'yu UltraISO ile açtıktan sonra Sources klasöründen "ei.cfg" dosyasını silin ve ISO'yu öyle yazdır.Dosya yoksa zaten sorun değil ;) yazdırman için ultra isoyu tavsiye ederim

allah senden razı olsun arkadaşım en sonunda win 7 sorunsuz çalışıyor crack te yaptım gerçekten de 900 okumaya 7 teşekkür az olmuş artık 8 ;)

evt yenilenmiş linkler.
NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR SANIRIM TOXİN...
EMEĞİNE SAĞLIK

teşekkür ederim kardeş saolasın devamını bekleriz benim son partım umarım sorunsuz calısır saolasın.

9-10-11 Partların içi boş çıktı yaaaaaaaaaaaaaaa saatlerce emek verdim indireceğim diye lütfen bakarmısınız şu partlara lütfen................

11. part crc hatası veriyor rardan cıkmıyor 4 sefer indirdim başkasındada aynı sorun varmı
yada çözüm nedir offfff yaaaa

Ben daha önceki linklerden 64 bit win 7yi indirdim ve hashcalc ile değerlere baktım ve orjinal değerlere uymuyor acaba eski linklerdeki win 7den sources klasörü içindeki ei.cfg dosyası kaldırıldığı için mi uymuyor yoksa orjinal değil miydi cevaplarsan sevinirim arkadaşım

ben çözümü buldum başka yerden komple indiri verdim he he he saatlerimi harcıyacağıma 11. part için gerçi 24 saatimi verdim ama çöpe attım arkadaşım kusura bakma yinede eline sağlık ......

Geri