Windows 7 Türkçe 32 Bit 64 Bit Orjinal Türkçe - 29.08.2009 MSDN

32 bit linkerini düzeltirmisin ? 7 part indirdim gerisi kaldı aciil...

32 bit linkerini düzeltirmisin ? 7 part indirdim gerisi kaldı aciil...

hotfile in linkleri sağlam sen ordan indirmeye devam et sorun olmaz ben rapidleri tekrar yenilerim ;)

Ben daha önceki linklerden 64 bit win 7yi indirdim ve hashcalc ile değerlere baktım ve orjinal değerlere uymuyor acaba eski linklerdeki win 7den sources klasörü içindeki ei.cfg dosyası kaldırıldığı için mi uymuyor yoksa orjinal değil miydi cevaplarsan sevinirim arkadaşım

evet kardeş eski linklerde silinmişti(tabiki orjinaldi isoyla oynandığı için bu sonuç çıktı karşına) ama bu linkler uyarıda verdiğim gibi bu orjinal ultimate tir.(isoyla oynanmamış) sürümü kendin seçmek istiyorsan :

"linkler tamamen orinal yani isoyla oynanmamış eğer yüklerken bütün sürümler çıksın istediğim sürümü yükliyim istiyorsanız;
Kurulum aşamasında diğer sürümlerinde çıkması için İndirmiş olduğunuz ISO'yu UltraISO ile açtıktan sonra Sources klasöründen ei.cfg dosyasını silin ve ISO'yu öyle yazdırın."

bunu yapmalısın ayrıca bugün tekrar indirdik ve kurduk hiçbir sorun olmadı belirtiyim partlarda boş değil ;)

rapid partları tekrar yenilenmiştir

payılaşım için çok sağaolasın alıntıda olsa madem biz uploadedecek zamanı bulamıyorisek bu şekilde idareederiz çok sağaolasın çok teşekürederim sayıgılarımla kardeşim hayırlı bayıramlar...

rapid yasa dışı diyor. partlar açılmıyor bir bakarmısınız...

yaptığın işi eline yüzüne bulaştırmışsın kardeş

rapid linkleri silinmiştir netload ve hotfile den devam edebilirsiniz mstfvrlk beğenmediysen indirme o kadar kişi beğenmiş seni sallamam bile..

rapidd

kardeş bende rapidden indiriodum yarım 7.part de rapiddekiler 12 part hemde 200 mb dı.bu hotfile dakiler 190 mb hemde 11 part.bi sorun olur mu,yardımcı olabilir misin??

rapidler tekrar yenilenmiştir şifre yoktur.Benim en çok üzüldüğüm bu kadar uğraşmama hep yenilememe rağmen yazılan abuk subuk mesajlar....lütfen beğenmeyenler indirmesin yorum da yapmasın!!!

kardeş sen linkleri yeniliosunda başka yerden alıntı yapıosun birbirini tutmuoki.milletin emeği boşa gidio o kadar uğraşıolar al ben uyumlu diye indirdim hotdan 12.part istio nolcak şimdi

kardeşim rapid linkleri birbiriyle uyumlu hotlar değil ben söyledim hotlar farklı kendin birleştirebilirsen birlerştirecen yada rapidden indirecen devamını tekrar ekledim görmediysen bak!!! madem sen güzelini yap senden indirelim

arkadaşlar linklerde problyem yok partlardada problyem yok rar dosyalarındada problyem yok hatayı kendinizde arayın framer work paketlerini üklein peceniz güncell olsun artı rar dosyaları açarken meselya masa üstüne kopiyapın oradan içereği çıkartın sonra isoyu ben mişal neroile yazdırdım ve formatı tamamnladım daha sonra etkinleştirmeide yaptım ve şuanda windows 7 ultımatei kullanmaktayım hatta daha hiç başka program dahi üklemeden siteye gelip sizleri bilgilyendireğim dedim şuanakadar hyerşei okeyiii TOXİN 78 arkadaşımızın üstünede fazla gitmein o gerçekten fazlasıile gereğini yaptı...
şimdi sizden ricağam problyemlerimizi daha yakışır birtarzla mümkünolan yakışır öntyemlerle sorunlarımızı dile getirelim..
nedeyen dyerseniz konu açanlar upload yapan arkadaşlar negibi zahmetllerde bulunduklarını onlara bisorun...
kolyıgele...
gerçekten zor biiş...
sayıgılarımı sunar ve hepinizden ayırı ayırı özürdilemekteim...

Arkadaşım öncelikle ellerine sağlık güzel paylaşım olmuş.Fakat bilgisayarıma kurdum ama key istiyor bunu nasıl çözebilirim. Keyi girmeden işlemi tamamlamıyor.Masa üstüne geçiş yapamıyorum Key girsem işlem tamamlanacak. yardımcı olursan sevinirim.

valla aarkadaşlar paylaşım yapan arkadaş haklı.Kimseye zorla indirin demiyor.Paylaşımının tanıtımını yapmış indirmek yada indirmemek size kalmış.Ben indirdim (x86 olanı) ve şu an o sistemden yazıyorum gayet memnunum.Partları mümkün olduğunca kısa sürede indirmeye çalışın arkadaşlar böylece mağdur olma olasılığınız azalır.Ben parların linkleri majorshareye attım pc bir gece açık kaldı sabaha tüm partlar hazırdı.Sizlerede tavsiye ederim (www.majorshare.com)

Arkadaslar sifre sorununu bende yaşadim.Bu sorun ilk konulan linklerden kaynaklanıyor.Toxin78 arkadasımın ilk verdiği linklerden indirdim ve bütün partlar bittiginde gercekten sifre istedi.Baska sitelerden buldugum bir sifreyle deneme yanılma yöntemiyle partları actım fakat bu seferde 11.ve12. partların bozuk oldugunu gördüm yeniden indirmek istedigimde linkler rapid tarfından engellenince hepsi cöpe gitti cünkü diger linklerden tamamlayınca bozuk olanları yeniden eski saglam partlarla uyusmadı.Su anda yayınlanan linklerden yeniden indirdim sefresiz ve sorunsuz olarak yükledim.Toxin78 arkadasıma tesekkur ediyorum fakat ilk yayınlanan rapid linklerinde sifre vardi onunda bilinmesi gerektigini düsünüyorum.

Geri