Windows Xp Hiç Olmadığı Kadar Hızlı Açılsın !! Sadece 7 Adımda !!

windows bileşenleri hakkında birkaç sorum var
kök sertifikalarını güncelleştir
donatılar ve hizmet programları
yönetim ve izleme araçları
message queuing

bu seçenekler nedir,neyin nesidir,ne işe yararlar kaldırsak bi faydası oılur mu, ya da ne gibi bir zayiat olur.

+
windows media player secenegi var.ßen media player ın yeni versiyonlarından kurdum. bunu kaldırsam acaba kendi kurdugumu da kaldırmıs mı olurum yoksa sadece windowsun kendi player ı mı devre dısı kalır.
yorumlarınızı bekliyorum sevgili HH hayranları

aklıma yatan birçonu yaptım işe yarıyor bu konuda daha önceleride ilgilenmiştim pek işe yaramamıştı güzel palaşım için teşekürler

helboy seninde bildigin yok
2 gündür soruya cevap veremedin ben başka yerden örendim bi de deneme yanılma yöntemiyle
bu yöntemlerle bilgisayarını hızlandırmak isteyene ya da hızlandıracagını sanana yuh,bæhhhh diyorum.beni dinleyin ve böyle saçmalıklara güvenip zamanınızı bosa harcamayın.
örnek vereyim sizeç
bilgisayarım sağ click/özellikler/gelişmiş/ayarlar dedikten sonra ordaki kutucuklarda alanları bos bırakın bu size %35 hız kazandırcak demiş.ya burdaki kutucuklardan
örnegin "görev cubugu düğmelerini kaydır" seçeneğini deaktif yaptıgınızda dolaştıgınız sitelerde zorluk yasıcaksınız.(özellikle forumlarda)çünkü sağ tarafta sizin yuardan aşagıya seri iniş yapmanızı sağlayan çubuk yok olucak!
ikincisi;
"masaüstündeki simge etiklerde bırakma gölgesi kullan"
yav bunu yaptıgınızda masaüstünde acyip kıl bi görüntyü oluyor.simgelerin arkasında kullandıgınız masaüstü resmi ninorijinal renkleri gidiyor ve beyaz bir görünüm oluyor.
örnekler çoğaltılabir!!!
Yani kısacası kullandıgınız XP; xp olmaktan çıkıyor.sessiz sedasız apalak bi çocuk gibi olmasını istemiyosanız bunları uygulamayın.neyleyim bu efektleri bana vermeyen XP'yi.varsın 10 sn gec açılsın ya.
neyse eleştiriye açık olmalısınız saygılar

kardeş tşk
böyle açıklamasını ve zamanını hesaplayan ilk kişisin
tşk

junior_l3oss' Alıntı:
helboy seninde bildigin yok
2 gündür soruya cevap veremedin ben başka yerden örendim bi de deneme yanılma yöntemiyle

tavrınız vede hareketleriniz kişiliğinizi yansıtmaktadır..
Ben neyi bilip bilmediğim sizi ilgilendirmez düye düşünüyorum
size neden cevap vermediğimi açıklamak zorunda değilim unutmayınki bizimde işlerimiz çalıştığımız yerler ilgilenmemiz konular vede arkadaşlarımız v.s. var..

üstüne üslük her foruma girdiğimde konularımı denetlerken siz konuma mesaj yazdınızmı yazmadınızmı diye bakma zorunluluğum yok zaten bu kadar yoğunluğum arasında zaman ayırmaya çalışıyorum tabikide gözümüzden kaçanlar oluyor sizlerinde bunları mazur görmeniz vede çok ihtiyacınız varsa "pm" ile ulaşabilirsiniz. yada profilimdeki msn adresimi ekliyebilirsiniz.

çok saol emeğine sağlık güzel olmuş yazın..

teşekkürler çok yararlı bilgiler hepsini yaptım epey fark etti bilgisayar hızında

resim "linkleri yenilenmiştir"

eğer ekran cok kötü olduysa...

arkadaşlar eğer tam penformans yaptıysanız pc nızi bıraz kötü güzükebilir yani win98 ekranı gibi. ama ekran ayarlarından gorunumu windows skill i yaparsanız ekran eski halini alır ama hızlı çalışacaktır.. hadi kolay gelsin

avast yüklesek olur dimi ben şuanda avast kullanıyorum birde görünümü çok renksiz oldu bilgisayar ben analamadım yazılar zor okunuyor ama bilgisayar hızlıı

CCleaner Programına bu mesaja ek bir not olarak koyarsak her şey tamamdır. :sigara:

CCleaner programını forumda aratarak bulabilirsiniz. Sistem performansını arttırıyor en azından bende öyle...

Eline sağlık Hellboy

Teşekürler hellboy726 beynine sağlık hep böyle hızlı çalışır işalah biz de faydalanırız byenine iyi bak sağolasın.

A R A G O R N' Alıntı:
2 msj ım vardı şimdi kimsenin mesajı yok..ben mi yanlış görüyorum yoksa ölemi..
şryi soracaktım hellboy deminde sormuştum ama şimdi yok nedense kimsenin yorumu gözükmüo..benim ekran aynı windows 98 gibi oldu 5. adım ı yaptım şimdi heryer gri ve renksiz.:!!

windows xp görsel öğelerini tekrar aktifleştirmek istersen yani yine xp mavi görüntüsünü görmek için sistem özelliklerinden gelişmiş penceresini aç performans bölümündeki ayarlar düğmesini tıkla ve pencere ve düğmelerde görsel stil kullan kutusunu işaretle ve tamam a bas tekrar mavi rengi alır.
kolay gelsin

paylaşım için teşekkür umarım sabit konu olarak kalır

birkaçını yapıyordum zaten,ama burdanda yamadıklarımvaonlarıda uygulayayım,uçacağız heralde :)

saol aga dedıklerını aynen yaptım hosuma gıttı :D

Geri