Windows XP Professional+Sp3+Türkçe

paylaşımın için teşekkürler, ellerine sağlık, ellerin dert görmesin...EMEĞE SAYGI

sağolun varolum önemli değil ii paylaşımlar... :D

Dosyalarimizi Yedeklemek Gerekİyormu

slm

teşekkürler eline sağlık

Selam benimde bir sorum olucak
ben önceki yazdığım sp3 cdsinden hiç memnun kalmadım çünkü formattan sonra bir sürü şey yüklemen gerekiyordu.bunlar Windows Update Agent 5.8.02469 i ,NET Framework 3.5,WindowsInstaller-KB893803-v2-x86 gibi şeyler istiyordu.senin bu sp3te bunlar içinde varmı.yoksa yine uğraşıcazmı bunlarla?
yardımcı olursan sevinirim.

Selam benimde bir sorum olucak
ben önceki yazdığım sp3 cdsinden hiç memnun kalmadım çünkü formattan sonra bir sürü şey yüklemen gerekiyordu.bunlar Windows Update Agent 5.8.02469 i ,NET Framework 3.5,WindowsInstaller-KB893803-v2-x86 gibi şeyler istiyordu.senin bu sp3te bunlar içinde varmı.yoksa yine uğraşıcazmı bunlarla?
yardımcı olursan sevinirim.

-dosyaları yedekleme konusunda format attığın bölümdeki verilerini başka sürücüye alman gerekiyo çünkü o sürücü tamamen siliniyo
-net framework konusunda da hiç dikkat etmedim bunlar dahilmi diye ama windows installer 3.1 var içinde framework 3.5 olmaması lazım çünkü sp3 ten sonra çıktı o sitesinden update edersin artık kurdum gayet güzel kolay gelsin dostum

kanka ben internet cafe işletiyorum . sp3 beklioduk ama bunda neler var ?
ek programlar var mı yoksa sade service pack mi?
kurduysan bilirsin!
teşekkürler şimdiden!

bu yalnızca sp3 lü xp bildiğin orjinal xp öyle temalı programlı değil onları kendin kuruyorsun ve hemen hemen tüm driverları tanıyor sata ve raid dahildir kendisinde :D

Kardeşim eline sağlık...Fakat 5. partı indirirken %99'a geldiğinde duruyor ve daha fazla devam etmiyor... bu partı tekrar yüklersen çok makbule geçer çünkü diğer bütün partları indirdim bir tek bunu bekliyorum...

dostum ben denedim iniyor istersen bir daha dene bi de arkadaşa smledim o da indirdi
rapide de baktım link sağlam duruo yerinde kolay gelsin ne diim

şu an bilgisayarın başındayım ve deniyorum ama olmuyor...diğer bütün partları indirdim ama bunda takıldım...tekrar tekrar deniyorum ama olmuyor maalesef...

nihat sırf senin için üç kişiye denettim olmadı kusura bakma rapidden yana sorun yok başka yerde indirip usb ile pc ne çek ne diim

Kendi ßöLümünde..

dostum yükledim ama rarların içinden içinde rarlı olan başka bi dosya çıktı yani iso dosyası değil

yapma bunu yapma bunu sende winrar programı öntanımlı olduğu için onu otomatik görmüş sen clonecd veya nero yu aç kalıp (image) dosyasından yazmayı seç o zaman iso olarak görür ... hiç bunları kendine dert etmeye değermi şu üç günlük dünyada ömür geçermi

Geri