Windows XP Professional+Sp3+Türkçe

teşekkürler.........................................

arkadaşlar bana yardımcı olacak yok mu ben rardan çıkadım image olarakta kalıp dosyası yaptım cd yazıyorum ama olmuyor bilgisayar açmıyo kasıyo cd rom göstermiyo nasıl yazmam lazım yoksa benim rw bozuk 8 tane cd boşa gitti yardım edin birde ben direk sanal sürücüden açtım key yazıyom kabul etmiyo 2 şifreyide denedim olmadı ...

sayın serhat126
ilkönce bu verdiğiniz emeğe ve ilgiye çok teşşekkür ediyorum.ben yalnız bu proğramı indiremedim.rapıdsharede error hatası veriyor.eğer mümkünse affınıza sığınarak sizden birşey rica edeceğim.sizde bu dosya varsa benim msn adresime bunu verebilirmisiniz.kota sınırına geldimde o yüzden biraz sıkıntım var+ indireyim dedim error hatası veriyor.kusura bakma başını ağrıttım.versende vermesende ALLAH RAZI OLSUN.tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım
ömer kara msn: [email protected]

ewallah kardeşim

yapma bunu yapma bunu sende winrar programı öntanımlı olduğu için onu otomatik görmüş sen clonecd veya nero yu aç kalıp (image) dosyasından yazmayı seç o zaman iso olarak görür ... hiç bunları kendine dert etmeye değermi şu üç günlük dünyada ömür geçermi

allah razı olsun

ellerıne saglık kardes bu sp3 surelı degıl dımı bılgısayara zarar vermesın

bide biz deniyelima bakalım nası bişe .şimdiden tşkr :)

arkadaslar ben ındırdım ama benım bılgıswyar resım dosyası olarak goruyor ne yapacagım yardımcı olursanız sevınrım

:goz:sayın serhat126 arkadaşım.ellerine sağlık .ALLAH RAZI OLSUN..sayende yeni bir cd miz var artık .size 2 şey soracağım.1 bu cd güncelleştirmeleri yapıyor.yalnız ( KB 958215) güvenlik güncelemesi olmuyor.bu güncelleştirmeyi nasıl yükleyeceğiz.*2.. bu cd yi arkadaşım nero ile yazdırdı bende clone cd var.bu proğramla nasıl yazdırabiliriz.teşekkür ederim.sağolun:clap

Sata desteği yüklü geliyor mu bu cd ile beraber?
Yoksa sata driverını kendimiz yüklemek durumunda kalıyor muyuz?

teşekkürler.....

Geri