Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bu normal xp professional sp2 yimi sp3 e yükseltiyor yoksa kendi başlı başına bi kurulummu.yardımcı olurmusunuz.yani normal windows xp kurulum cd si gibi kurulummu? birde bu partların hepsinimi indirecez.yani tamamı mı sp3 oluşturuyor?
dostum rar ların hepsini aç içinden iso dosyası çıkacak onu nero ile boş bi cd ye yazdır o bildiğin xp kurulum cd si sıfırdan kuruyorsun xp yi sp3 lü kuruluyor o kadar
Dostum katılımsız cd hazırlamayı biliyor olsaydın böyle konuşmazdın katılımsız cd hazırlarken kullanıcı adını baştan girmek zorundasın bilgine istersen araştır...
32 bit sp3lü kurulum CDsi
ben kurdum pek tavsiye etmem kurarken 2 tane hatalı dosya çıktı ve deli oldum
zaten düzgün paylaşım yapan kaç tane adam var ki :S
Şimdi başka pcdeyim XP arıyorum pff :S
Dostum ben bunu kurdum katılımsız diye hatırlıyorum hatta kurduğun zaman OZAN diye bi kullanıcı ismi ile kuruyo ama yine ben sana buradan serial vereyim hemde ezberimden )
47YK2-D8R6C-BPQBY-F4R3R-TVBTH huzurla indirebilirsin dostum
daha önce de katılımsız xp sp 3 kurulumu çok yaptım sistem kullanıcı adı ile gelmemeli bu orjinal kurulum olmadığını gösterir. normalde serial numarası istemelidir ve kurulum tamamlanınca da kullanıcı adını girmeni istemelidir öyle ozan mozan yazıyorsa bu iş yaş iş :durdurun
ya arkadaşlar benim pc güncceleme yapıyo service pak 3 otomatik yüklemek isitiyo ama burda verilenle aynı merak etttim çekindim yükllemedim bi sorun olur diye ne bileyim format atar gibi bişey olur diye acaba bu konuda bilgisi olan varmı konyla alakalı teşekkürler
sen sp3 lü xp ile kurdun xp yi ve o salak sp3 güncelleme olarak bulup yüklemek istedi öylemi yükle derim ben denemeye değer kanser olacağına konser olsun ama bence hata verir zaten yüklü filan der deneyiimini iletirsen sevinirim